iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
25 Aralık 2018 Salı - 17:05

ORTAKLIKLARINI GENİŞLETTİLER

Emirates ve Güney Afrika Havayolları stratejik ortaklıklarını genişletti

ORTAKLIKLARINI GENİŞLETTİLER
Losev-1

Emirates Havayolu ve Güney Afrika Havayolları, imzaladıkları yeni anlaşma ile daha önceki anlaşmalarını genişleterek, ortak uçuşlar ile birlikte yeni destinasyonlara hizmet verme konusunda büyük bir adım atmış oldular.

Dünyanın en büyük uluslararası havayolu şirketi olan Emirates ve Güney Afrika’nın popüler havayolu şirketi olan Güney Afrika Havayolları, uçuş paylaşımı anlaşmalarında yapılan iyileştirmelerle birlikte hem Emirates hem de Güney Afrika Havayolları yolcuları için yeni destinasyonların açılmasını sağlayan, stratejik iş birliklerini daha da genişletiyor.

Güney Afrika Havayolları ve Emirates, şu anda hükümet onayı bekleyen, geliştirilmiş bir ticari ortaklık anlaşması imzaladı ve buna göre, iki şirket arasındaki ilişki, 1997’den beri aralarında, başarılı bir şekilde yürütülmekte olan ortak uçuş anlaşması sayesinde, ticari ve müşterilere yönelik geniş bir ağda, daha da pekişerek güçlenmiş olacak.

Güney Afrika Havayolları CEO’su Vuyani Jarana konuya dair yaptığı açıklamada, “Bu sözleşme, stratejimizin yerine getirilmesi ve ticari faaliyetlerimizin dönüştürülmesi bakımından, önemli bir adımın atıldığını ortaya koyuyor. Karşılıklı fayda sağlayan, geliştirilmiş bir ilişki içerisinde, aramızdaki sinerjileri keşfetmemize ve güçlendirmemize imkân tanıyacak. Bizim ve Emirates ’in küresel ağı birbirini tamamlıyor. Ortaklığımızın genişletilmesi, yolculara yönelik geri dönüş planımızın uygulamasında odaklanılan kilit alanları daha da güçlendirecek” dedi.

Emirates Havayolu Başkanı Sir Tim Clark ise, “Güney Afrika Havayolları ile onlarca yıldır süregelen ilişkimizi, tam bir kararlılıkla sürdürüyoruz ve uçuş paylaşımı sözleşmemizde, önümüzdeki dönemde yapılacak olan genişletme, heyecan verici bir gelişme ve Güney Afrika’daki tarihimizde de önemli bir mihenk taşıdır. Dubai üzerinden çok sayıda şehre ve Güney Afrika’da daha fazla noktaya olan bağlantılarla ilgili daha fazla seçenek, esneklik ve kolaylık sunarak hem Güney Afrika Havayolları hem de Emirates yolcuları için daha fazla ulaşım imkânı sağlayan uçuş paylaşımı sözleşmesi ile, büyük bir başarı elde ettik. Sözleşmemizin kapsamının genişletilmesi, Güney Afrika Havayolları ile olan güçlü bağlar ve paylaşımın yanı sıra, söz konusu şirketler ve onların yolcuları için kazanımlar ve daha fazla başarı elde edilmesine imkân tanıyacağına dair inancımızı ortaya koyuyor” dedi.

Sadece 2017/18 dönemindeki bir yıllık süreçte, Emirates ve Güney Afrika Havayolları arasında yapılan uçuş paylaşımı sözleşmesi sayesinde, yaklaşık 90,000 yolcu, kusursuz seyahat ve daha fazla bağlantı imkanından faydalandı. Emirates, Güney Afrika’daki faaliyetlerine, 1995 yılında, Dubai ve Johannesburg arasında düzenlediği uçuşlarla başlamıştı. Güney Afrika Havayolları ve Emirates arasındaki ilişki ise, 20 yıl öncesine, paylaşım sözleşmesini yaptığı ve Güney Afrika Havayolları’nın, Emirates’ in Dubai’ye olan uçuşlarında yer almaya başladığı 1997 senesine dayanıyor.

İki şirket; kusursuz bağlantı imkanını sağlamak ve yolcu akışlarını daha da iyileştirmek üzere, küresel ağlarında, yolculara erişim noktalarında, kargo hizmetlerinde ve uçuş tarifelerinde daha fazla sinerji oluşturmak üzere çalışmalar yürütecek. Bağlantı hizmeti, gözde bölgesel pazarlara özel önem verilerek, Johannesburg üzerinden olan bağlantıların düzenlenmesi ile geliştirilecek.

Sık uçan yolculara yönelik programların ve Emirates’in Skywards ve Güney Afrika Havayolları’nın Voyager programlarının geliştirilmesine yönelik planlar da yeni sözleşmeye dahil edildi. Emirates, 2000 yılında, Voyager ortağı oldu. Bu, Voyager üyelerinin, Emirates tarafından gerçekleştirilen uçuşlardan Mil kazanarak kullanabilmesi anlamına geliyor; aynı şekilde, Skywards üyeleri de Güney Afrika Havayolları tarafından gerçekleştirilen uçuşlardan Mil kazanarak kullanabiliyor.

İki şirket, ortak iş birliğine yönelik başka alanlarda da ayrı ayrı çalışmalar gerçekleştirecek ve birçok havacılık fonksiyonu dahilindeki en iyi uygulamaları, birbiriyle paylaşacak.

 
HAVACILIK PSİKOLOJİSİ SERTİFİKA KURSU YAPILDI
 
TALPA’DA YENİ DÖNEM
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
99 MİLYON YOLCU TAŞIDI
Air France-KLM Doğu Akdeniz Bölgesi Genel Müdürü Jérome Salemi: “Yakıt ...
HELİKOPTER DÜŞTÜ
Meksika'nın merkez eyaleti Puebla’da düşen helikopterde Vali Martha Erika ...
GÖRÜNTÜLENDİ: 7 PARK ALANI VE 5 PİST
Geçtiğimiz aylarda inşasının tamamlandığı ve test uçuşlarının gerçekleştiği ...
 
SORUMLUYU İHBAR EDENE ÖDÜL
Gatwick Havalimanında uçuşların askıya alınmasına neden olan insansız ...
SPACEX İLK ASKERİ UYDUSUNU GÖNDERDİ
ABD'li uzay mekiği ve roket üreticisi SpaceX, uzaya ilk askeri uydusunu gönderdi
TU-160'IN ÜSTÜNLÜĞÜ
Rusya Savunma Bakanlığı, Rus Tu-160 stratejik bombardıman uçağının teknik ...
 
GATWICK KRİZİNDE 2 GÖZALTI
Londra'daki Gatwick Havalimanı'da uçuşların yaklaşık 36 saat durmasına ...
KAZAYA IŞIK TUTAN FOTOĞRAFLAR
Sidney'de meydana gelen uçak kazasında hayatını kaybeden İngiliz milyoner ...
KONGO'DA KARGO UÇAĞI DÜŞTÜ
Kongo'da hava taşımacılığı şirketi Gomair, kargo uçaklarından birinin düştüğünü duyurdu
 
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
ORUÇ
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
ORUÇ
HAVALİMANI OFİSİ'NE ÖDÜL GELDİ
AJET'İN İLK UÇUŞU YAPILDI
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
13 / 19 °C 15 / 21 °C 14 / 21 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •test
  •American Airlines
  •Emirates
  •rota