iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
16 Eylül 2007 Pazar - 10:19

KREDİ KARTIYLA UÇANLAR

Uçakla seyahat ettikçe veya alışveriş yaptıkça uçuş mili kazandıran bu kredi kartları ile bugüne kadar yaklaşık 500 bin kişi dünyayı binlerce defa dolaşma imkanı buldu.

KREDİ KARTIYLA UÇANLAR
Losev-1

Yoğun rekabetin yaşandığı kartlı ödeme sistemlerinde “mil programları” oldukça gözde. Özellikle uçakla sık seyahat edenlerin tercih ettiği uçuş mili kazandıran kredi kartlarına olan ilgi her geçen gün artıyor.
Yedi yıl önce Shop&Miles ile uçuş kartlarında başı çeken Garanti Bankası’nın ardından Akbank Wings geliyor. Denizbank ise Miles&More marka kredi kartı ile sık seyahat eden müşterilerine uçuş mili hediye ediyor.
350 BİN ÜYE
Uçakla seyahat ettikçe veya alışveriş yaptıkça uçuş mili kazandıran bu kredi kartları ile bugüne kadar yaklaşık 500 bin kişi dünyayı binlerce defa dolaşma imkanı buldu. Shop&Miles’ın 350 binin üzerinde üyesi buunuyor. Shop&Miles’in özellikle yurtiçi ve yurtdışı seyahat, eğlence ve restoran harcaması yüksek olan müşterileri tarafından tercih edildiğini belirten Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge, “Shop&Miles ile 7 yıldan beri kazanılan yaklaşık 22 milyar mil karşılığında, üyelerimize gerek yurtiçi gerekse yurtdışı uçuşlarında binlerce bedava uçuş imkanı sağladık. Shop&Miles, artık sık uçan herkesin cüzdanında bulundurduğu bir kredi kartı durumuna geldi. Yedi yıldan beri markamız için gerçekleştirdiğimiz müşteri odaklı çalışmalar ile tüketiciler nezdinde prestijli ve kazançlı bir marka olarak konumlanmasını sağladık. Bundan sonra da gerçekleştireceğimiz çalışmalarda yine aynı mantıkta davranacağız yani müşterilerimiz için en iyisini vermeğe devam edeceğiz” diye konuştu.

AVANS MİL
Akbank’ın Axess ile 2005 yılında başlayan ve 2 yıl süren mil programıyla müşterilerinin dünyayı 9 kere dolaştığını ifade eden Akbank Kredi Kartları Pazarlama Bölümü Başkanı Mine Könüman, “Wings’le daha da geliştirdiğimiz bu programla daha çok müşterimize dünyanın her yerine ulaşma imkanı sunmayı hedefliyoruz” dedi. Şu anda yaklaşık 135 bin Wings müşterileri olduğunu aktaran Könüman, yıl sonuna kadar 150 bin müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini kaydetti. Könüman, şunları söyledi: “Wings havayolu bağımsız bir uçuş kartı. Kontenjan sınırı yok, yüksek sezon farklarından etkilenmiyor. Alan vergisini de Akbank karşılıyor. Wings’in en önemli özelliklerinden biri, Avans Mil puan imkanı olması. Wings sahipleri, bilet almak için yeterli Mil puana sahip değillerse ve hatta hiç Mil puanları yoksa dahi, Avans Mil puan imkanından yararlanarak, diledikleri yer için uçak bileti alabiliyor, 1 yıl içerisinde kazandıkları yeni Mil puanlarla Avans Mil puanlarını kolayca kapatabiliyorlar.”

 

Uçuran kartların özellikleri

SHOP&MİLES: Garanti Bankası’nın Shop&Miles kredi kartı, 7 yıldır THY’nin tek resmi kredi kartı olarak hizmet veriyor. Classic, Gold ve Platinum olmak üzere 3 çeşidi bulunuyor. Her THY uçuşunda, yurtiçi biletlerinde 1.500, Avrupa biletlerinde 3.000, okyanus aşırı biletlerde 17.000 mile kadar uçuş mili kazanma fırsatı sunuyor. Garanti Port Vale hizmeti ve Havalimanı Transfer Hizmetinden faydalanma imkanı var. Ayrıca Atatük Havalimanı’ndaki VIP Lounge’dan ücretsiz yararlanabiliyor. Visa logosu taşıyan işyerlerinde harcama yaparken mil kazanma, Shop&Miles program ortağı olan firmaların mağazalarında ekstra mil ve taksit imkanı sağlıyor. Her 1 YTL’lik alışverişe 1.5 uçuş mili veriyor.

