iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
30 Aralık 2021 Perşembe - 13:50

SALONLARI YENİDEN AÇIYOR

Emirates, uçuş ağında bulunan 20’den fazla özel havalimanı Dinlenme Salonu’nu yeniden açarak premium bir deneyim sunuyor

SALONLARI YENİDEN AÇIYOR
Losev-1

Emirates’in uçuş ağının eski haline dönmesi ve seyahat talebindeki artışa paralel olarak, premium kabinlerde seyahat eden yolcular ve belirli üyelik statülerine sahip Skywards üyeleri, Şubat ayına kadar 120’nin üzerinde dinlenme salonundan yararlanabilecekler.

Pandemi öncesi ağının yüzde doksanından fazlasına seferlerini yeniden başlatan Emirates, halihazırda Dubai’de bulunan merkezi üzerinden 120’den fazla noktaya uçuyor. First Class ve Business Class’ta seyahat eden yolcular, seyahat deneyimlerini Emirates’in Avrupa, Afrika, ABD ve Asya’daki popüler seyahat noktalarından oluşan uçuş ağındaki 20’nin üzerinde havalimanında adeta imzası haline gelmiş premium dinlenme salonu hizmetiyle tamamlayabilecekler.

Aralık ayı sonuna kadar, Londra Heathrow, Birmingham ve Manchester dahil İngiltere’deki birçok havalimanında bulunan Emirates dinlenme salonları, uçuş öncesi premium deneyiminin tadını çıkarmak isteyen yolculara kapılarını yeniden açmış olacak. Londra Gatwick ve Glasgow’daki dinlenme salonları ise yolcularını Ocak 2022’de ağırlamaya başlayacak.

Avrupa’da, Emirates’in Almanya’ya (Münih, Frankfurt ve Dusseldorf) ek olarak Milano ve Roma’daki dinlenme salonları da yolcuların premium olanaklardan faydalanması için yeniden açılırken, Hamburg ve Paris’teki dinlenme salonlarının ise bu ay içerisinde açılması planlanıyor.

ABD’de, Emirates uçuşlarında seyahat eden yolcular Los Angeles Uluslararası Havalimanı, Boston Logan Uluslararası Havalimanı’nın yanı sıra New York JFK havalimanında premium dinlenme salonu deneyimini yaşayabilecekler. Emirates’in San Francisco dinlenme salonu ise Şubat 2022’de yeniden hizmet vermeye başlayacak.

Kahire üzerinden seyahat eden yolculara hizmet vermek üzere bir Emirates Dinlenme Salonu daha tekrar faaliyete geçerken, premium sınıftaki yolcular ve uygun Skywards statülü üyeler yakında uçuş öncesi Kolombo ve Bangkok’daki salonlarda dinleme ve gurme lezzetleri deneme imkanına sahip olacaklar.

Emirates’in Dubai Uluslararası Havalimanı Terminal 3’teki özel Dinlenme Salonu’nda, Emirates’in premium yolcuları ve uygun Skywards statülü üyeler tekrar faaliyete geçen beş özel dinlenme salonunda sunulan premium hizmetin keyfini çıkarabilecekler.

Terminal 3’teki B bölgesinde First Class sınıfında seyahat eden yolculara özel bir deneyimi sunan Emirates First Class ve Business Class Dinlenme Salonu eksiksiz hizmetiyle tekrar açıldı. Skywards Platinum ve Gold üyelerine ek olarak Business Class sınıfında seyahat eden yolcular, kalkıştan önce dört saate kadar gurme lezzetlerin ve premium içeceklerin keyfini çıkarabilecek,  e-postalarını takip etmek, internette gezinmek veya aileleri ve arkadaşları ile haberleşmek için ücretsiz wi-fi bağlantısından yararlanabilecekler. Yeni menüler, yolcuların tercihlerini karşılamak için vegan, vejetaryen ve daha sağlıklı seçenekleri de içeriyor.

Emirates’in A bölgesinde yer alan First Class ve Business Class Dinlenme Salonları da Doğu Kanadı’nda faaliyetlerine yeniden başlarken, Batı Kanadı’ndaki First Class ve Business Class Dinlenme Salonları’nın önümüzdeki haftalarda yolculara yeniden açılması planlanıyor. Ayrıca,  C bölgesindeki iki Dinlenme Salonu alanının daha da cazip bir deneyim sunmak üzere önümüzdeki yılın başında tamamen faaliyete geçmesini sağlamak için çalışmalar devam ediyor.

