iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
11 Ocak 2017 Çarşamba - 15:33

QATAR AIRWAYS SEYAHAT FESTİVALİNİ BAŞLATTI

Qatar Airways popüler Seyahat Festivali ile müşterilerini 2017 yılı için önemli avantajlar sağlayan çok sayıda olağanüstü fırsattan faydalanmaya davet ediyor

QATAR AIRWAYS SEYAHAT FESTİVALİNİ BAŞLATTI
Losev-1

Dünyanın En İyi Business Class ve Economy Class biletlerinin yanı sıra özel yol arkadaşı ücretleri, birlikte seyahat eden 3 ve üzeri sayıda yolcu için ek indirimler ve çocuklara ücretsiz bilet gibi çok sayıda ilginç teklifi 9-16 Ocak 2017 tarihleri arasında bu festivalde bulabilirsiniz.  

Qatar Airways Seyahat Festivali çevrimiçi Hazine Avı bir kere daha Qatar Airways’in milyonlarca sosyal medya takipçisine, havayolu şirketinin küresel ağındaki varış noktalarından birine ücretsiz Altın Bileti arayıp bulma fırsatı sunuyor. İpuçları, satış dönemi boyunca havayolu şirketinin Facebook, Instagram ve Twitter sayfalarında yayınlanıyor. 

Qatar Airways yolcuları, 2017 yılından itibaren aralarında Auckland (Yeni Zelanda), Canberra (Avustralya), Dublin (İrlanda), Las Vegas (ABD), Rio de Janeiro (Brezilya), Santiago (Şili)’nin bulunduğu yeni uçuş noktalarına hizmet verilmeye başlanması ile birlikte keşfedecekleri daha fazla ilginç yer arasından seçim yapabiliyor. Teklifler, 11 Ocak – 15 Aralık 2017 tarihleri arasındaki dönemde, Orta Doğu, Doğu Asya, Asya Pasifik ve Afrika dahil, dünya genelindeki 150’den fazla varış noktasına seyahat etmek isteyenlerin, Festival süresince alacakları Economy ve Business Class gidiş dönüş biletlerine uygulanıyor. 

Yolcular dünya genelindeki ilginç varış noktalarına yapacakları uçuşlarda %60’a varan (her şey dahil) indirimden faydalanabiliyorlar. Festivale katılmak isteyenler qatarairways.com/tr adresinden rezervasyon yaparak veya en yakın Qatar Airways satış acentesi ile iletişim kurarak olağanüstü promosyon tekliflerinden faydalanabilirler.

Seyahat festivali başladığından beri ilk defa, Qatar Airways önde gelen ödeme teknolojileri şirketi Visa ile ortaklık yaparak Visa kart sahiplerine uçuş rezervasyonlarında %15’e varan ek indirim sunuyor. Seyahat edenler ayrıca, havayolu şirketinin AccorHotels ile ortaklığından faydalanarak web sitesi aracılığıyla konaklama rezervasyonu yaptırırken %10 indirim hakkı kazanabilir, ortağı Expedia ile rezervasyon yaptırırken çok uygun bilet fiyatları ile otel paketlerinden faydalanabilir.  

Qatar Airways CCO’su Dr. Hugh Dunleavy, Qatar Airways Seyahat Festivali’nin hızla, büyük fırsatlar sunan ve seyahat edenlerin yeni yerler keşfetmesini teşvik eden ilginç bir küresel etkinlik haline geldiğini belirtti ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu etkinliği üçüncü defa gerçekleştirmekten dolayı heyecan duyuyorum. Yeni Yıl, önümüzdeki aylar için seyahat planları yapmaya başlamak için mükemmel bir zaman ve bu festival, seyahat edenlerin, uçuş ağımızdaki varış noktalarına olağanüstü fiyatlarla sunulan çok sayıda muhteşem tekliften ve promosyondan avantaj elde etmesine olanak sağlıyor.”

“Birlikte seyahat eden 3 ve üzeri sayıda misafirlerimiz ilave indirimlerden faydalanma fırsatına da sahip oluyor – seyahat festivalimiz, değerli misafirlerimizi bizimle seyahat etmeleri ve ilerde mutlulukla anımsayacakları anılar biriktirmeleri amacıyla tasarlandı.”

Havayolu şirketinin Privilege Club üyeleri promosyon dönemi boyunca yaptıkları rezervasyonlardan iki kat Qmil kazanma fırsatına sahip olurlarken, aynı zamanda Dünyanın En iyi Business Class hizmeti için upgrade dahil çok sayıda ilginç ödül de kazanabiliyorlar. 100.000’e kadar Qmil sahibi olan Privilege Club’ın Silver ve Gold üyeleri, Al Maha Yolcu Salonları’nı kullanabiliyor, Qatar Duty Free veya Hamad Uluslararası Havalimanın içinde bulunan Airport Hotel’inin spa’sında kullanmak üzere kupon kazanabiliyorlar. Misafirler ayrıca, Qatar Airways Holidays ile iş birliği yapılarak sunulan mükemmel oteller ve konaklama paketlerinden de faydalanabiliyorlar. 

Qatar Airways Seyahat Festivali, yolcuları 2016 yılında çok sayıda ödül alan havayolu ile seyahat ederken, yakınlarının ve sevdiklerinin de bu ödüllü hizmetten faydalanması için mükemmel bir fırsat sunuyor. 

 
DRONE ÇARPMAMIŞ ÇATLAKLARIN SEBEBİ…
 
AIRBUS 2016’DA HEDEFLERİNİ TUTTURDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DRONE ÇARPMAMIŞ ÇATLAKLARIN SEBEBİ…
Linhas Aéreas de Moçambique Havayolları’nın Boeing 737-700 tipi uçağına ...
YILDIRIM İSABET ETTİ DALAMAN'A İNDİ
Almanya'dan Antalya'ya gelen Germania uçağına yıldırım isabet edince uçak ...
ÇİN'DE EĞİTİM UÇAĞI DÜŞTÜ
Çin'in kuzeydoğusundaki Liaoning eyaletinde bir eğitim uçağının düşmesi ...
 
ÇİN DE YAPTI
Çin hidrojen yakıt hücresiyle çalışan uçak denemesinde başarılı bir test ...
EMİRATES UÇAĞINDA YILAN ŞOKU
Emirates'İN Maskat-Dubai seferini yapacak uçağı bagaj bölümünde bulunan ...
İŞTE SALDIRI ANI
ABD Florida’da Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda 5 ...
 
MÜNİH MERKEZLİ UÇUŞLARINA BAŞLIYOR
Alman havayolu şirketi Eurowings, yeni yıl kampanyası kapsamında Münih ...
FORT LAUDERDALE’DE 5 KİŞİ ÖLDÜ
Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası Havalimanı’nda 5 kişinin ölümü, ...
ABD’DEKİ HAVALİMANINDA SİLAH SESLERİ
ABD’nin Florida eyaletinde yer alan Fort Lauderdale Hollywood Uluslararası ...
 
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
ORUÇ
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
ORUÇ
HAVALİMANI OFİSİ'NE ÖDÜL GELDİ
AJET'İN İLK UÇUŞU YAPILDI
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
13 / 18 °C 15 / 21 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •kabin memuru
  •Baykar
  •New York
  •Turkish Airlines
  •Osman Gazi Baykal