iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
18 Ocak 2019 Cuma - 12:38

ORTAKLIKLARINI DAHA DA PEKİŞTİRDİLER

Emirates Havayolu, flydubai ile olan ortaklığını geliştirerek, yolcuların global bağlantı imkanlarını daha da genişletti

ORTAKLIKLARINI DAHA DA PEKİŞTİRDİLER
" border="0" alt="Losev-1">

Dubai’nin iki havayolu şirketi Emirates ve flydubai arasındaki stratejik ortaklık, 14 ay önceki lansmandan beri, yolculara dünyayı keşfetme şansı sunmaya devam ediyor ve 2019’da da eklenecek olan yeni ortak uçuş noktalarla birlikte, bu ortaklığın daha da geliştirilmesi planlanıyor.

2017 Ekim ayı sonunda yürürlüğe giren ortaklık, şu ana kadar, her iki havayolu şirketinin de yolcularına, daha fazla destinasyon seçimi ile daha fazla global bağlantı imkânı sağlanması, seyahatlerin planlanması aşamasında uçuş opsiyonları konusunda esneklik imkânı, tek bir birleştirilmiş sadakat programı olması ve bagaj işlemlerinin bir noktadan diğer noktaya geçerken, kusursuz bir şekilde yerine getirilerek, tek biletle seyahat etmenin rahatlığı gibi, birtakım faydalar sağladı.

2018 Ocak ve Aralık ayları arasında, iki havayolu şirketi; aralarında, Bükreş, Katmandu ve Zanzibar gibi popüler turizm ve macera noktalarını da içeren 84 noktaya yapılan ortak uçuşlarla, 3,29 milyon yolcuyu taşıdı. Ortak uçuşlarla, Emirates yolcuları, flydubai’nin ağındaki 67 noktaya daha ulaşabilirken, flydubai yolcuları ise, Emirates ağı üzerinden 115 noktaya daha seyahat edebiliyor.

Emirates Havayolu ve Grubu Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu Başkanı Şeyh Ahmed Bin Saeed Al-Maktoum konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 “Emirates ve flydubai arasındaki ortaklık, gerçek anlamda uçuşa geçti ve sağlanan başarılardan dolayı oldukça memnuniyet duyuyoruz. Ortak yolcularımıza, gözle görülür faydalar sağlamakla kalmadı, bir arada yakın işbirliği içerisinde hareket etmelerinden doğan sinerjiler konusunda her iki şirkete de bariz yararları oldu; örneğin; ortak destinasyonlara olan tarifeler, yeniden belirlendi. Ayrıca, yapılan ortaklık, trafik akışındaki, iki havayolu şirketinin ortak uçuş ağından kaynaklanan artış ve yolcularına, şehrin modern ve rahat uluslararası havaalanı üzerinden kolay ve kusursuz bağlantı imkanları sunması sayesinde, Dubai’nin sahip olduğu önde gelen global havacılık merkezi olan pozisyonunun daha da güçlendirilmesine yardımcı oldu” dedi.

Global bağlantı imkânı genişledi

Ortaklık, sadece 29 şehre olan ortak uçuşlarla başlamıştı ve şu ana kadar, Catania, Krakow, Dubrovnik ve Helsinki gibi yeni flydubai destinasyonları ile birlikte, 84 noktayı içerecek şekilde genişletildi.

2019 yılı boyunca, ortak uçuşlar, flydubai’nin Naples ve Budapeşte gibi yeni noktalara olan uçuşlarının yanı sıra, uygun zamanda duyurulacak olan bazı diğer uçuşlarla birlikte, daha da genişletilecek. flydubai’nin Chittagong uçuşları, 20 Ocak’tan, Kozhikode, Kerala uçuşları ise 1 Şubat’tan itibaren başlayacak.

Daha iyi bağlantı hizmetleri sağlanıyor

Geçtiğimiz yıl, 2 Aralık tarihinden beri, Emirates ve flydubai arasındaki bağlantıları geliştirmeye yardımcı olması için, Dubai Uluslararası Havaalanı Terminal 3’ten, Belgrad, Bişkek, Bükreş, Katanya, Helsinki, Krakov, Mineralnye Vody, Prag, Rostov-on-Don, Salalah ve Zagreb olmak üzere 11 flydubai uçuşu başlatıldı. Bu yıl içerisinde, Terminal 3’ten, Naples ve Budapeşte de dahil, daha fazla uçuş gerçekleştirilerek, bağlantı sayısı daha da arttırılmış olacak.

