iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
1 Kasım 2022 Salı - 19:21

DÜNYA KUPASI'NA HAZIRLIK

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker ve FIFA Başkanı Gianni mega etkinliğe sayılı günler kala Hamad Uluslararası Havalimanı’nda Qatar Airways’in özel boyamaya sahip uçağının önünde bir araya gelerek sunulacak olan üstün kalite ve hizmetlere dikkat çekti

DÜNYA KUPASI NA HAZIRLIK
Losev-1

FIFA Dünya Kupası Katar 2022'ye sadece 20 gün kala, Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker, FIFA Başkanı Gianni Infantino ve MATAR Dışişleri Müh. Badr Al Meer, Dünyanın En İyi Havalimanı seçilen Hamad Uluslararası Havalimanı'nda bir araya geldi. Liderler, FIFA Dünya Kupası Katar 2022’nin yaklaşması vesilesiyle organizasyona özel olarak boyanan Boeing 777 tipi uçağı ziyaret etti.

2017 yılında Qatar Airways, FIFA’nın Resmi Havayolu Ortağı olduğunu duyurmuştu. The World's Best Airline'ın FIFA Confederations Cup 2017, 2018 FIFA World Cup Russia, FIFA Club World Cup ve FIFA Women's World Cup gibi sayısız turnuvaya sponsor olmasıyla ortaklığı daha da güçlendi.

Qatar Airways Group Başkanı Akbar Al Baker şunları söyledi: “Hem Qatar Airways'i hem de FIFA'yı temsil etmek ve Orta Doğu'da ilk kez düzenlenen FIFA World Cup'a ev sahipliği yapma konusundaki heyecanımız ve bağlılığımız için buradayız. Bu turnuvaya ev sahipliği yapmak bizim için büyük bir başarı ve dünya çapındaki taraftarı bir araya getirmeye ve onlara olağanüstü bir deneyim sunmaya hazırız.”

FIFA Başkanı Gianni Infantino ise "Bu, Ortadoğu ve Arap Dünyasında gerçekleşecek ilk FIFA Dünya Kupası olacak ve ortaklarımız Qatar Airways ve Hamad Uluslararası Havaalanı bu muhteşem etkinliğin gerçekleştirilmesinde kilit bir rol oynayacak. Milyonlarca taraftarı Doha'ya davet etmeye, Ev Sahibi Ülkenin eşsiz misafirperverliğini sergilemeye ve birinci sınıf hizmet ve en unutulmaz deneyimler sunarak bunu şimdiye kadarki en iyi FIFA World Cup yapmaya katkıda bulunmaya hazırlar" diye konuştu.

En son olarak, havayolu, Dünya Kupası boyunca 60'tan fazla uluslararası sanatçıya ev sahipliği yapan Qatar Live dahil olmak üzere futbol taraftarlarına birinci sınıf eğlence sunan projeleri açıkladı. Buna ek olarak havayolu, plaj kulüpleri, hayran bölgeleri ve tema parklarının gelişimini, Daydream Müzik Festivalini, Lusail Boulevard marka aktivasyonunu, Qatar Airways Sky House, Winter Wonderland ve MSC World Europa yolcu gemisinin adlandırma törenini duyurdu.

Havayolu, taraftarlara yolculuklarının her adımında benzersiz bir temas noktası sağlayan bir dizi müşteri deneyimi inisiyatifi üretti:

Yolcu Taşıma Alanı

Qatar Airways, Hamad Uluslararası Havalimanı ve Doha Uluslararası Havalimanı dışında ücretsiz olarak futbol şenliklerinin ve canlı eğlencenin keyfini çıkarabileceğiniz ve aynı zamanda bagaj ve el bagajları için depolama alanı sağlayan özel Yolcu Taşıma alanları sağlayacaktır. Bu alan, taraftarların ilgili yerlerine gitmeden önce kutlamaların tadını çıkarmaya devam etmelerini sağlayacak.

FIFA Uçak İçi Deneyim

FIFA Dünya Kupası Katar 2022 Resmi Havayolu Ortağı, benzersiz bir kabin deneyimi hazırlıyor. Futbol sezonunda Qatar Airways ile seyahat ederken, FIFA World Cup temalı özel ürünler ve aktivasyonlar ile yolcuların dört gözle bekleyecekleri çok şey olacak.