 

WİNGS: Yurtiçi ve yurtdışında yapılan her 1 YTL’ lik alışverişten 1 mil puan kazandırıyor. Wings sahipleri telefon ve internet sitesi aracılığıyla alınan uçak biletlerinden ekstra mil kazanıyor. Kart sahipleri İstanbul ve Ankara havalimanlarında hem iç hem de dış hatlarda yüzde 55 indirimli ve ücretsiz sigortalı vale parking hizmetini de kullanıyor. Ayrıca İstanbul Atatürk Havalimanı iç ve dış hatlar ile Ankara Esenboğa havalanı iç hatlarda bulunan Wings primeclass Lounge’lar ücretsiz. Şehir rehberi ve rezervasyon hizmetinin yanı sıra adrese teslim organizasyon biletleri, ev yardımı, danışma, seyahat organizasyonu ve araç kiralama gibi hizmetleri de var.

 

MİLES & MORE: Denizbank’ın Miles & More uçuş programı on milyonu aşkın üyesi, Lufthansa, Austria Airlines, Swiss, United, Polish Air vb. 40’ın üzerinde havayolu ortağı, araba kiralama servisleriyle işbirliği ve zincir otellerdeki partnerları sayesinde yolcularına hem uçak seyahatlerinde hem de konaklamalarında ayrıcalıklar sunuyor. Bu sistemin önemli bir ayağını da DenizBank Miles & More kredi kartı oluşturuyor. Denizbank Miles & More kredi kartı sahipleri, her 1 YTL’lik işlem için 1 mil kazanıyor. Deniz ulaşımı da mil kazandırıyor

DENİZBANK deniz taşımacılığını tercih edenlere Sea&Miles seçeneğini sunuyor. Denizbank Kredi Kartları Pazarlama Grup Müdürü Meriç Kaytancı, Sea&Miles kredi kartını; öncelikli olarak, yolculuklarında sık sık İDO’yu tercih eden, deniz ulaşımının konfor ve süratini tercih eden müşterileri için sunduklarını belirtti. Kaytancı, “Müşterilerimiz İDO feribotlarıyla yaptıkları yolculuklardan mil kazanırken, biz de onlara kredi kartlarıyla yaptıkları her 1 YTL’lik alışveriş ve nakit avans işlemi için 1 mil vererek ücretsiz seyahat imkanı sağlıyoruz. Sea&Miles sahipleri, Yenikapı iskelesindeki otoparktan ücretsiz yararlanabiliyor ve öncelikli rezervasyon yaptırabiliyor. Geçen yıl hayata geçirdiğimiz Sea&Miles kredi kartı, şimdiden 30 bin kişinin sahip olduğu kullandığı bir program. Geçen yıldan bugüne; toplam 5250 yolcu ve 850 aracı Sea&Miles sayesinde ücretsiz olarak taşındı. Sadece bir yıl içinde yolcularımıza, 35 milyon mil kazandırmış durumdayız” dedi.

Ayfer ARSLAN-Akşam

 
BAKAN TORPİLİ Mİ?...
 
A350 DREAMLINER'A RAKİP
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAKAN TORPİLİ Mİ?...
Milliyet yazarı Melih Aşık, THY’nin eleştirilen Güney Afrika seferine ...
YOLCU ARTIŞINDA REKOR
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Türkiye'nin havacılıktaki yolcu artışı ...
ÇEÇENİSTAN RUSYA HATTI
Çeçenistan’la Rusya arasındaki gerilimli hava yumuşamaya başladı. Geçtiğimiz ...
 
CESSNA NEHRE İNDİ
Polonya'nın başkenti Varşova'daki Vistula nehrine zorunlu iniş yapan küçük ...
THY YOLCU SAYISINI ARTTIRDI
THY Avrupa'nın en büyük 10 hava yolu şirketi arasında yolcu sayısını ...
HAVACILIĞIN GELECEĞİ İSTANBUL’DA TARTIŞILACAK
Havacılık sektörünün geleceği ile olası kriz ve çalkantılı dönemlerde ...
 
ANTALYA'NIN ANAHTARI IC-FRAPORT'TA
Antalya Havalimanı 1. ve 2. Dış Hatlar Terminali ile İç Hatlar Terminali ...
ANTALYA HAVAALANI'NDA DEVİR TESLİM
IC Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fırat Çeçen, "İç hatlar terminali ...
THY'YE BALLI GEZİ ELEŞTİRİSİ
THY'nin, İstanbul'dan Cape Town-Johannesburg'a başlatacağı ilk sefer için ...
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PİLOT VE YOLCU ÖLDÜ
PİSTTEN ÇIKTI
YENİ NESİL ASTRONOT GİYSİSİ
YAPAY ZEKA İLE İT DALAŞI
MUCİZE KURTULUŞ
YAĞIŞLAR TRAFİĞİ DURDURDU
BOEING İHBARCISININ ÖLÜMÜ
ANTALYA'DA FOTOĞRAF SERGİSİ
'GE AEROSPACE VAKFI' KURULUYOR
YILANLARLA UÇAĞA BİNECEKTİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Pazartesi Salı Çarşamba
10 / 18 °C 12 / 20 °C 15 / 23 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •İstanbul Havalimanı
  •Airbus
  •kabin memuru
  •turizm
  •NASA