iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
14 Eylül 2021 Salı - 15:36

İSTANBUL'A A380'LE UÇACAK

Emirates A380 ile yapılacak günlük İstanbul seferlerinin başlayacağını duyurdu

İSTANBUL A A380 LE UÇACAK
Losev-1

Emirates, 1 Ekim'den itibaren İstanbul'a ilk tarifeli ticari Airbus A380 seferinin yapılacağını duyurdu. Türkiye kalkışlı ve varışlı yolcular ilk kez bu ikonik çift katlı jumbo jet ile keyifli uçma deneyimini düzenli olarak yaşama fırsatına sahip olacaklar.

Emirates, A380 uçağını günlük EK123/124 seferini gerçekleştirmek için kullanacak. EK123 sefer sayılı uçuş Dubai'den 10:45'te kalkacak ve 14:25'te İstanbul'a iniş yapacak. EK124 sefer sayılı dönüş uçuşu ise 16:25'te İstanbul'dan kalkarak 21:50'de Dubai'ye varacak. 

Üç sınıflı A380'i kullanıma sokan Emirates, First Class’ta 14 özel süit, Business Class'ta yatağa dönüşebilen koltukların yer aldığı 76 mini ünite ve Ekonomi Sınıfı'nda ise 427 ekstra mesafeli koltuklarla birlikte toplam 517 koltuk sunacak. Bu mevcut Boeing 777-300ER ile karşılaştırıldığında her uçuşta 150 yolcu daha fazla kapasite sağlayacak.

First Class yolcuları Emirates’in özel süitlerinin ve imza niteliğindeki uçak içi Duş Spa'nın keyfini çıkarırken, First ve Business Class yolcuları da üst kattaki ünlü Uçak İçi Dinlenme Salonunda dinlenebilecekler. Tüm sınıflardaki yolcular aileleri ve arkadaşları ile irtibatta kalmak için ücretsiz kablosuz internetten, sektördeki en büyük koltuk arkası ekranlardan ve Emirates'in halihazırda 4500'den fazla kanal içeren ve birden fazla ödüle sahip "ice" uçak içi eğlence hizmetlerinden faydalanabilecekler.

Emirates Ticari İşler Direktörü Adnan Kazım konuya ilişkin şu açıklamalarda bulundu: "Halihazırda A380 ile hizmet verdiğimiz diğer çok sayıda büyük şehirle birlikte, İstanbul'a da nihayet amiral gemimizi getirdiğimiz için heyecanlıyız. Emirates'in 34 yıl önce Türkiye seferlerine başladığından beri, 23.000'den fazla uçuşta altı milyon yolcuyu taşıdık. A380 seferlerinin Türkiye'de başlaması Emirates için çok önemli bir kilometre taşıdır ve bunu gerçeğe dönüştürme konusunda bizden desteklerini esirgemeyen tüm iş ortaklarımıza ve paydaşlarımıza teşekkür etmek istiyoruz."

İGA İstanbul Havalimanı Havacılık Geliştirme Direktörü Majid Khan,“6 Nisan 2019 tarihinde İstanbul Havalimanındaki yeni “evimize” taşınmamızdan bu yana Emirates A380'nin gelişi bizim için başka bir dönüm noktası. Dünyanın en büyük A380 operatörü olan Emirates'in, İstanbul Havalimanı ve Türkiye'nin ilk A380 operasyonu olacak Dubai – İstanbul seferlerine başlayacak olmasından ötürü gururluyum.

Bu operasyon, iki ulus arasındaki trafiği artırmamıza yardımcı olacak. Covid-19 salgını sonrası dönemde ise Emirates'in geniş ağından, şu anda İstanbul Havalimanı'ndan hizmet verilmeyen veya yetersiz hizmet verilen destinasyonlardan İstanbul ve Türkiye'ye daha fazla iç turizm getirecek. Emirates ile iyi ilişkilerimizi daha da geliştirmeyi dört gözle bekliyor ve Emirates A380'i İstanbul Havalimanı'nda ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Uluslararası sınırların yeniden açılmasıyla ve seyahat kısıtlamalarının gevşetilmesiyle, Emirates yolcu hizmetlerini kademeli olarak yeniden başlattı ve sabah, öğle ve akşam olmak üzere haftada Dubai'den İstanbul'a 17 yolcu uçuşu gerçekleştirecek.

