iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
5 Ekim 2022 Çarşamba - 13:58

İGA'YA BÜYÜK ÖDÜL

Condé Nast Traveler’ın okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İGA İstanbul Havalimanı; Singapur’da bulunan Changi Havalimanı’nı geride bırakarak ikincilikten liderliğe yükseldi ve dünyanın zirvesine yerleşti

İGA YA BÜYÜK ÖDÜL
Losev-1

Dünyanın en büyük ve en yoğun havalimanlarından biri olmanın ötesine geçerek, misafirlerine benzersiz seyahat deneyimi sunan İGA İstanbul Havalimanı uluslararası arenada başarılarına devam ediyor. New York & Londra merkezli dünyaca ünlü lüks seyahat dergisi Condé Nast Traveler’ın okuyucuları, İGA İstanbul Havalimanı’nı dünyanın en iyi havalimanı seçti. Derginin her yıl açıkladığı listede iki yıl üst üste ikinci seçilen İGA İstanbul Havalimanı, bu yıl birinciliğe yükselerek liderliği Singapur Changi Havalimanı’ndan devraldı.

Dünyanın en önemli yayın gruplarından Condé Nast’ın; lüks seyahat konusunda kılavuzu ve gezginlerin ilham kaynağı olan ve dünyanın her bölgesinden okuyucusu olan seyahat ve yaşam dergisi Condé Nast Traveler, prestijli ödüllerden biri olan ve her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen “Okuyucuların Seçimi” anketinin sonuçlarını 4 Ekim’de açıkladı. Anketin sonucunda “Dünyanın En İyi Havalimanları” listesinde İGA İstanbul Havalimanı liderliği devraldı.

Condé Nast Traveler’ın okuyucu oylarıyla belirlenen anket sonucuna göre İGA İstanbul Havalimanı; Singapur’da bulunan Changi Havalimanı’nı geride bırakarak ikincilikten liderliğe yükseldi ve dünyanın zirvesine yerleşti.

Listenin üçüncü sırasında Güney Kore’deki Seul Incheon Havalimanı yer alırken, dördüncü sırada bulunan İsviçre’deki Zürih Havalimanı’nı, Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Haneda Uluslararası Havalimanı takip etti.

Birleşik Arap Emirlikleri’nde bulunan Abu Dabi Uluslararası Havalimanı altıncı sırada, Katar’daki Hamad Uluslararası Havalimanı yedinci ve Dubai Uluslararası Havalimanı da sekizinci sırada yer aldı. Listenin dokuzuncu sırasında Hong Kong Uluslararası Havalimanı bulunurken, Finlandiya’daki Helsinki Havalimanı’nın ise onuncu sırada olduğu açıklandı.

İstanbul Havalimanı'nın dünyanın en iyi uluslararası havalimanı seçilmesi bir törenle kutlandı. Törende bir konuşma yapan İGA CEO'su Kadri Samsunlu, "Condé Nast Traveler okuyucularının seçim anketini önemsiyoruz. Buradaki seçiciler, bu dergiyi okuyan ve sosyal medyadan takip eden kişilerden oluşuyor. Bu seçimde 240 bin kişi oy attı. Bunun sonucunda geçen sene ikinci olduğumuz listede bu sene dünyanın en iyi havalimanı olduk.  Dergi New York ve Londra merkezi 32 ülkede faaliyet gösteren tüm dünyada aylık 5 milyon dergi okurunun yanı sıra dijital alanda 16 milyon kişiye ulaşan büyük bir medya kuruluşudur. Yıllık olarak da takipçi sayısı 500 milyona ulaşıyor. Biz bu havalimanında hep önümüze bakıyoruz önümüzde bakıyoruz. Burada en önemli hedefimiz yolcularımızın unutulmaz bir deneyim yaşamaları. Yolcularımızın buradan giderken biz yolcularımızı Türk Hava Yolları'na verirken bir anıyı bir tecrübeyi yanında götürmeyi sağlamalıyız" dedi. 

