iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
17 Ekim 2020 Cumartesi - 08:23

CEO'DAN YOLCUYA MEKTUP

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane, yolcularına yönelik güvenlik önlemlerini ele aldığı bir mektup yazdı

CEO DAN YOLCUYA MEKTUP
Losev-1

Pegasus Havayolları Genel Müdürü Mehmet Tevfik Nane’nin, COVID-19 sürecinde yaşananlar ve sonrası için yolculara yönelik kaleme aldığı ve sosyal medyada yayımladığı mektup şöyle:

“Tüm dünya olarak zor bir dönemden geçiyor, ezberlerin bozulduğu benzersiz günler yaşıyoruz. Ancak hep söylediğimiz gibi Pegasus Hava Yolları olarak en önemli değerlerimiz, her zaman ve her koşulda misafirlerimiz ve çalışanlarımız.

Bu sebeple sürecin ilk günlerinden itibaren sağlıklı ve güvenli bir seyahat için gerekli tüm önlemleri aldık ve titizlikle sürdürüyoruz. Pandemi hepimizde tedirginlik yaratırken hava yoluyla seyahat konusunda çekinceleriniz olabilir. Bunları gidermek için alınan önlemleri detaylarıyla bilmek istemeniz de en doğal hakkınız. Bu sebeple sizi düzenli olarak bilgilendiriyor, aldığımız önlemlerle ilgili detaylı aktarımlar yapıyoruz.

Artık uçak içerisindeki havanın ameliyathaneler kadar temiz ve hijyenik olduğunu, ortalama 3 dakikada bir tamamen yenilendiğini, HEPA filtreleriyle havayla buluşan organizmaların ve toz parçacıklarının yüzde 99.99’un üzerinde filtrelendiğini, hava akımının sadece oturulan koltuk üstünden yere doğru yukarıdan aşağıya gerçekleştirildiğini ve uçaklarımızda 24 saatte bir 10 gün virüslere karşı etkin kimyasalla detaylı dezenfeksiyon yapıldığını biliyorsunuz. Bunlar önlemlerimizden sadece birkaçı.

EASA Standartlarına Uyum

Aldığımız tüm önlemleri titizlikle sürdürürken, bir yandan da uluslararası standartları takip ediyoruz. Bu kapsamda, Avrupa Birliği Havacılık Emniyeti Ajansı (EASA) ile Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC) tarafından ortaklaşa yayınlanan COVID-19 Havacılık Sağlık Emniyeti Protokolü’nü imzaladık ve EASA Standartlarına uyma sözü verdik. Sizler için alınabilecek tüm tedbirleri aldığımızı ve gönül rahatlığıyla seyahat edebileceğinizi bilmenizi sağlamak bizim için önemli.

Minimum Temasla Seyahat

Pandemi sebebiyle minimum temasla seyahat büyük bir önem kazandı. Biz, Türkiye’nin dijital hava yolu olarak, dijital dönüşümümüzü başlattığımız 2018 yılından bu yana misafirlerimiz için yenilikçi birçok dijital çözüm sunuyoruz. Böylece minimum temasla seyahat mümkün oluyor. Uçuş öncesi check-in işleminizi online olarak yapabilir, bagajlarınızı temassız ve sıra beklemeden “Ekspres Bagaj” ile teslim edebilir, boarding dediğimiz uçağa geçiş işlemlerinizi de kimlik ve barkodunuzla temassız olarak gerçekleştirebilirsiniz. Yeni fonksiyonumuz “Uçuş Asistanı” ile biletinizle ilgili değişiklik, açığa alma, check-in, boarding kartına erişim gibi işlemlerinizi yapabilir, uçuşunuzla ilgili güncel duyuruları takip edebilirsiniz.

Seyahat öncesi, sırası ve sonrasında bize ihtiyacınız olduğunda sizlere en hızlı ve pratik şekilde destek olabilmek amacıyla başlattığımız 7/24 hizmet veren +90 850 399 17 01 numaralı WhatsApp destek hattımızdan da yararlanabilirsiniz.

En Güncel Bilgiler Flypgs.com’da

Bildiğiniz gibi, 1 Haziran’da iç hat ve 13 Haziran’da dış hat uçuşlarımızı kademeli olarak başlattık. Yurt dışına uçuşumuz olan ülkelere ve bu ülkelerin kabul şartlarına web sitemizden ulaşabilirsiniz. Biz sizlere güncel bilgiler aktarmak için gereken tüm çabayı gösteriyoruz Ancak COVID-19 önlemleri kapsamında ülkelerin giriş kuralları resmi merciler tarafından değiştirilebildiği için, seyahatinizi planlarken resmi mercilerin duyurularını da takip etmeyi unutmamanızı hatırlatmak isterim.

Yol Haritamız: Hijyen, Düzen, Güven

Yeni dönemdeki yol haritamızda öne çıkan 3 konu var; Hijyen, düzen ve güven. Türkiye’nin dijital hava yolu olarak; bu yeni dönemde var günümüzle çalışarak ülkemize, sektörümüze ve en önemlisi siz değerli misafirlerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.

Şunu bilmenizi isterim ki; kokpit ve kabin ekiplerinden yer hizmetlerine, müşteri hizmetlerinden bilgi teknolojileri ekiplerine kadar Pegasus’un her bir çalışanı, misafirlerimizin seyahat deneyimlerini mükemmelleştirmek ve seyahat öncesi, sırası, sonrası ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü desteği sağlamak adına büyük bir özveriyle çalışıyor. Pegasus Hava Yolları olarak koşullar ne kadar zorlu olursa olsun, misafir odaklı hizmet anlayışımızdan vazgeçmeyeceğiz.”

 
UÇUŞ AĞINI 100 NOKTAYA ÇIKARIYOR
 
TAMAMI KADIN EKİPLE İLK UÇUŞ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UÇUŞ AĞINI 100 NOKTAYA ÇIKARIYOR
Qatar Airways uçuş ağını 100 noktaya çıkarıyor
TAV'DA SAĞLIK SERTİFİKALARI
TAV Havalimanları’nın altı ülkede işlettiği 11 havalimanı, ACI tarafından ...
SAS BİR 'İLK'E İMZA ATTI
SAS, sürdürülebilir jet yakıtı kullanan ilk A321LR'sini teslim aldı
 
DHMİ’DEN ''UÇUŞ REHBERİM''
DHMİ’nin havalimanı hizmetleri için geliştirdiği “Uçuş Rehberim” uygulaması devreye girdi
KARGO UÇAĞI PİSTTEN ÇIKTI
Peru'da bir kargo uçağı pistten çıktıktan sonra sürüklenerek parçalandı, mürettebat sağ kurtuldu
SPIRIT HIZLA TOPARLANIYOR
Spirit CEO'su Ted Christie, büyük rakiplerine göre daha hızlı bir iyileşme ...
 
ANTALYA-MOSKOVA UÇUŞU BAŞLIYOR
Pegasus Hava Yolları, 10 Kasım’dan itibaren Antalya-Moskova arasında haftanın ...
EMIRATES SKYWARDS 20 YAŞINDA
Yolcu Sadakat Programı Emirates Skywards’un güçlü ve aktif global üyelik ...
KIŞ PROGRAMINI GÜNCELLEDİ
Ukrayna Uluslararası Havayolları (UIA) kış programını güncelledi
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
11 / 18 °C 15 / 20 °C 14 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •test
  •seyahat
  •Sunexpress
  •Qatar Airways