iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
15 Ekim 2022 Cumartesi - 09:58

ÇAĞIMIZIN İKONLARINI KUTLUYOR

Emirates uçak içi eğlence sistemi ice ile çağımızın ikonlarını kutluyor

ÇAĞIMIZIN İKONLARINI KUTLUYOR

Emirates yolcuları, 20. yüzyılda hem kültürü hem de tarihi şekillendiren ikonik figürleri onurlandırmak amacıyla, hayatını kaybeden Kraliçe II. Elizabeth, Elvis Presley ve The Beatles’ın yer aldığı, büyük beğeni toplayan bir dizi belgesel ve filmi ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice üzerinden Ekim ayı boyunca izleyebilecekler.

Skytrax World Airline Awards tarafından “Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlence Sistemi” olarak seçilen ve 17. yılını kutlayan ice, tarihte en uzun süre tahtta kalan İngiliz hükümdar ve en uzun süre görev yapan kadın devlet başkanı olan Kraliçe II. Elizabeth’in olağanüstü yaşamını kronolojik olarak ele alarak etkileyici bir şekilde onurlandıran Elizabeth: A Portrait in Parts gibi yeni gösterime giren özel içeriklerden oluşan bir liste sunuyor. Kraliçe’nin hayatının 70 yılı aşkın bir dönemine ait görüntülerin nostaljik bir montajını sunan belgesel, izleyicileri Kraliçe’nin hayatında yaratıcı ve duygusal bir yolculuğa çıkarıyor.

Yolcular ayrıca Baz Luhrmann tarafından yönetilen ve eleştirmenlerin beğenisini kazanarak şimdiden gişelerde büyük başarı toplayan 2022 yapımı biyografik müzikal drama türündeki Elvis filmini de izleyebilirler. Gerçek Elvis Presley hayranları, sanatçının altı klasik filminin yer aldığı (Jailhouse Rock(1957), It Happened at the World's Fair (1963), Viva Las Vegas! (1964), Tickle Me (1965), Speedway (1968) and Live a Little, Love a Little (1968)) Elvis Spotlight Collection ile Elvis’in olağanüstü müzik kariyerini daha detaylı bir şekilde inceleyebilirler. Rock'n Roll yıldızının “Making the Movies Special - Elvis + Music in Films” ve “Classic Albums: Elvis Presley” adlı iki belgeselini daha ice üzerinden izlenebilir.

Müzik tutkunları, dünyanın en etkili müzik gruplarından biri olan İngiliz Rock'n Roll dörtlüsü The Beatles’ı mercek altına yatıran The Beatles and India adlı yeni belgeseli izleyebilirler. Film, The Beatles ve Hindistan arasındaki yıllara meydan okuyan sevginin benzersiz bir tarihsel kronolojisini sunarken Batı’daki hızlı ve şöhretli yaşamları, Hindistan’da spiritüel mutluluk arayışları arasındaki kontrast ve bu kontrastın yarattığı ilham dolu, yaratıcı şarkı yazarlığı ile ilgili eşsiz arşiv görüntüleri, fotoğraflar, görgü tanıkları ve uzmanların yorumlarına yer veriyor.

Aksiyon severler, Hollywood yıldızı Val Kilmer’in hayatını, kariyerini ve sağlık sorunlarını anlatan Val adlı yeni belgeselin yanı sıra gişe rekortmeni 2022 yapımı Top Gun Maverick ve Val Kilmer’in de yer aldığı serinin ilk filmi olan 1986 yapımı Top Gun’ı ice üzerinden izleyebilirler.

2022 yılında ice üzerinden şimdiye kadar en çok izlenen türler belgesel, aksiyon, macera ve komedi oldu. ice üzerinden bu yıl en çok izlenen filmler arasında Spider-Man: No Way Home, en yeni James Bond filmi No Time to Die ve Will Smith’in başrolünde oynadığı Oscar ödüllü King Richard yer alıyor. En popüler aile ve çocuk filmleri ise Boss Baby: Family Business, Encanto ve Sing 2 olarak öne çıkıyor.