YOLCU SAYISI BU SENE 60 MİLYONU AŞACAK 
Tam kapasite ile hizmet verdikten bir sene sonra pandemi ile karşı karşıya kaldıklarını hatırlatan Samsunlu konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Pandemi döneminde gerek bizim gerekse bayrak taşıyıcımızın Türk Hava Yolları'nın çevik yaklaşımının faydalarını bütün bu süreçte gördük. Bugün hem biz hem Türk Hava Yolları hem dirençli havayolu hem dirençli havalimanı olarak Avrupa'da en önlerde yer buluyoruz. Bunun yanında da bu sene yazın Avrupa'da yaşanan ciddi gecikmelerde bizden kaynaklanan bir sorun olmadığı için etkilenmedik. Bu gün itibariyle yaklaşık 300 bin uçuşa geldik 48 milyon yolcuyu geçtik sene sonunda 60 milyon yolcuyu aşacağımızı düşünüyorum."

Törende konuşma yapan Vali İlker Haktankaçmaz, İstanbul Havalimanı'nı bu seviyeye taşıyan İGA ekibine ve tüm çalışanlara teşekkür etti. 

Merkezi New York ve Londra’da bulunan Condé Nast, dünya çapında 32 pazarda yayın hayatına devam eden en prestijli medya kuruluşlarından biri. Conde Nast’ın bünyesinde Vogue, GQ, The New Yorker, Vanity Fair ve Condé Nast Traveler gibi çok sayıda dergi bulunuyor.

Tüm dünya genelinde ise aylık 5 milyon fiziki okura sahip olan yayının dijital tarafta aylık 16 milyon okuru ve sosyal medyada yine 16 milyon kullanıcısı bulunuyor. Dünya genelinde Condé Nast Traveler “Okuyucuların Seçimi” anketine yüz binlerce okuyucu katılım sağlıyor.

Derginin Kasım 2022 sayısında yer verilecek olan “Dünyanın En İyi Havalimanları” listesinin tamamına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;

https://www.cntraveller.com/gallery/best-airports-in-the-world-2022

 

 
THY'DEN KUZEY AVRUPA FIRSATLARI
 
HİZMET AĞINI GENİŞLETİYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İSTANBUL AIRSHOW BAŞLIYOR
Salgına inat büyüyen Türk sivil havacılığı İstanbul Airshow’da buluşuyor
8 MİLYONU AŞKIN YOLCU TAŞIDI
SunExpress 8 milyonu aşkın yolcu taşıdı, Eylül ayının ardından Ekim için de kapasite artırıyor
AIRBUS İSTANBUL AIRSHOW’DA
Airbus, 6-8 Ekim tarihlerinde Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek ...
 
ÇİZGİ ROMANDAN PASAPORTA
Belçika'nın çizgi roman kahramanlı yeni pasaportları Ankara'da tanıtıldı
KEYVAN İSTANBUL AIRSHOW'DA
Keyvan Havacılık, yeni işbirliğini 13. İstanbul Airshow’da duyuracak
YARGITAY'DAN EMSAL KARAR
Havayolu şirketleri taşıdıkları bavulu kaybetmeleri hâlinde sadece yolcunun ...
 
JFK UÇUŞLARINI ASKIYA ALIYOR
United Airlines, New York John F. Kennedy Havalimanı'ndaki hizmetini askıya alıyor
KUALA LUMPUR UÇUŞLARI ARTTI
Türk Hava Yolları, Kuala Lumpur hattında frekans artışına gitti
MUTLU KADIN ÇALIŞANLAR
TAV Havalimanları’nın iştirakleri BTA, TAV İşletme Hizmetleri ve TAV Havacılık ...
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
14 / 19 °C 12 / 18 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •kaza
  •seyahat
  •turizm
  •Turkish Airlines
  •Dubai