Bu uygulama, bu noktalara seyahat etmek üzere rezervasyon yaptırmış olan yolcuların, check-in işlemlerini, Terminal 3 çıkış bölgesindeki Emirates Business Class ve Economy Class check-in masalarında gerçekleştirmelerine imkân tanıyor. Business Class yolcuları ayrıca, hızlandırılmış yer hizmetlerinden yararlanarak, diğer Business Class hizmetlerinin keyfini sürerken, aktarmalı seyahat eden yolcular da daha rahat ve hızlı transfer imkanlarına sahip oluyor.

Tek bir sadakat programı

flydubai, geçen yıl Ağustos ayında, yolcularına, Millerini biriktirerek kullanma konusunda kolay bir yöntem sağlamak üzere, Emirates Skywards’ı, sadakat programı olarak uygulamaya koydu. Sadakat programı, Emirates Skywards üyelerinin Skywards Milleri ve Statü Milleri kazanmasına ve birleştirilmiş ağlarda uçarken ortak seyahat avantajlarını elde etmesine imkân tanıyor.

2018 Ağustos ayından beri, flydubai’de, 125,000 Skywards üyesi uçarak 300 milyon Skywards Mili kazandı. Skywards üyeleri ayrıca, 10,000’den fazla flydubai biletinin tam olarak ya da kısmen ödenmesinde, Millerini aktif olarak kullandılar.

Üyeler, her iki havayolu şirketinde, aynı kur değeri üzerinden Mil kazanabiliyor ve böylece, programın çeşitli kademelerinde, daha kolay yükselerek, çeşitli ödüller elde edebiliyor. Üyeler ayrıca, üyelik kademelerinde yükseldikçe, daha da fazla öncelik elde edip bonus Miller kazanabiliyorlar, Economy Class’ta uçarken, Business Class check-in masalarını kullanabiliyorlar ve bagajlarının tesliminde öncelik ve fazladan bagaj taşıma imkanından yararlanabiliyorlar.

Şu anda, Emirates ve flydubai’nin ortak ağlarındaki destinasyon sayısı 216 ve 2022 itibarı ile 240 destinasyona ulaşılarak, dünyanın her yerindeki yolcularına, Dubai üzerinden, geniş bir bağlantı imkânı sağlanması bekleniyor.

 
THY ANKARA-TİFLİS UÇUŞLARINA BAŞLADI
 
PROFESÖR BENCE NANAY TÜRKİYE’DE
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAPAY METEOR YAĞMURU GERÇEKLEŞECEK
Japonya, yapay meteor yağmuru için uzaya üzerinde yedi adet mikro uydu ...
RUSYA'DA SAVAŞ UÇAKLARI ÇARPIŞTI
Rusya'nın doğusunda Sukhoi Su-34 tipi iki savaş uçağının havada çarpıştığı bildirildi
MIG-31’LER STRATOSFER’DE MÜDAHALE ETTİ
MİG-31 uçakları Stratosferde sınır ihlali yapan sahte düşman hedeflerine müdahale etti
 
MUSK: UÇAN ARABAYA AZ KALDI
Elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın kurucusu Elon Musk, Twitter'da ...
KAZAKİSTAN'DA HELİKOPTER KAZASI
Kazakistan'ın Almatı kentinde helikopter düştü, pilot hayatını kaybetti
ÇİN'İN AY'A GÖNDERDİĞİ TOHUMLAR ÖLDÜ
Çin'in Ay'ın karanlık yüzüne inen keşif aracı Çang'ı-4'le birlikte götürülen ...
 
ADI HAVALİMANINDA YAŞAYACAK
Efsane boksör Muhammed Ali'nin ismi memleketi Kentucky'deki havalimanına verilecek
MUCİZEVİ KURTULUŞU HATIRLADILAR
İki motorunun da arızalanması sonucu Hudson Nehri'ne inen uçağın yolcuları, ...
KAYARAK PİSTTEN ÇIKMIŞTI... PİLOTLARIN ZOR ANLARI
Kayarak pisten çıkan uçağın pilotlarının yaşadığı zor anlara ait görüntüler ortaya çıktı
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
İGA'YA 'YILIN HAVALİMANI' ÖDÜLÜ
BERKANT KOLCU'YA ÖDÜL
İSG'DEN KAHİRE UÇUŞLARI BAŞLADI
HELİKOPTERİN VURULDUĞU AN
KONGO'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ
VOYAGER 1'DEN MESAJ ALINDI
TÜRBÜLANS MI KOKPİTTE HATA MI
İFTARDA BULUŞTULAR
JAPON ROKETİ HAVADA PATLADI
THY'DEN YOLCULARA UYARI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Salı Çarşamba Perşembe
7 / 15 °C 8 / 10 °C 6 / 12 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •İstanbul Havalimanı
  •test
  •seyahat
  •Emirates
  •uydu