iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
3 Şubat 2015 Salı - 12:22

ÇELEBİ AHMEDABAD HAVALİMANI’NDA

ÇELEBİ, yurtdışında büyümeye devam ediyor. Şirket, yurtdışındaki son istasyonunu, halen Delhi ve Mumbai havalimanlarında hizmet verdiği Hindistan’da açtı. Ahmedabad’da ilk hizmet Vistara’ya verildi

ÇELEBİ AHMEDABAD HAVALİMANI’NDA
Losev-1

Hindistan sivil havacılık tarihine geçen Çelebi, “Bir yer hizmetleri şirketinin, yerel bir havayolu şirketine hem ramp hem de terminal hizmetlerini birlikte vermesi” açısından, Hindistan havacılık tarihinde bir ilke imza atmış oldu. Çelebi, Vistara’ya Ahmedabad’ın yanı sıra Mumbai’de de hizmet veriyor.

YURTDIŞI İSTASYON SAYISI 6’YA ÇIKTI

Çelebi, Hindistan’ın önemli havalimanları arasında yer alan Ahmedabad’da faaliyetlerine başlamasıyla birlikte, yer hizmetleri ve/veya kargo&antrepo hizmetleri verdiği yurtdışındaki istasyon sayısını 6’ya, toplamda ise 37’ye çıkardı.Türkiye’deki 31 havalimanının yanı sıra Macaristan’da Budapeşte, Avusturya’da Viyana, Almanya’da Frankfurt, Hindistan’da ise Delhi ile Mumbai havalimanlarında, yer hizmetleri ve kargo&antrepo hizmetleri veren Çelebi, 10 Ocak’ta havayolu şirketi Vistara’ya verdiği ilk hizmet ile birlikte şimdi de Ahmedabad Havalimanı’nda faaliyetlerine başladı. Böylece Çelebi, hizmet verdiği havalimanı sayısını yurtdışında 6’ya, toplamda ise 37’ye çıkardı.

Çelebi’nin Ahmedabad Havalimanı’ndaki faaliyetlerinin başlangıcı olan Vistara’ya verilen ilk hizmet, Hindistan sivil havacılık tarihi için de çok önemli bir dönüm noktası oldu. TATA ile Singapur Airlines ortaklığı ile kurulan Hindistan’ın genç havayolu şirketi Vistara’ya verdiği bu hizmet ile Çelebi, “Bir yer hizmetleri şirketinin, yerel bir havayolu şirketine; hem ramp hem de terminal hizmetlerini birlikte vermesi” açısından bir ilke imza atarak, Hindistan sivil havacılık tarihine de geçti.

Hindistan’da önemli havalimanları arasında yer alan Ahmedabad Havalimanı (Sardar Patel Vallabhbhai Uluslararası Havalimanı), ulusal ve uluslararası uçuşların yanı sıra kargo hizmetleri de veriyor. Çelebi, iç hat seferleri gerçekleştiren Vistara ile gerçekleştirdikleri işbirliğini, Ahmedabad ve Mumbai’nin yanı sıra başta GOA ile Pune olmak üzere uçuş yaptığı Hindistan’daki diğer havalimanlarına da taşımayı hedefliyor.

CAN ÇELEBİOĞLU: REFERANS OLMAYA DEVAM EDİYORUZ

Çelebi’nin, küresel pazardaki güçlü gelişmesi ile birlikte, ulusal arenadaki öncülük misyonunu da uluslararası alana taşıdığını belirten Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Can Çelebioğlu, “Hindistan gerçekten de zorlu, ancak bir o kadar da önemli potansiyeller barındıran bir pazar. Biz Çelebi olarak dün Hindistan’da Delhi’ye, Mumbai’ye ilk girdiğimizde yüksek teknolojimizle, modern araçlarımız ve çağdaş altyapımızla referans olduk. Bugün de bunların yanı sıra Hindistan sivil havacılık tarihinde gerçekleştirdiğimiz bu ilk ile, uluslararası arenada da referans olmaya devam ediyoruz” dedi.

