iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
10 Temmuz 2023 Pazartesi - 13:38

ÇOCUK DOSTU EMIRATES

Emirates okulların tatil olduğu dönemde Temmuz ayında çocuk yolcu taşımada rekor kırıyor... İşte çocukların Emirates ile uçmasının 20 avantajlı yolu...

ÇOCUK DOSTU EMIRATES
Losev-1

Aile dostu bir havayolu olan ve her yıl dünya çapında bir milyondan fazla çocuğu taşıyan Emirates, okul döneminin sona erdiği ve çocukların yaz tatili için yola çıktığı Temmuz ayında en yüksek çocuk yolcu sayısına ulaşıyor. 

Başta İngiltere, Hindistan, ABD, Pakistan, Avustralya, BAE, Rusya, Fransa, Almanya ve Suudi Arabistan olmak üzere Emirates'le seyahat eden tüm uluslardan çocuklar dünyanın dört bir yanına uçuyorlar ve kendileri için en önemli öncelikleri ve ihtiyaçları karşılamak için oluşturulmuş özel hizmetlerle Emirates'in keyfini çıkarıyorlar.

Çocukların Emirates ile uçmasının 20 avantajlı yolu

Havalimanında konfor ve emniyet

1. Emirates, tüm uluslararası havalimanlarında çocukların çok fazla beklememesini ve koltuklarına yerleşmek için daha fazla zamana sahip olmalarını sağlamak adına ailelere öncelikli uçağa biniş imkânı sunuyor.

2. Emirates, Dubai Havalimanı'nda bebekler ve küçük çocuklar için ücretsiz bebek arabaları sağlayarak yorgun küçük bacakların rahat etmesini sağlıyor. Emirates ayrıca, en az kuyrukla aileler için hızlı ve kolay bir deneyim sağlamak amacıyla, yoğun seyahat dönemlerinde Dubai Havalimanı’nda ailelere özel check-in alanı tahsis ediyor.

3. Dubai Havalimanı’ndaki A ve B bölgesindeki First ve Business Class Dinlenme Salonlarında yer alan çocuk oyun alanlarında oyun tutkunları için atari salonu kalitesinde oyunlar ve Sony PlayStation terminalleri bulunuyor. Dinlenme Salonu alanlarında konforlu emzirme alanları ve alt değiştirme yerlerine sahip anne ve bebek bakım odaları da yer alıyor.

4. Emirates, yalnız seyahat eden 5-11 yaş arası çocuklara, seyahatlerinin her adımında  eşlik eden uzman Emirates yer personeli ve kabin ekibi ile ücretsiz  Refakatçisiz Çocuklar hizmeti sunuyor. Çocukların uçuşlarını beklerken içeceklerin ve atıştırmalıkların keyfini çıkarabileceği, video oyunlar, ücretsiz Wi-Fi, konforlu koltuklar ve çocuk tuvaletleri gibi imkânları olan özel Refakatçisiz Çocuklar Dinlenme Salonu alanı bulunuyor.

5. Gizli engeli bulunan çocuklar için Emirates, ailelerin yaklaşan seyahatlerini planlayabilmeleri, prova yapabilmeleri ve içlerinin rahat edebilmesi için önceden mümkün olduğunca çok bilgi sağlayarak yolculuk desteği sunuyor. Yolcular bilgi için Emirates.com adresindeki Erişilebilir Seyahat sayfasını inceleyebilir, seyahatlerini önceden planlamak için Otizm Dostu Rehbere başvurabilir ve soruları için Emirates yerel ofisi ile iletişime geçebilirler. 

Lezzetli atıştırmalıklar ve olmazsa olmaz uyku saatleri

6. Çocuk yemekleri, neredeyse tüm Emirates uçuş noktalarında tüm sınıflarda servis ediliyor; özel tasarım renkli yemek tepsisinde sunulan çok sayıda atıştırmalık içeren lezzetli ve besleyici öğünler içeriyor. Çocukların favori yemeklerini düşünün; fırın makarna, nuggets ve pizza!

7. Ebeveynlerin ve refakatçi ailelerin uçuş sırasında ihtiyaç duyması halinde, uçakta bebekler için organik bebek maması, mama sütü ve biberon bulunuyor.

8. Uçakta bebekleri olan ebeveynlere, bu en minik yolcuların seyahatleri boyunca zinde kalması için bebek bezi, önlük, losyon ve alt değiştirme minderinden oluşan bir bebek bakım seti veriliyor. Çoğu Emirates uçağı tuvaletinde alt değiştirme masaları bulunuyor.

9. 2 yaşından küçük bebekler için ebeveynler, bebeklerinin uçuş boyunca rahat uyuyabilmesi için güvenli ve rahat beşikli koltuklar rezerve edebiliyorlar. Ebeveynler ayrıca daha fazla emniyet için uçağa onaylı oto koltuklarını getirebiliyorlar. 

10. Tüm sınıflardaki çocuklara rahat etmeleri ve gerektiğinde biraz kestirebilmeleri için yastık ve battaniye veriliyor.

Sonsuz Can Sıkıntısı Gideren Eğlence

11. Emirates'in ödüllü uçak içi eğlence programı ice, çocukların yeni çıkan Avatar: Suyun Yolu, Shazam! Tanrıların Öfkesi, Zindanlar & Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur, Galaksinin Koruyucuları  3 ve Süper Mario Kardeşler filmi dâhil olmak üzere film maratonlarına kapılmalarına olanak tanıyor. Yepyeni bir Disney Classics koleksiyonunun yanı sıra Marvel Studios ve Star Wars koleksiyonları ve eksiksiz Harry Potter film serisi dâhil olmak üzere geniş bir seçki sunuluyor.