Emirates’in First Class yolcuları ve Platinum Skywards üyelerine beraberlerinde , havayolunun dinlenme salonunda   ,  bir yetişkin ve iki 17 yaş altı çocuktan oluşan üç misafir yolcu ücretsiz olarak eşlik edebilecek.  Uçuşlardan önce,  A bölgesindeki yolcular şeflerin açık mutfaklarda hazırladığı gurme lezzetlerin benzersiz tatlarını deneyerek Cigar Bar’da içkilerini içebilecek veya Le Clos Şarap Mahzeni’nde uzman şarap garsonlarının rehberliğinde en iyi ve en kaliteli şarapların keyfini çıkarabilecekler. Dinlenme salonlarında ayrıca First Class için spa hizmetleri ve duş olanakları, özel bir duty free alışveriş alanı ve Business Class için Concierge Duty Free hizmeti sunuluyor. Dinlenme salonu olanaklarından faydalanan yolcular havayolunun özel A380 terminalindeki uçağa biniş kapılarına da doğrudan erişebilecekler.

Emirates’in Dubai ve uçuş ağındaki belirli havalimanlarındaki özel dinlenme salonu deneyimine ek olarak, First Class ve Business Class yolcularının yanı sıra Emirates Skywards Platinum ve Gold üyeleri de havayolunun uçuş ağında bulunan 96 iş ortağı dinlenme salonu ve ayrıca kademeli olarak dahil edilecek 15 iş ortağı dinlenme salonuna erişime sahip olacaklar. Yolcular uçuşlarından önce dinlenme salonları müsaitlik durumunu ve ücretsiz veya indirimli erişim için uygunluk şartlarını kontrol edebilirler.

Tüm Emirates dinlenme salonları faaliyete geçmeden önce yolcuların sağlık ve güvenliğini sağlamak için katı tedbirler alındı. Ayrıca, Emirates’in uçuş ağı genelindeki havalimanı hizmet ekipleri dinlenme salonu hizmeti sağlayan iş ortakları ile yakın temas halinde çalışarak premium ve yolcu sadakat programı üyelerine hizmet vermek için belli başlı protokollerin yerine getirilmesini sağladılar. Her bir ülkenin kendi yerel yönergelerine bağlı olarak, yolculara açık büfe veya alakart yemek hizmeti sunuluyor ve sadece yolcuların akıllı telefonu üzerinden temassız menü seçeneği bulunuyor. Ayrıca sosyal mesafe kurallarının yerine getirilmesi için özel oturma düzenleri uygulanıyor.

Dinlenme salonu erişimi, premium sınıftaki yolcuların Emirates ile seyahat ederken yararlandıkları çok sayıda avantajlardan biridir. First Class ve Business Class yolcuları ayrıca şirketin uçuş ağındaki belirli noktalarda havalimanına gidişte veya varışta şoförlü araç hizmetinden faydalanabilirler. Uçakta premium sınıfta seyahat eden yolcular hem A380 hem de Boeing 777 tipi uçaklarda özel hizmetlerin ve imkanların keyfini çıkarabilirler.

 

Etiketler:
 
SIRBİSTAN 'RAFALE' ALACAK
 
TAV MEDİNE'DE YENİ ANLAŞMA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YOLCU JETİ SERTİFİKASINI ALDI
Rus MC-21-300 yolcu jeti tip sertifikası aldı
ANTALYA'DA SÖZLEŞME İMZALANDI
TAV ve Fraport Antalya havalimanı sözleşmesini imzaladı
TESADÜFÜN BU KADARI
İki farklı şirkette görev yapan pilot çiftin uçuş rotaları Basra Körfezi üzerinde kesişti
 
'MUTLULUĞA BİLETİNİZ'
SunExpress, ‘Mutluluğa Biletiniz’ sloganı ile ön plana çıkan imaj kampanya ...
GAZİANTEP YENİLENDİ
Gaziantep Havalimanı, yenilenen terminal binası ve apronu ile kapasiteyi artırdı
DÜNYADA COVID-19 İPTALLERİ
Noel tatili döneminde çok sayıda pilot ve personelin koronavirüs yüzünden ...
 
İLKER AYCI'DAN AÇIKLAMALAR
THY YK Başkanı Aycı: Dubai ve Moskova ile yarışıyoruz
THY'DEN 'ZAM' AÇIKLAMASI
THY, 2022 yılında uygulanacak maaş zamlarıyla ilgili bir açıklama yaptı
FRANSA H160M SİPARİŞ ETTİ
Fransa, Ortak Hafif Helikopter programı için H160M sipariş etti
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
11 / 18 °C 15 / 20 °C 14 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Sabiha Gökçen Havalimanı
  •test
  •Delta Airlines
  •American Airlines
  •Kargo