Çelebi’nin ulusal ve uluslararası pazarlardaki büyüme stratejisini güçlü bir şekilde sürdürdüklerini belirten Çelebi Havacılık Holding CEO’su Onno Boots ise “Çelebi’nin 57 yıllık geçmişine bakıldığında; mücadeleci, yılmayan, zorlukları başarıya çeviren, ancak güçlü ve doğru adımlar atan bir kurum görürsünüz. Daha önce de belirttiğimiz gibi potansiyel barındıran, gelişime açık olan noktalar, odağımızda yer alıyor. Ulusal ve uluslararası arenadaki prestijini her geçen gün arttıran ve güçlendiren Çelebi, büyümesini de attığı bu güçlü, cesaretli ve sağlıklı adımlar ile sürdürüyor. Ahmedabad da, Çelebi’nin sunduğu bu üstün hizmet zincirinin son halkası oldu” diyerek, Çelebi’nin ulusal pazarın yanı sıra küresel arenada da gelişimine ve büyümesine devam edeceğini belirtti.

Hindistan’ın gücüne ve her açıdan barındırdığı çok önemli potansiyellere dikkat çeken Çelebi Havacılık Holding Hindistan CEO’su Murali Ramachandran da, “Vistara, iki güçlü ülkenin alanlarında çok önemli iki devinin; TATA ile Singapur Airlines’ın ortaklığında kurulan, genç ancak istikbal vaat eden bir havayolu şirketi. Ahmedabad’da attığımız bu adım; hem bu açıdan, hem de Hindistan sivil havacılık tarihinde gerçekleştirdiğimiz ilkten dolayı çok önemli bir adım. Hindistan’da da sivil havacılıkta yeni bir dönemin başlangıcına öncülük ediyoruz. Bununla birlikte hem bu işbirliğimizi, hem de Çelebi hizmet kalitesini, güçlü potansiyeli ile öne çıkan Hindistan’daki diğer havalimanlarına da taşımayı arzuluyoruz” dedi.

Çelebi, toplamda 37, yurtdışında ise 6 havalimanında yer hizmetleri ve kargo & antrepo hizmetleri faaliyetleri gerçekleştiriyor. Türkiye’de 31, Macaristan’da Budapeşte, Avusturya’da Viyana, Hindistan’da ise Delhi, Mumbai ve Ahmedabad havalimanlarında yer hizmetleri veriyor. Çelebi ayrıca, Türkiye’de İstanbul, Macaristan’da Budapeşte, Almanya’da Frankfurt ve Hindistan’da Delhi havalimanlarında ise kargo & antrepo hizmetleri veriyor. 

 
ATLAS GLOBAL UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI
 
ETIHAD 2014 YOLCU SAYISINI AÇIKLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATLAS GLOBAL UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI
Atatürk Havalimanı'na iniş için alçalmakta olan Atlas Global uçağının kokpit camına kuş çarptı
TURKISH CARGO’YA GÖRKEMLİ AÇILIŞ
Türk Hava Yolları’nın Atatürk Havalimanı’ndaki yeni kargo binası perşembe günü açılıyor
TÜRBÜLANSTA 20 DAKİKA
İstanbul-Samsun seferini yapan THY'ye ait yolcu uçağı, Çarşamba Havaalanı'na ...
 
PİLOT:YANIMIZDAN BİR DRONE GEÇTİ
Cuma günü Atatürk Havalimanı çevresinde uçurulan drone’u (insansız hava ...
ORHAN BİRDAL “YILIN BÜROKRATI” SEÇİLDİ
DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Genç Bürokratlar dergisi tarafından “Yılın Bürokratı” seçildi
KOKPİTE GİREMEYEN PİLOTUN ZOR ANI
Minneapolis - Las Vegas seferini yapan uçağın kaptan pilotu tuvalete gittikten ...
 
ANADOLU’NUN KARTALLARI DÜNYAYI EĞİTECEK
Türk havacılık tarihinde ilk defa, İzmir’deki Çiğli 2. Ana Jet Üssü Komutanlığı’nda ...
THY UÇAĞINA KUŞ ÇARPTI
Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Zürih uçağına kuş çarptı, uçak geri döndü
TÜRKİYE'DE "GREV HAKKI"
Avukat Cem Gök yazdı
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
AYJET'TE MEZUNİYET TÖRENLERİ
EUROFIGHTER BAŞLANGIÇ OLUR MU
PET LOUNGE AÇILIYOR
ESKİ KALİTE MÜDÜRÜ KONUŞTU
PESKOV'DAN 'THY' AÇIKLAMASI
TİMSAH KORKUTTU
ALMAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
ÖZEL UÇAK PİSTTEN ÇIKTI
ALASKA'DA UÇAK DÜŞTÜ
HAVADA FECİ KAZA
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
17 / 22 °C 14 / 19 °C 13 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •İstanbul Havalimanı
  •Turkish Airlines
  •Temel Kotil
  •Kadri Samsunlu
  •motor