iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
9 Haziran 2012 Cumartesi - 14:14

ALTAN:BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMADIM

Gökkuşağı Hareketi Sözcüsü ve Airkule.com yazarı Kaptan Pilot Bahadır Altan THY’nin Seul seferinde bir kabin memuru için arkadaşları tarafından para toplandığı şeklinde bir açıklama yapmadığını söyledi

ALTAN:BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPMADIM
Losev-1

Bugün hurriyet.com.tr sitesinde yer alan bir haberde, Altan’ın Güney Kore’nin başkenti Seul’de THY uçağında kabin memuru olarak görev yapan bir personelin uçuş sırasında iş aktinin feshedildiği bilgisinin ulaştığı ve bu personelin dönüş uçağına alınmadığı şeklinde ifadeleri yer aldı. Altan’ın uçaktaki diğer personelin kendi aralarında 900 dolar civarındaki bileti alabilmek için para topladığı ve iş akti feshedilen personelin ancak bu şekilde yolcu olarak dönebildiği‘ dediği ifade ediliyor.

Airkule.com’un telefonla ulaştığı Bahadır Altan, “Ben böyle bir açıklama yapmadım. Sadece böyle duyumlar alındığını, benim kulağıma da böyle haberler geldiğini söyledim. Ancak kesin olarak böyle bir olay yaşanmıştır demedim. Haberi yazan muhabiri de arayarak sitemimi ilettim” diye konuştu.

 
‘DÖNÜŞ UÇAĞINA BİLE ALMADILAR’
 
THY ÇALIŞANINA BÜYÜK DESTEK
YORUMLAR
Toplam 23 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Çicekci 12 Haziran 2012 Salı 23:02

Sevgili Kabin arkadaşım; bahsettiğin ayrımı bizzat Bahadır Altan ve diğer arkadaşları yapmaktadır. Mesela; son basın açıklamalarını okuyunuz: destek adına hiç birşey yok. Aslında destek olacaklarını beyan ediyorlar ama 15 Mayısda toplanmış kurulların 23 Mayısda yapacakları basın açıklamasına destek değilde 21 Mayıs da ilan edilen 23 Mayısda gerçekleştirilecek Memur eylemine! Yazılarına söyleyecek tek sey var: Biz alıştık, sadece Atilay Ayçin yazmasına, biz alıştık gözlüklerinin çezresi dışına çıkamamısna.

Yorumu oyla      0      0  
Arzu 12 Haziran 2012 Salı 22:56

Hala aynı noktadasınız; benim sizlerin arasından ayrıldığım noktada! Siz, Bahadır kaptan kanalları dolaştıda yoruldumu diyorsunuz? Bırakın bunları; ilk ve tek çıktığı proğramdı SKY daki proğram. Ben hala soruma cevap alamadım. Lütfen saldırmadan, konuyu başka mecralara çekmeden cevaplayın. Bu arada; 23 Mayısdaki Basın açıklamasında, patronla işbirliği içinde oldukları tescillenmiş ki bunlara karşı çıktığım için aranızda değilim artık, kişilerin destek vermek yerine "sırıtarak, alaycı" davranışlarına Atilay Ayçin in cevabı yetersizdi bence. Gocunmanız bunaysa, bi çoğunuz o arkadaşlar gibi patronun adamı olduğunuzu kabul ediyorsunuz demektir. Sayın editör; bu cevapda da sizce sorun yoktur sanırım.

Yorumu oyla      0      0  
Arzu''ya! 12 Haziran 2012 Salı 12:50

Bahadır Altan eylem adamıdır! Senin sendika yönetiminin atadığı! 'temsilci'eylem günü kaçacak delik ararken,(merak ederseniz ifşa etmeyiz ama siz bulabilirsiniz!) Bahadır kaptan kanal kanal dolaşarak, sosyal medya üzerinden yaşananların ne anlama geldiğini dile getirmeye çalışmıştır. Bu mücadelesi ve samimiyetinin karşısında hazımsızlığınızın genel başkanınınzdan kaynaklandığını biliyoruz. CNN tv'de 5N1K programına bile yetişemeyenlerin Bahadır kaptana sataşmalarını anlayabiliyoruz. Biraz insaf.