A380'ler sabah seferlerini gerçekleştirecek ve her iki yönde güzergahtaki toplam haftalık kapasiteyi 7000 koltuğa çıkaracak ve böylece yolculara 120'yi aşkın noktaya daha fazla seçenek ve bağlantı imkanı sunacak.

A380'in Türkiye'ye gelişini kutlamak için özel bir promosyon yapan Emirates, İstanbul-Dubai arası gidiş dönüş Ekonomi Sınıfı biletleri 480 Dolar’dan ve Business Class biletlerini 1.980 Dolar’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Ekim ayında gerçekleşecek Dubai Expo 2020'nin uzun zamandır beklenen açılışıyla birlikte, Emirates Dubai'yi ziyaret edecek yolcular için çok sayıda özel promosyon başlattı:

Erken rezervasyon indirimi: Bu özel kampanya, 28 Eylül 2021 ve 31 Mart 2022 tarihleri arasında yapılacak seyahatlerde  Dubai için satın alınan  gidiş dönüş bilet rezervasyonları için geçerli olacak. 28 Eylül - 12 Ekim 2021 tarihleri arasında Emirates.com.tr, Emirates iletişim  merkezi veya satış noktaları ya da seyahat acenteleri üzerinden yapılacak rezervasyonlar için geçerlidir. Kampanya Emirates Business ve Ekonomi baz bilet fiyatları üzerinden Saver, Flex, Flex+ tarifelerinde geçerlidir. 

 
İSRAİL UÇAĞI DÜŞTÜ
 
AIRBUS'A 20 UÇAKLIK SİPARİŞ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AIRBUS DSEI FUARI'NDA
Airbus, DSEI Fuarı'nda uzay, savunma ve helikopter ürün ve hizmetlerini görücüye çıkarıyor
SHG AIRSHOW NEFES KESTİ
Eskişehir'de Sivrihisar Uluslararası Sportif Havacılık Merkezi'nce bu ...
DHMİ’DEN KTTC'YE EĞİTİM DESTEĞİ
KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Sivil Havacılık Dairesinde görevli ...
 
HAVALİMANI SULAR ALTINDA
Son 46 yılın en yoğun yağışının gerçekleştiği Hindistan’da Delhi Indira ...
ABD ORDUSUNA SATILDI
Airbus, ABD Ordusu Ulusal Muhafızlarının UH-72B Lakota helikopter siparişinin ilkini teslim etti
AZUR AIR UÇAĞI GERİ DÖNDÜ
Antalya'dan havalanan Azur Air uçağı, düşük kabin basıncı sinyali üzerine geri döndü
 
DUBLIN UÇUŞU BAŞLIYOR
SunExpress’in Dublin uçuşları yeniden başlıyor
İSTANBUL HAVALİMANI 2. OLDU
İstanbul Havalimanı, 'Dünyanın En İyi 10 Havalimanı’ sıralamasında ikinci oldu
TUZ GÖLÜ’NDE ROKETLER YARIŞTI
Teknofest'te roketler Tuz Gölü'nde yarıştı
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PESKOV'DAN 'THY' AÇIKLAMASI
TİMSAH KORKUTTU
ALMAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
ÖZEL UÇAK PİSTTEN ÇIKTI
ALASKA'DA UÇAK DÜŞTÜ
HAVADA FECİ KAZA
İSG'DE 23 NİSAN KONSERİ
SHM'DE PİLOTLAR GÜNÜ KUTLANIYOR
IGA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI
ÇOCUKLAR İÇİN UÇTULAR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
15 / 22 °C 15 / 19 °C 13 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •kaza
  •test
  •Kargo
  •maske