iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
7 Ekim 2022 Cuma - 11:40

GÜNEY AFRİKA SEFERLERİ ARTTI

Emirates Güney Afrika’da üç noktaya olan uçuşlarını artırdı

GÜNEY AFRİKA SEFERLERİ ARTTI
Losev-1

Emirates, Güney Afrika hattında seyahat eden yolculara yeni seyahat olanakları, seçenekler ve kolaylıklar sunmak için Johannesburg, Cape Town ve Durban’a ek seferler düzenleyecek. Güney Afrika’da ekonomi ve turizmin toparlanmasını destekleme konusundaki kararlılığını sürdüren havayolu, Güney Afrika’daki tüm uçuş noktalarında gelişmiş bağlantı imkânı sunmak için seferlerini artırıyor. Son hamlesiyle Güney Afrika’nın uçuş ağındaki stratejik öneminin de yeniden altını çizen havayolu, daha fazla büyüme potansiyeli elde etmek için seferlerin artırılmasına ve kapasitenin eski haline getirilmesine öncelik veriyor.

Havayolu, Johannesburg çıkışlı ve varışlı uçuşlarını 1 Mart 2023’ten itibaren günde üç sefere çıkaracak. Cape Town’a 1 Şubat 2023’ten itibaren günde iki sefer gerçekleştirilecek. Emirates ayrıca Durban’a iki sefer daha ekleyerek ve 1 Aralık 2022’den itibaren günlük olarak sefer gerçekleştirmeye başlayacak. Dubai ve havayolunun Güney Afrika’daki üç uçuş noktası arasında yeni uçuşların tekrar başlamasıyla Emirates’in uçuş sayısını haftada 42 sefere yükseltecek.

Emirates’in EK 767 sefer sayılı Dubai-Johannesburg uçuşu Boeing 777 ile gerçekleştirilecek ve günde iki kez yapılan A380 seferlerini tamamlayıcı nitelikte olacak. 23:25’te kalkış yapan uçuş, ertesi gün 05:35’te Johannesburg’a varacak. Dönüş seferi ise Johannesburg’dan 22:20’de kalkacak ve ertesi gün 08:20’de Dubai’ye varacak. Johannesburg’dan yapılacak üçüncü günlük sefer, her iki yönde 300’den fazla koltuk kapasitesiyle yüksek talebi karşılamaya yardımcı olurken Güney Afrika’daki yolculara Avrupa, Amerika Kıtası, Batı Asya ve Uzak Doğu’ya Dubai üzerinden daha kolay bağlantı imkânı sağlamak için akşam saatlerinde kalkış yaparak ilave esneklik sunacak. 

Emirates’in Cape Town’a gerçekleştirdiği ikinci günlük sefer, Dubai’den 09:10’da kalkacak ve 16:45’te iniş yapacak. Cape Town’dan ise 13:25’te kalkış yaparak Dubai’ye ertesi gün 01:10’da varacak. Cape Town’a günde iki sefer gerçekleştirerek pandemi öncesi uçuş tarifesini yeniden hayata geçiren havayolu Avrupa, Ortadoğu, Batı Asya ve Avustralya&Yeni Zelanda gibi ana pazarlardan kolay bağlantı imkânı sağlayarak şehirdeki turizm sektörünü tam da Güney Afrika’ya gelen yolcu trafiğinin yoğun olduğu dönemde destekliyor. Güney Afrika’da turizmin toparlanmasına destek olma taahhüdünü uzun süredir yerine getiren Emirates, bu yılın başlarında Afrika Turizm Kurulu ile bir Mutabakat Anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında taraflar turizmi desteklemek ve havayolunun 130’u aşkın uçuş noktasından oluşan seferleriyle Güney Afrika’ya gelen ziyaretçi sayısını artırmak için birlikte çalışacaklar.

Güney Afrika’daki üç uçuş noktasına gerçekleştirilen ek seferler sayesinde, yolcular Emirates’in South African Airways, Airlink, FlySafair ve Cemair gibi kod paylaşımlı ve ortak uçuş gerçekleştirdiği ortakları ile Güney Afrika’daki bir dizi şehre sunduğu daha fazla bağlantı seçeneğinden de faydalanabilecekler. Bu benzersiz bağlantılar ve diğer ülkelere aktarma seçenekleri başka hiçbir havayolu tarafından sunulmuyor.

Dubai-Güney Afrika güzergâhında seyahat eden yolcular, özenle tasarlanmış menüler ve yöresel lezzetlerden oluşsan içecekler, ayrıcalıklı ikramlar ve havayolunun çok uluslu kabin ekibinin sunduğu olağanüstü misafirperverlikle tüm kabin sınıflarında zengin bir deneyimin keyfini çıkarabilirler.

Havayolu, diğer markaların yanı sıra Ken Forrester, Porseleinberg, Klein Constantia, Waterkloof, Boekenhoutskloof gibi Güney Afrika şaraplarından oluşan yerel bir seçkiyle Güney Afrikalı yolcularına sunduğu premium deneyimde çıtayı yükseltmeye devam ediyor. Bunlara ek olarak, yolcular bir dizi yöresel peynir ve Rooibos bitkisinden esinlenen mutfağıyla Güney Afrika’nın gururu olan özgün yemekleri ve lezzetleri tadabilirler. 

Emirates’in Johannesburg, Cape Town ve Durban’a gerçekleştireceği yeni seferler Güney Afrika çıkışlı ve varışlı uçuşlarda çok talep edilen koltuk kapasitesini sağlamanın yanı sıra, yerel işletmelerin ithalat ve ihracat olanaklarını daha da artırmak için toplamda daha fazla uçak altı kargo kapasitesi sunarak BAE, Güney Afrika ve diğer ülkeler arasında deniz ürünleri, meyve ve sebzeler, taze ve dondurulmuş et, şarap, ilaç ve altın gibi önemli ihraç ürünlerinin taşınmasına yardımcı olacak. 

 

 
THY'DEN YENİ BİR İŞBİRLİĞİ
 
THY'DEN 'EYLÜL' RAKAMLARI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY'DEN KUZEY AVRUPA FIRSATLARI
Türk Hava Yolları, Orta ve Kuzey Avrupa’ya gidiş-dönüş her şey dahil 149 ...
ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI
Türk Hava Yolları, erken rezervasyon kampanyasıyla Türkiye'nin dört bir ...
ANKARA-ALMATI UÇACAK
Pegasus, Ankara'dan Kazakistan'ın başkenti Almatı'ya uçuşların başlayacağını duyurdu
 
PEGASUS'TAN SÜPER KAMPANYA
Pegasus Havayolları Orta Doğu, Kafkasya ve Asya rotalarında fırsat kampanyası başlattı
BALKANLAR VE AVRUPA FIRSATI
Türk Hava Yolları’ndan Balkanlar ve Güney Avrupa rotalarına özel fırsat
İKİ ÜLKEYE KİMLİKLE SEYAHAT
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa’da iki ülkeye daha kimlik ...
 
'KIŞ TATİLİ' KAMPANYASI
Corendon Airlines, avantajlı fiyatlarla kış tatiline uçma fırsatı sunuyor
'UÇURAN AĞUSTOS' KAMPANYASI
Pegasus Hava Yolları, yurtdışı seyahatlerde yüzde 40 indirim fırsatı sunuyor
ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI
AnadoluJet’ten yurt içi uçuşlarda erken rezervasyon kampanyası
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 18 °C 15 / 20 °C 14 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •test
  •pandemi
  •Delta Airlines
  •Qatar Airways
  •kabin memuru