12. Ice ayrıca Paw Patrol, Bluey ve minikler için Hey Duggee gibi en iyi karakterlerin tümünün yer aldığı CBeebies, Nickelodeon, Disney TV ve Cartoon Network'ten çok sayıda çocuk ve okul öncesi çocuk programına sahip.

13. Çocuklar uçuş öncesi Emirates uygulamasındaki film ve dizilere göz atarak ve seçimlerini önceden yaparak kendi izleme listelerini de oluşturabiliyorlar. Uçağa bindiklerinde bu seçimleri ice sistemine senkronize ediliyor.

14. Çocuklara, ice platformundaki çok çeşitli çocuk dostu içeriklerin keyfini çıkarırken kullanmaları için, kafalarına daha iyi ve rahat oturan özel tasarlanmış kulaklıklar veriliyor.

15. Her yaştan çocuğa, her yaş grubu düşünülerek daha sürdürülebilir malzemelerden yapılmış, ödüllü oyuncaklar ve eşantiyon seçenekleri de sunuluyor. Örneğin, "Fly with Me" dergisi 3-8 yaş arası çocuklar için bulmacalar, şakalar ve aktiviteler içeren eğlence dolu bir dergi... 

16. Çocuklar, Emirates uçaklarında tüm sınıflarda ücretsiz Wi-Fi üzerinden mesajlaşabiliyorlar. Bunun için 2-17 yaş arasındaki çocuklara yönelik Emirates Skysurfers yolcu sadakat programına kaydolmaları yeterli... Her Emirates ve flydubai uçuşunda Skywards Milleri kazanabiliyor, ardından bu Milleri daha fazla uçuş veya benzersiz yaşam tarzı  fırsatları için harcayabiliyorlar  Ebeveynler, Emirates Skywards ile özel bir yaz fırsatından da yararlanabilirler. Uçuşları için Dubai Finans Merkezi (DIFC) ICD Brookfield Place'de bulunan Emirates City Check-in ve Seyahat Mağazasında check-in yapan tüm yolcular, bonus Statü Mili kampanyasından yararlanabiliyorlar. 15 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında üyeler, ICD Brookfield Place Emirates City Check-in ve Seyahat Mağazasında check-in yaptıklarında Emirates Skywards Blue ve Silver üyeleri için 5.000 Statü Mili; Emirates Skywards Gold üyeleri için 10.000 Statü Mili ve Emirates Skywards Platinum üyeleri için 30.000 Statü Mili kazanabiliyorlar. 

17. Oyun tutkunları için Emirates ice, koltuk içi kumandalarla farklı koltuklarda iki oyuncu tarafından oynanabilen 100'e yakın video oyunu bulunuyor.

18. Daha büyük çocuklar, Emirates ice müzik seçkisiyle eğlenebiliyor ve 3.000'den fazla albüm ile 600'den fazla çalma listesine göz atabiliyorlar. 

19. Bir aile üyesi veya arkadaşı başka bir sırada oturuyorsa, çocuklar uçakların çoğunda koltuktan koltuğa telefonla birbirlerini arayarak eğlenceli vakit geçirebiliyorlar. Telefon şakası yok!

20. Emirates kabin ekibi, ömür boyu sürecek anılar yaratmak için, çocukların uçaktaki özel anlarını ve yolculuklarını anlık bir Polaroid kamerayla yakalayabiliyor ve bu fotoğraf daha sonra hatıra olarak sınırlı sayıda üretilen bir Emirates fotoğraf çerçevesi içinde aileye sunuluyor.

 
HAVA-SEN'DEN AÇIKLAMA
 
UÇAĞA ZORLA BİNDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAVA-SEN'DEN AÇIKLAMA
Havayolu çalışanları sendikası Hava-Sen, THY ve ücret artışlarıyla ilgili ...
KIZILELMA BELGESELİNDE 2. BÖLÜM
Bayraktar KIZILELMA’nın geliştirme aşamaları ve Baykar’ın insansız hava ...
DHMİ’DEN ‘HAZİRAN’ SONUÇLARI
Haziran ayında havalimanlarımızda 21 milyon bin 265 yolcuya hizmet verildi, ...
 
TESTLER BAŞLIYOR
Rolls-Royce hibrit-elektrikli uçuşu geliştirmek üzere testlere başlıyor
IATA HER YIL RAPOR HAZIRLAYACAK
IATA, havayolu havacılık sektöründe Net Sıfır Karbon Emisyonu taahhüdüne ...
THY'DE 'HAZİRAN' SONUÇLARI
Türk Hava Yolları Haziran ayında yüzde 12 artışla 7,7 milyon yolcu taşıdı
 
THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ
Türk Hava Yolları’nın Hamburg-İstanbul seferini yapan uçağı, kalkıştan ...
MONTREAL UÇUŞLARI BAŞLADI
Emirates, Montreal uçuşlarına başladı
TUSAŞ'TAN AIRBUS'A ÜRETİM
Airbus’ın A320 Ailesi uçağı için üretilen önemli bir komponent Türk Havacılık ...
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PİLVAK'TA SEÇİM ZAMANI
HANEDA'NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI
PEGASUS'UN YENİ ROTASI
ÜREKSOY: 26 NİSAN'IN ÖNEMİ
LUFTHANSA'DA YENİ KABİN
ERCAN'DA 'PİLOTLAR GÜNÜ'
TAV'A 'EN İYİ İŞVEREN' ÖDÜLÜ
'GÖKYÜZÜ SİZİNLE DAHA GÜZEL'
INDIGO'DAN DEV A350 SİPARİŞİ
PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
13 / 19 °C 13 / 19 °C 14 / 15 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Airbus
  •NASA
  •helikopter
  •filo
  •Dubai