Yorumu oyla      0      0  
Başkentli 12 Haziran 2012 Salı 12:09

Sevgili KEDİ, günlerdir bu olanlara bir kelime arıyordum, yine senin yorumunda buldum. Gerçektende tam bir VAHŞİ KIYIM .

Yorumu oyla      0      0  
okur 12 Haziran 2012 Salı 11:02

Sn Bahadır Kaptan gençlere yol açayım, haksızlıklara uğramasınlar, tecrübe ve deneyimlerimi aktarayım, onlara örnek ve önder olup geleceklerine ışık tutayım diye yoğun çaba içindesiniz. Bunu görmezden gelmek isteyenlere de çok kızıyorum. Çok merak ettiğim bir konuda var; ONCA YAŞANMIŞLIKLARINIZA, MÜCADELENİZE, TECRÜBE VE DENEYİMLERİNİZE, FERYATLARINIZA RAĞMEN SENDİKA VE İŞTEN ATILAN GENÇLERİMİZ SİZE SİZE HİÇ Mİ DANIŞMADILAR DA BÖYLE VAHİM BİR SONUÇ ALINDI.

Yorumu oyla      0      0  
kedi 12 Haziran 2012 Salı 10:15

basının, medyanın bu direnişten sendikanın mücadelesi olarak değil de işçilerin, kabin ekiplerinin mücadelesi olarak sözetmesi bile sadece, bir şeyler anlatıyor sanırım. bence "gölge"yi sendika yöneticileri yaptı. daha doğrusu kendisi gölgede serin, direnenler güneşte kavrulup kaldılar. bu vahşi kıyıma sendikal iktidarın kollarında karşı durulmuyor işte gerektiği gibi; yaşayarak gördük. her tür iktidara karşı kafamızı kaldırmazsak arada ezilen sadece biz oluruz.

Yorumu oyla      0      0  
12 Haziran 2012 Salı 00:43

ilahi ayçin yalakaları, adamın adını duyduğunuz anda saldırıyorsunuz. yeter ki b.altan ağzını açsın.zavallısınız gerçekten ama korkmayın acımayacak.

Yorumu oyla      0      0  
mücadele 12 Haziran 2012 Salı 00:32

kaç tane gökkuşağı hareketi temsilcisi katılmıştır, öyle kenardan destekliyorum demekle olmuyor diyenlere; siz 23 mayıs'ta başkanınızın gökkuşağı hareketinden gelenleri işaret ederek söylediklerini unuttunuz galiba. işiniz gücünüz laf kalabalığı... gelseler -ki bir çoğu geldi ama size yoklama yaptırmak gerektiğini muhtemelen bilmiyorlardı-sizin avam ve provakatif tavrınızla işi nasıl bir yere sürükleyeceğinizi tahmin etmişlerdir. genel müdürlüğün önünde bu insanlara saldırdığınızı, mahkemeden ceza aldığınızı, küfürlerinizi ne çabuk unuttunuz. siz bırakın bunları da atılan işçiler ikiyüzlülüğünüzü görüp yakanıza yapıştığında ne yapacağınızı düşünün. v for vendetta maskesinin arkasına saklanarak mücadele ettiğinizi mi zanediyorsunuz. dostunuzu satmıyormuşsunuz ya hani buraya sattıklarınızı yazsak karakterler yetmez.

Yorumu oyla      0      0  
Arzu 11 Haziran 2012 Pazartesi 22:53

Bu yorumu Bahdır Kaptan ın burda yayınlanan videosuna da yapmışdım ama nedensiz yere SAYIN EDİTÖR yayınlamadı.Bi kez daha yazıyorum : SKY daki, daha konu çok taze iken, her sebepten bilmiyorum ama Bhadır Kaptn ile canlı sohbet ettiler.Konuyu anlatan spiker Bahadır K.a dönerek " ..yorgun görünüyorsunuz, sizde eyleme mi katıldınız.." gibi bişey sordu ve Bahadır Kaptan önce "evet sayılır" cevabını verdi. ALllah aşkına, kim gördü Bahadır Kaptan ı dış hatlarda, neden yorgunmuş açıklamadıda. Kendis veya kendisine yakın kaç kişi o gün çağrıya uyup rapor almış? Yazık ya yazık! RTE den betr oldunuz, hala insanların gözünün içine baka baka neler konuşabiliyorsunuz?

