iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
7 Eylül 2011 Çarşamba - 10:45

LUFTHANSA YİNE LİDER

Lufthansa 2011 Dünya Seyahat Ödülleri’nde bu yıl da “Avrupa’nın Lider Havayolu Şirketi” seçildi

LUFTHANSA YİNE LİDER
Losev-1

5.000’i aşkın seyahat şirketi, destinasyon ve seyahat acentesi arasında Lufthansa yine 213.000’i aşkın uzmandan oluşan bağımsız değerlendirme komitesi tarafından “Avrupa’nın Lider Havayolu  Şirketi” seçildi. Lufthansa bu prestijli ödülü böylelikle üç yıl üstüste kazanmış oldu. Değerlendirme yapılırken yenilikçi ürün ve hizmetler, yaratıcılık, hizmet performansı ve müşteri memnuniyeti gibi tüm ticari unsurlar dikkate alınıyor.

Dünya Seyahat Ödülleri Başkan Yardımcısı Manon Han ödüle ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı:  “Geçtiğimiz 12 ay içinde havacılık sektörü çok çalkantılı bir dönem yaşamış olmasına rağmen, Lufthansa - rakipleri ciddi sıkıntılar yaşarken - gelirini artırmayı, üstün müşteri hizmetini sürdürmeyi ve pazar payını yükseltmeyi başaran nadir şirketler arasında yer aldı. Bu nedenle de Lufthansa Dünya Seyahat Ödülleri (WTA) tarafından  ’Avrupa’nın Lider Havayolu Şirketi’  seçilmiş bulunuyor”.

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Gregor Wende ise ödüle ilişkin olarak şu açıklamayı yaptı: “Lufthansa’nın Avrupa pazarına nitelikli ürünlerle hizmet sunma konusundaki azminin Avrupa turizm uzmanları tarafından bir kez daha takdir edilmiş olmasından büyük memnuniyet duymaktayız”.  Gregor Wende “ödülün Avrupa’daki en önemli pazarlarımızdan birini oluşturan Türkiye’de verilmiş olması, ödülü daha da değerli hale getiriyor.”  diye ekleyerek 2 Eylül tarihinde Antalya’da düzenlenen ödül töreninden duyduğu memnuniyeti vurguladı.

Lufthansa Avrupa uçuşlarına farklı kalite standartları getirecek yeni bir kabin hizmeti başlatıyor. Alman havayolu şirketi halen Frankfurt ve Münih’teki merkezlerine İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya’dan haftada 74 kez sefer düzenliyor. Lufthansa Avrupa genelinde 37 ülkede 110 kente uçuş gerçekleştiriyor. Amerika ve Kanada’ya uçacak olan yolcular Lufthansa’nın sefer düzenlediği 21 havaalanı arasından seçim yapabilecekleri gibi, Star Alliance bünyesindeki diğer havayolu şirketlerinin sefer düzenledikleri hatlardan da yararlanabiliyorlar.  Ayrıca Lufthansa’nın kardeş şirketleri olan Swiss International Air Lines ve Austrian Airlines da Zürih ve Viyana merkezlerine İstanbul’dan her hafta ilave olarak 21 sefer daha gerçekleştiriyor.

Lufthansa halen kısa ve orta menzilli uçak filosunda yer alan 180 uçağın 32.000 koltuğunu yeniliyor. Böylelikle yolculara yeni bir seyahat deneyimi ve daha konforlu yolculuk olanağı sunulmuş olacak. İnce arkalıklı ergonomik koltuklar sayesinde iki koltuk arasındaki bacak mesafesi  4 santimetreden fazla artmış olacak. Yeni koltuklar ekolojik açıdan da uygun koşullara sahip bulunuyor: Yeni malzemeler ve geliştirilmiş tasarım sayesinde yeni koltuk sıraları eskilere kıyasla 12 kilo daha hafif olduğundan yakıt tüketimi de azaltılmış bulunuyor. Lufthansa uçak içi hizmetlerini geliştirmek için başlatmış olduğu yenileme programı kapsamında yeni kabin donanımı için 170 milyon Euro dolayında yatırım gerçekleştirecek.

Lufthansa ayrıca tüm uzun menzilli uçuşlarında WLAN uyumlu dizüstü bilgisayarlar veya Internet erişimli cep telefonlarıyla geniş bant kablosuz Internet erişimi olanağı sunacak FlyNet programını tekrar uygulamaya koyuyor.

Lufthansa aynı zamanda Avrupa’da Airbus A380 tipi uçakla hizmet sunan lider havayolu şirketi konumunda bulunuyor. A380 tipi uçaklarda -8’i First Class, 98’i Business Class ve 420’si Economy Class olmak üzere – toplam 526 koltuk bulunuyor.  Uçağın üst katında yer alan ve sekiz geniş koltuğa sahip yeni First Class kabininde yolculara  özel hizmet veriliyor. Yeni First Class kabin geniş açık mekanın sunduğu avantajları arzu edildiğinde özel alan yaratma seçeneğiyle birleştirebilme olanağının yanısıra üstün konfor ve teknolojik yenilikler sunuyor. Lufthansa halen A380 uçaklarıyla Tokyo, Johannesburg, Beijing, New York, San Fransisco ve Miami’ye her hafta 50’yi aşkın sefer düzenliyor.