Emirates, kapsamlı eğlence kütüphanesine her ay yüzlerce film, dizi, podcast ve müzik kanalı ekleyerek uçak içi içeriklerini sürekli güncelliyor. ice’a yeni eklenen film ve diziler arasında Minions: The Rise of Gru, Where the Crawdads Sing, Father of the Bride (2022), The Black Phone, James Webb: The $10 Billion Space Telescope ve 2022 Emmy® ödüllü Hacks: 1. ve 2. Sezonları yer alıyor.

Emirates ile seyahat eden yolcular, 45’ten fazla Oscar ödüllü film, 5000’den fazla seç-izle eğlence kanalı, 1500 saatten fazla film ve dizinin yanı sıra 40 dilde müzik, podcast ve sesli kitaplar, BBC, CNN ve Sky News Arabia gibi haber kanalları dâhil beş canlı televizyon kanalı ve canlı spor yayını yapan Sport 24 ve Sport 24 Extra kanalları ile birinci sınıf bir eğlence kütüphanesine erişebiliyorlar.

Yolcular ayrıca uçuş öncesi Emirates uygulamasındaki film ve dizilere göz atarak ve seçimlerini önceden yaparak kendi ice deneyimlerini oluşturabilir ve uçağa bindiklerinde seçimlerini ice sistemine senkronize ederek rahat ve keyifli bir seyahat deneyimini en üst düzeye çıkarabilirler.

 
TİCARİ UÇAKTA 20 YILDA 2 KAT ARTIŞ
 
KANADA BAŞBAKANINA YALVARDI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TİCARİ UÇAKTA 20 YILDA 2 KAT ARTIŞ
Ticari uçak hizmetleri pazarı 2041 yılına kadar değerini ikiye katlayacak, ...
ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA İNDİRİM
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile THY arasında imzalanan protokolle ...
KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ
TSE tarafından yürütülen inceleme sürecini başarıyla tamamlayan DHMİ, ...
 
PEGASUS VE AYJET İŞBİRLİĞİ
Pegasus Havayolları istihdam garantili Ayjet ve Pegasus MPL Pilotaj Eğitim Programı başlıyor
İSTANBUL'DA HAVACILIK KONFERANSI
14. Birleşmiş Milletler Küresel İnsani Havacılık Konferansı İstanbul’da yapıldı
JETLER EŞLİĞİNDE ZORUNLU İNİŞ
Dalaman’dan kalkan uçak, güvenlik tehdidi yüzünden askeri jetler eşliğinde Londra’ya indirildi
 
THY UÇAĞINDA OLAY ÇIKARDI
Pilot olduğu öğrenilen kuraldışı bir yolcu, kabin memurunun parmağını ...
KARGODA ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ
Emirates SkyCargo ve United Cargo önemli bir anlaşma imzaladıklarını duyurdu
BİNİNCİ BR 725 GULFSTREAM'E GİTTİ
Rolls-Royce, Gulfstream'e bininci BR725 motorunu teslim etti
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'GÖKYÜZÜ SİZİNLE DAHA GÜZEL'
INDIGO'DAN DEV A350 SİPARİŞİ
PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
AIRBUS'TA İLK ÇEYREK SONUÇLARI
TÜRKSAT 6A İÇİN TARİH VERİLDİ
HEATHROW'DA RAKAMLAR OLUMLU
TAV YOLCU SAYISINI ARTIRDI
AYJET'TE MEZUNİYET TÖRENLERİ
EUROFIGHTER BAŞLANGIÇ OLUR MU
PET LOUNGE AÇILIYOR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
13 / 19 °C 13 / 19 °C 14 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •thy
  •NASA
  •Dubai
  •Osman Gazi Baykal
  •Kuveyt