Yorumu oyla      0      0  
RİYAKARLIK 11 Haziran 2012 Pazartesi 22:47

GÖKKUŞAĞI SÖZCÜLERİ HERGÜN ORDALAR EN SON CUMARTESİ GÜNÜ YAPILAN BASIN ACIKLAMASINA KATILDILAR. AMA SİZ BUNU GÖRMEZSİNİZ GELENLERİDE NİYE GELDİNİZ DİYE SORGULARSINIZ. SİZ BUNU SORACAĞINIZA KARDEŞLER İŞTEN ATILAN 305 İŞÇİ NİYE DİRENİŞ YERİNDE YOK BUNU BİR SORGULASANIZ DAHA İYİ OLMAZMI KARDEŞLER. AMA NAFİLE AKLINIZ FİKRİNİZ GÖKKUŞAĞINDA. KAFANIZA TAŞ DÜŞSE GÖKKUŞAGINDAN BİLECEKSİNİZ. CANINIZ SAĞOLSUN. AMA BU GİDİŞ İYİ DEĞİL DÜŞÜNÜN BİRAZ DERİM.. HIRSLARNIZDAN KURTULUN DAHA SAKİN VE DAHA AKILCI OLMAYI DENEYİN. BİR SÖZ VAR HANİ HIRS ADAMI KÖR EDER DİYE. SİZ BUNA KAPILMIŞ GİDİYORSUNUZ BU YOL YOL DEĞİL KARDEŞLER GERİ DÖNÜN.. SEVGİLER

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘DÖNÜŞ UÇAĞINA BİLE ALMADILAR’
THY SMS yoluyla iş akdini fesh ettiği personelini dönüşte uçağa almadı ...
BARCELONA DA ÜZGÜN
Barcelona kulübü, sponsoru olan THY'deki işten atılmalar için üzgün… Konu ...
KUPA SANİ ŞENER’E GELDİ
Gençliğinde sıkı bir rallici olan TAV CEO’su Sani Şener’e bir kupa da ...
 
ATATÜRK HAVALİMANI ZİRVEDE
İstanbul Atatürk Havalimanı 2012 yılı Nisan ayında geçen yılın aynı ayına ...
ÇELİK:KARARI MAHKEME VERECEK
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türk Hava Yolları(THY) ...
HAVACILIK HABERLEŞMESİ ÇALIŞTAYI
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından 31 Mayıs 2012 tarihinde ...
 
SUNEXPRESS’TEN YENİ GENEL MÜDÜRLÜK
Turizm sezonuna yönelik yüksek beklentisi olan SunExpress, geleceğine ...
SGBP’DEN KİTLESEL EYLEM
Sendikal Güç Birliği Platformu(SGBP), THY’deki işçi kıyımını protesto ...
PEGASUS HAVAYOLLARI BATMAN’DA
Pegasus’u Batman’a yaptığı ilk tarifeli seferinde Batmanlı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek karşıladı
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
MUCİZE KURTULUŞ
YAĞIŞLAR TRAFİĞİ DURDURDU
BOEING İHBARCISININ ÖLÜMÜ
ANTALYA'DA FOTOĞRAF SERGİSİ
'GE AEROSPACE VAKFI' KURULUYOR
YILANLARLA UÇAĞA BİNECEKTİ
HİNDİSTAN'DA KAZA
GAZİPAŞA'DA KARŞILAMA
THY KABİN MEMURU ALACAK
PEGASUS'TAN KAMPANYA
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
13 / 16 °C 12 / 18 °C 10 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Airbus
  •kaza
  •kriz
  •Qatar Airways
  •kabin memuru