iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
30 Kasım 2011 Çarşamba - 12:10

PEGASUS ÇELEBİ İLE ANLAŞTI

Pegasus Hava Yolları ile Çelebi Hava Servisi, Havaalanı Yer Hizmetleri Sözleşmesi imzaladı. Sabiha Gökçen’den Pegasus uçaklarına bugünden itibaren Çelebi yer hizmeti verecek…

PEGASUS ÇELEBİ İLE ANLAŞTI
Losev-1

Çelebi Hava Servisi’nden İMKB’ye şu açıklama yapıldı:

Şirketimiz ile Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş ("Pegasus") arasında imzalanan Havaalanı Yer Hizmetleri Sözleşmesi çerçevesinde; Şirketimiz Pegasus uçuşlarına İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanında 30 Kasım 2011 (bugün) itibariyle hizmet vermeye başlamıştır.

Anılan sözleşme 31 Mayıs 2013 tarihine kadar geçerli olup (karşılıklı olarak sözleşme fesh edilmediği sürece aynı zaman süresi için uzatılır), kamuya açıklanan 31 Aralık 2010 ve 30 Eylül 2011 tarihi itibariyle hazırlanmış konsolide mali tablolarımızdaki cirolar (2010 12 Aylık: 347.005.479 TL ve 2011 9 Aylık: 343.612.417 TL) dikkate alındığında verilmeye başlanan hizmetler dolayısıyla elde edilecek gelirlerin yıllık bazda toplam konsolide ciromuza yaklaşık %6 ila %9 arasında katkı sağlayacağı beklenmektedir. 

Airkule.com yazarı Bahadır Altan, Pegasus'un Çelebi ile anlaşacağı duyumlarını köşe yazısında kaleme alarak, İSG işçilerinin korunması yönünde çağrıda bulunmuştu. Altan'ın yazısını okumak için TIKLAYINIZ

 

 
'VALİZİNİ ALAN THY’YE BİNİYOR'
 
EMIRATES'TEN UÇUŞ AKADEMİSİ
YORUMLAR
Toplam 13 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 5 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
PEGASUS 9 Ocak 2012 Pazartesi 13:45

pegasus hava yollarına ait bir uçakta uçağın içinde bir yolcu çantamda bomba var demiş . güvenlik güçleri müdahalesi ile etkisiz hale getirilen yolcu gözaltına alınırken uçakta bomba araması yapıldı.

Yorumu oyla      0      0  
İŞÇİ İŞÇİYİ PATRON PATRONU DESTEKLER. bkz.Airkule 2 Ocak 2012 Pazartesi 00:56

Sabiha Gökçen Hava Limanı Çalışanlarının (BİZLERİN) (İSG) Sendikal Haklarına Sahip Olmalarına TAHAMMÜL EDEMEYEN ALİ SABANCI BİZLERİ işsiz BIRAKMIŞTIR. Yüreğin Sızlamazmı 'tek sendikalı' ÇALIŞAN.

Yorumu oyla      0      0  
yazıklar olsun 1 Ocak 2012 Pazar 18:13

canını dişine takarak gece gündüz onun uçakları için çalışan isg işçilerini bir kalemde silip atarak ve kış ortasında aç susuz bırakarak mı değer veriyor sayın ali sabancı bey???? (çocuğu isg de işden çıkarılmış bir anne)

Yorumu oyla      0      0  
''WAY,VAY,vay'' 14 Aralık 2011 Çarşamba 14:33

Pegasus'a: Evet haklısınız pegasus çalışanlarına öyle değer veriyor ki sorma kimseniz adınızı yazın bende yazacağım adımı Pegasus çalışanı olarak... Bir daha söylüyorum haklısın Ali Sabancı çok değer verir çalışanına; bu yüzden tüm Pegasus çalışanlarını Sendika üyesi yapmadan işe almaz... İSG de sendikal örgürlenme başarısı karşısında yıllardır uçuşlarına yer desteği veren insanların örgütlülüğünün bozulması için de Çelebi ile anlaşmaz... ha en önemlisi de şu 'REKLAM PARASI VERMEMEK' için çalışanlarının çocuklarını reklamlarda oynatır ileride belki 'çok değerli dizilerde rol alırlar' diyerek sadece çalışanını değil hem çalışanların çocuklarını da önemser ve böylece ülkemizin gençleri geleceklerinin de MİMARI olur.

Yorumu oyla      0      0  
Pegasus 5 Aralık 2011 Pazartesi 18:51

Pegasus, THY karşısında büyük atılımlar yapıcaktır. Personeline çok değer veren bir kurumdur. Başarıda bundan ibarettir.

Yorumu oyla      0      0  
delege 5 Aralık 2011 Pazartesi 17:26

iyi de itiraz, yorumu yazan kişinin "taşeronda ilk örgütlenme" iddiasına adres olarak hava-iş'i göstermesinden kaynaklanıyor. toplu sözleşme ifadesi yok ki zaten internet siteleri refere edilip cevap yazma zahmetine girmişsiniz. hafızam beni yanıltmıyorsa taşeronda ilk örgütlenme 2000 li yılların başında enerji sektöründe olsa gerek. yani ilk tis'i siz yapmışsınızdır ama ilk örgütlenme isg değil. tabi sendikal jargonda "örgütlenme" ve "toplusözleşme" ifadelerinin sözlük anlamları değşti de birbirlerinin yerine kullanılmaya başlandıysa orası başka.. ama bunları konuşmak bile gereksiz. bundan sonrayı konuşmak gerekiyor.bugüne kadar üye olmak uğruna işsiz kalan isg işçsi için sendika ne yapmıştır? yarın işsiz kalcaklar için ne yapacaktır? daha önceki stfa örgütlenmesindeki hatalardan dersler çıkarıldı mı? önemli olan ve konuşulması gereken budur.