Futboldan ilham alan kabinde FIFA sınırlı üretim temel kitleri, hatıra yastıkları, kulaklıklar, yemek menüleri ve futbol forması tarzı ev kıyafetleri yer alıyor. Genç gezgin paketleri ve peluş oyuncaklar özellikle genç hayranlarımız için küratörlük yaptı.

Journey'in Oryx One Uçak İçi Eğlence sisteminin Resmi Havayolu, FIFA başkanı Gianni Infantino ile özel bir röportaj da dahil olmak üzere, futbolla ilgili 180'den fazla başlığa ev sahipliği yapacak. FIFA World Cup Qatar 2022 sırasında yolcular, doğrudan yolcuların kişisel cihazlarından Dünya Kupası maçlarının ve diğer önemli spor etkinliklerinin ücretsiz canlı akışının keyfini çıkarabilirler.

Turnuva, Arap kültürünün sembollerini çağırmak için tasarlanmış sekiz birinci sınıf stadyumda gerçekleştirilecek. Al Bayt Stadyumu 60.000 koltuk kapasiteli Açılış Maçına ev sahipliği yapacak, Lusail Stadyumu ise 80.000 koltuk kapasiteli turnuvanın Final Maçına ev sahipliği yapacak. Ahmed Bin Ali Stadyumu, Al Janoub Stadyumu, Khalifa Uluslararası Stadyumu, Eğitim Şehir Stadyumu, Stadyum 974 ve Al Thumama Stadyumu'nu içeren kalan stadyumlar 40.000 seyirciye ev sahipliği yapacak.

Toplumları spor yoluyla bir araya getirme hedefinde, Dünyanın En İyi Havayolu, kapsamlı bir küresel spor ortaklığı portföyüne sahiptir. 2017'den beri FIFA sponsoru ve Resmi Havayolu Ortağı olan Qatar Airways'in ayrıca Concacaf, Conmebol, Paris Saint-Germain ve FC Bayern München dahil olmak üzere dünya çapında futbol ortaklıkları bulunmaktadır. Qatar Airways aynı zamanda The Ironman ve Ironman 70.3 Triathlon Series, GKA Kite World Tour'un resmi havayolu şirketidir ve binicilik, padel, rugby, squash ve teniste sponsorluklara sahiptir.

 
BTA'DA ŞEFLER SEÇİLDİ
 
İSTANBUL'A GÜNDE ÜÇ SEFER
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
NASA UYARDI
NASA, dünyanın en yüksek binası olan Burj Khalifa büyüklüğündeki dev bir ...
YANGIN SÖNDÜRÜRKEN DÜŞTÜ
İtalya'da yangına müdahale etmekte olan bir yangın söndürme uçağı düştü, iki pilot hayatını kaybetti
SİBİRYA'DA RUS UÇAĞI DÜŞTÜ
S?ibirya'da Rus savaş uçağı düştü, iki pilot öldü
 
ÜNLÜ İŞ İNSANI KAZA KURBANI
Dünyanın en büyük fitness zinciri Mcfit’in kurucusunun uçağı düştü, uçakta ...
UÇAK EVİN ÜZERİNE DÜŞTÜ
ABD'nin New Hampshire eyaletinde tek motorlu bir uçak evin üzerine düştü, iki kişi yaşamını yitirdi
HAVALİMANINDA BOMBA PANİĞİ
Kanada'da havalimanında bomba paniği
 
RUS UÇAĞIYLA FLORİDA'YA İNDİ
Bir Küba vatandaşı çaldığı uçakla Küba'dan havalandı ve ABD'nin South Florida Havaalanı'na indi
HİNDİSTAN'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ
Hindistan'da dağlık bölgeye düşen askeri helikopterde dört kişi hayatını kaybetti
İRAN İÇİN 'SEYAHAT' UYARISI
Almanya Dışişleri Bakanlığı, ülke vatandaşlarını İran'a seyahat etmekten kaçınmaya çağırdı
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
KENYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ
TAV'A 'SKYTRAX' ÖDÜLLERİ
KIRIK BACAĞIYLA UÇTU
MİT-EMNİYET OPERASYONU
'787 DREAMLINER' UYARISI
İGA'NIN YENİ KONUĞU
'TEST' YETKİSİ ALDI
GENÇLERE 'TEKNİK GEZİ XL' FIRSATI
ERCAN'DA BAYRAM RAKAMLARI
PETLAS'TAN BİR 'İLK'
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 16 °C 11 / 14 °C 11 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •İstanbul Havalimanı
  •seyahat
  •uçak
  •uydu
  •Antalya