Dünya Seyahat Ödülleri (World Travel Awards) hakkında:

Dünya Seyahat Ödülleri (WTA) küresel seyahat sektörünün en kapsamlı ve saygın ödülleri olarak kabul ediliyor. Wall Street Journal tarafından küresel turizm ve seyahat sektörünün “Oscarları” olarak nitelendirilen Dünya Seyahat Ödülleri (WTA) küresel turizm ve seyahat sektöründeki üstün başarıların kabul ve takdir edilebilmesi amacıyla ilk kez 1993 yılında verilmeye başlandı. 18. yılını kutlayan Dünya Seyahat Ödülleri seyahat sektöründeki bir ürün veya hizmetin ulaşabileceği en prestijli ödül olarak kabul ediliyor. Dünya Seyahat Ödülleri dünya genelinde 160 ülkede 213.000 dolayında  seyahat acentesi, tur ve ulaşım şirketi ve turizm kuruluşlarının oylarıyla belirleniyor. Oylama küresel turizm ve seyahat sektörünün uzmanları tarafından 1.000 farklı kategoride yapılıyor. Sektörün önde gelen seyahat şirketleri, tur operatörleri ve destinasyonların üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Dünya Seyahat Ödülleri etkinlikleri gerek küresel gerekse bölgesel düzeyde iletişim olanakları sunan etkinlikler olarak saygın bir konuma sahip bulunuyor.

Dünya Seyahat Ödülleri’nin (WTA) beş kıtaya yayılmış olan küresel medya ortaklık ağı CNBC Arabiya, National Geographic Traveller, eTurboNews, ABTA Magazine, Focus on Travel News, Breaking Travel News, Travel Daily News ve ASTA Network Magazine ‘i de kapsıyor.

Lufthansa hakkında:

Deutsche Lufthansa AG dünya genelinde 400 şube ve ortaklığa sahip bir havayolu şirketler grubudur. Şirketler grubunun ana faaliyet alanını oluşturan yolcu taşımacılığı sektöründe Lufthansa (Lufthansa Regional ve Lufthansa Italia da dahil olmak üzere), Austrian Airlines, bmi, SWISS ve Germanwings öne çıkıyor. Lufthansa Şirketler Grubu’nun ayrıca Brussels Airlines, JetBlue ve SunExpress şirketlerinde de ortaklıkları bulunuyor. 2010 yılında Lufthansa Şirketler Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri 91 milyon yolcu ağırlayarak havayolu taşımacılığı alanında Avrupa’nın lider şirketler grubunu oluşturdu.  Frankfurt, Münih, Viyana, Londra-Heathrow, Brüksel ve Zürih merkezlerinden hizmet veren Lufthansa, Austrian Airlines, bmi, Brussels Airlines ve SWISS havayolu şirketleri dört kıtada 105 ülkede 283 varış noktasına sefer düzenliyor. Şirketler grubunun filosunda halen 710’u aşkın uçak bulunuyor. Ayrıca toplam liste fiyatı 18 milyar Euro olan ve 2010 – 2016 yılları arasında teslim alınacak olan 190 uçak daha sipariş edilmiş bulunuyor.  Lufthansa Şirketler Grubu filonun yenilenmesi için sürdürdüğü yatırımlarla  daha verimli ve daha çevre dostu bir filo oluşturmayı hedefliyor. 2010 yılı sonu itibariyle Lufthansa 117.000 dolayında kişiye istihdam olanağı sağlamış bulunuyor. Şirketler grubunun 2010 yılı kazancı 27.3 milyar Euro’ ya ulaştı.

 
ATATÜRK HAVALİMANI'NDA REKOR
 
ORTAK UÇUŞLARA BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ATATÜRK HAVALİMANI'NDA REKOR
Dokuz günlük bayram tatilinin son günü olan 4 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda uçuş rekoru kırıldı
LİBYA SEFERLERİ YENİDEN BAŞLIYOR
Libya ile Türkiye arasındaki uçak seferleri yaşanan çatışmalar nedeniyle durdurulmuştu
AIRBUS’TA BİR ‘İLK’
İlk A350 XWB Uçabilir Kanat Üst Kapağı Broughton’daki Airbus Kanat Montaj ...
 
EMIRATES'TEN YENİ SALON
Emirates, Dubai Uluslararası Havalimanı’na ikinci, Dubai’ye dördüncü özel ...
ÜSKÜP’TE GÖRKEMLİ AÇILIŞ
TAV Havalimanları’nın 100 milyon Euro’luk yatırımla inşa ettiği Üsküp ...
MERKEL'DEN EADS'A 2.5 MİLYAR EURO
Almanya, üretim Fransa'ya kaymasın diye EADS'nin yüzde 7.5 hissesini alıyor
 
UÇAK ÜRETİMİNİN KAPISI ARALANDI
Yerli yolcu uçağı üretmek için ilk adım atıldı. Ulaştırma Bakanlığı Sivil ...
PEGASUS UÇAĞINDAN ZORUNLU İNİŞ
Diyarbakır-İstanbul seferi yapan Pegasus uçağı zorunlu iniş yaptı
ÇELEBİ ORTAKLIKTAN VAZGEÇTİ
Çelebi,Birleşik Arap Emirlikleri Dubai şehrinde mukim Abraaj Investment ...
 
Osman Gazi Baykal
HAVADAN İNSANİ YARDIM MALZEMELERİNİ ATMA
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK' ADIMI
KIRGIZİSTAN SOCEA'YA KATILDI
YER PERSONELİ UÇAKTAN DÜŞTÜ
İZMİR'DEN 7 YENİ ROTAYA UÇACAK
TB-2 POLONYA'YA İHRAÇ EDİLDİ
SIA REKOR KAR AÇIKLADI
'CAFE YANIMDA' İLE FARKINDALIK
HEDEF: 10 MİLYON YOLCU
TUSAŞ-TÜBİTAK İŞBİRLİĞİ
EMIRATES'TE MALİ SONUÇLAR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
14 / 21 °C 15 / 20 °C 14 / 23 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Rusya
  •yolcu
  •almanya
  •bilet
  •Antalya