Yorumu oyla      0      0  
İSG DE DİRENEN İŞÇİLER KAZANDI 4 Aralık 2011 Pazar 14:43

İSG NİCKLİ KARDEŞ'e: Hava-İş,2009’da İstanbul Sabiha Gökçen Havalanı’nda yer hizmetlerinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yetki talebinde bulundu. Sendikanın yetkisi geldikten hemen sonra Limak Holding’e bağlı İstanbul Sabiha Gökçen Yer Hizmetleri A.Ş (İSG) 251 Hava-İş üyesi işçiyi işten çıkardı. İSG işçileri işlerine geri dönmek için direnişe geçti. 2 yıl boyunca İSG, Hava-İş’in iş koluna ve yetkisine itirazlarda bulunarak toplu sözleşme sürecini uzatmak için elinden geleni yaptı. İSG, 3 Ocak 2010 tarihinde 110 işçiyi daha işten çıkardı. Direniş süresince işçilerin bir kısmı başka işler bulurken kalan 114 işçi direnişlerini sürdürdü. 3 Kasım günü İSG ile Hava-İş arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile 114 işçi de sendikalı olarak işe geri alındı. İMZALANAN TOPLU SÖZLEŞME, TAŞERON ŞİRKET İLE SENDİKA ARASINDA İMZALANAN BİR TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ OLMASI BAKIMINDAN ÖNEM TAŞIYOR... Sendika.Org ... 04 / kasım / 2011

Yorumu oyla      0      0  
isg 3 Aralık 2011 Cumartesi 22:06

Türkiye çalışma yaşamında taşeronda ilk örgütlenmeyi hava-iş'in yaptığını iddia eden arkadaşlar biraz daha emek tarihi çalışsın.

Yorumu oyla      0      0  
ops 3 Aralık 2011 Cumartesi 20:19

fırsat bu fırsat diyip hava-iş güzellemeleri yazan arkadaşlar; işsiz kalması muhtemel onlarca insan için neler yapılabileceği ve işverenlerin oyununu nasıl bozacağınıza dair fikirlerinizi yorum sayfalarında görmediğim müddetçe sizin samimiyetinize ve iyi niyetinize güvenmek için bir sebep göremiyorum. hatta yorumlarda kullandığınız çirkin, mahalle kabadayısı kelimelerinize bakınca meydanda neden sevilmediğinizi daha iyi anlıyorum. Başkanınız sendikal güç birliğini fırsat bilip çirkin üslubunu her fırsatta sergilerken size de bu geleneği sanal alemde sürdürmek düşmüş. Aynen böyle devam edin, edin ki gelecek genel kurula kadar, basının karşısına geçip utanmadan, "demokrasinin ırzına geçmek" benzetmesini yapabilen başkanınızı, altında yatan çirkin zihniyeti bütün işçiler görsün.

Yorumu oyla      0      0  
' EKMEK,ŞARAP ' siz ve BİZ 2 Aralık 2011 Cuma 17:41

' Havalanan Uçaklar Bizlerin Hava Çalışanlarının Olduğu Alanlara Dönüp İnecek ve Biz Yine Orada Olacağız '

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'VALİZİNİ ALAN THY’YE BİNİYOR'
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, övgüler yağdırdığı THY’yi hat minibüsüne benzetti
THY-BEST WESTERN İŞBİRLİĞİ
Dünyanın en büyük otel ailesi Best Western Oteller Zinciri ve Türk Hava ...
'AĞZIMDA ALTIN KAŞIKLA DOĞDUM'
Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, bu sene %93 operasyon ...
 
AMERICAN AIRLINES İFLASA UÇTU
Dünyanın 4’üncü büyük havayolu şirketi American Airlines’ın sahibi AMR ...
THY'DEN ÖNEMLİ DUYURU
Türk Hava Yolları yarın(30 Kasım 2001) İngiltere’ye seyahat edecek yolcular ...
SİVAS'TA BİR İLK
Sivas'taki bir firma, Boeing 787 sivil yolcu uçağına ait uçak parçası üretimi yaptı
 
LİMAK KAHİRE'DE İŞBAŞI YAPIYOR
Dünya Bankası’nın desteklediği projelerden biri olan ve Limak İnşaat’ın ...
ICAO BAŞKANI GELİYOR
ICAO Başkanı Roberto Kobeh Gonzalez, Dünya Sivil Havacılık Günü Dolayısı ile Türkiye’ye Geliyor
'AÇIN O HAVAALANINI İNECEĞİM'
Van depreminde havaalanı, kontrol kulesi de hasara uğrayınca uçuşlara ...
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'GE AEROSPACE VAKFI' KURULUYOR
YILANLARLA UÇAĞA BİNECEKTİ
HİNDİSTAN'DA KAZA
GAZİPAŞA'DA KARŞILAMA
THY KABİN MEMURU ALACAK
PEGASUS'TAN KAMPANYA
20 ŞİRKETE ‘YEŞİL' UYARI
BRUNEI ORDUSUNA AIRBUS
UNIFREE TEİD ÜYESİ OLDU
SİVİL HAVACILIK BİNASINDA EYLEM
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
12 / 15 °C 12 / 18 °C 10 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Airbus
  •Sunexpress
  •American Airlines
  •uydu
  •karantina