iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
16 Temmuz 2009 Perşembe - 13:42

TAV RAPORUNA DÖRT ÖDÜL

Finansal Rakamları Caz Müziği ile buluşturan TAV Havalimanları Holding’in 2008 Faaliyet Raporu’na uluslararası alanda dört büyük ödül.

TAV RAPORUNA DÖRT ÖDÜL
Losev-1

Finansal rakamlarla caz müziğini, 2008 Faaliyet Raporu’nda “buluşturan” TAV Havalimanları Holding, bu yıl sekizincisi düzenlenen Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması’nda dört ayrı dalda ödüle layık görüldü. Platin, Altın ve Gümüş Ödülleri almaya hak kazanan TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu, yarışmaya katılan 3 bin 500’ü aşkın Faaliyet Raporu arasında sıralamada ilk 100’de yer alarak ayrıca ödüllendirildi ve dünya devi şirketlerin raporlarını geride bıraktı.

 

TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu, juri üyelerinden aldığı, inovatif, araştırmacı, sıradışı ve iletişim kavramının temel mesajlarını güçlendirdiği yönündeki görüşler çerçevesinde Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi’nin (LACP) Faaliyet Raporları Vizyon Ödülleri Yarışması’nda faaliyet raporunu geliştirmesi kapsamındaki başarılarından dolayı, Avrupa, Orta Doğu, Afrika Bölgesi için belirlenen “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Platin”, dünya çapında belirlenen “İletişimcilerin Seçimi” kategorisinde “Altın” ödüle layık görüldü. Bir önceki yıla göre, kurumunun faaliyet raporunun geliştirilmesinde sektöründe gösterdiği mükemmellikten dolayı “Gümüş” ödül almaya hak kazandı. Puanlamada 2008 yılının “Mükemmellik” kategorisine giren ilk 100 Faaliyet Raporu arasında yer aldığı için de ayrıca ödüllendirildi.

 

Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi’nde (LACP) 20’den fazla ülke ve 3 bin 500’ü aşkın proje ile yarışarak, dört ayrı dalda ödül kazanmış olmanın gururunu yaşadıklarını belirten TAV Havalimanları Holding Kurumsal İletişim Koordinatörü Bengi Vargül, “TAV Havalimanları'nın yarattığı değerin ardında farklı düşünebilme becerisine fırsat tanıyan ve bu yönde projeler üretmek için bizleri teşvik eden yöneticilerle çalışmanın avantajını yaşıyoruz. Raporumuz, güçlü bir liderlik, sektöründe öncülük ve ekip olabilme kabiliyetinin bir yansımasıdır. Biz inovatif düşünceyi destekleyen bir ortamda çalışıyoruz ve asıl işimizin ‘insan' olduğunu hiçbir zaman unutmuyoruz. Odak noktası yine insan olan bir esere imza atmanın mutluluğunu yaşarken, klasik finansal raporlama yaklaşımına, merak uyandıran ve alışılagelmiş düşünce şeklini kıran ikinci bir örneği kazandırarak da, altına TAV Havalimanları imzasını atmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

 

İnteraktif ortamda hazırlanan TAV Havalimanları Holding 2008 Faaliyet Raporu, caz müziği sanatçısı Kerem Görsev’in TAV Havalimanları tarafından işletilen havalimanları için yaptığı besteler ile terminallerin bulunduğu şehir ve ülkelerin hikayelerini notalara yansıtarak, TAV Havalimanları’nın sahip olduğu finansal değerlerinin yanı sıra insana yakınlığını ve bakışını da sergiliyor.

 

Geçtiğimiz yıl, Buket Uzuner’in “İstanbullular” romanından alıntılar yapılan TAV Havalimanları Holding 2007 Faaliyet Raporu, Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen Geleneksel Yaratıcılık Ödülleri Yarışması’nda “Silver Award” ve Türkiye Grafikerler Meslek Kuruluşu (GMK) tarafından gerçekleştirilen Grafik Ürünler Yarışması’nda  “Yılın En İyi Tasarlanmış Faaliyet Raporu” ödüllerini kazanmış ve büyük ilgi görerek ikinci kez basılmıştı. 

 

Amerikan İletişim Profesyoneller Ligi (LACP) Hakkında

 

Halkla ilişkiler sektöründe en iyi uygulamaların tartışılabilmesi ve de örnek iletişim yeteneklerine sahip olan şirketlerin ödüllendirileceği bir platform oluşturulması amacıyla kurulan LACP, 2001 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Kuruluş amacı kapsamında e-posta yoluyla dağıtılan aylık bir bülten yayınlayarak üç ayda bir iletişim alanı içerisinde çeşitli branşlara yönelik yarışmalar düzenleyen LACP’ın 30 binden fazla üyesi bulunuyor. En iyi uygulamalardan örneklerle profesyoneller için yararlı kaynaklar ve öneriler içeren bülten, ayrıca sektör trendlerinin ve karşılaşılan zorlukların tartışıldığı forumlara ev sahipliği yapmaktadır.

 

LACP’ın düzenli olarak organize ettiği yarışmalara her yıl dünyanın dört bir tarafında yer alan en saygın kurumlardan yüzlerce katılım gerçekleşmektedir.

 
SHGM'NİN YOL HARİTASI
 
PİLOTLAR SENDİKASI PİLOTA KARŞI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SHGM'NİN YOL HARİTASI
SHGM’nin AB sürecindeki hayata geçirilecek çalışmaları için yol haritasını ...
THY'YE AĞIR ELEŞTİRİ
'Bir şirket düşünün! Ne hikmetse bu kamu şirketi kapılarını, "kamu denetimine" ...
THY LUFTHANSA İLE YARIŞIYOR
Yolcu taşıma sayısında Lufthansa, Air France ve British Airways'in ardından ...
 
EGE'DE UÇUŞ GERGİNLİĞİ
Türk uçaklarının Ege uçuşu Yunan basınında manşet oldu. Türk Dışişleri, ...
KARA KUTULAR BULUNDU
İran'ın kuzeyinde dün düşen Hazar Havayolları uçağının kara kutuları bulundu.
BA'DAN LONDRA'YA GÜNDE 3 SEFER
British Airways, Londra-İstanbul uçuşlarını kış tarifesinde de günde 3 kez yapmaya karar aldı.
 
ASKERİ HELİKOPTERDEN ZORUNLU İNİŞ
Hava Kuvvetleri'ne ait Ankara'dan İzmir'e giden ‘UH-1' tipi helikopter, ...
TASSA'DAN VEFA
Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA), Türk Hava Yolları tarafından ...
UÇAKTA 168 KİŞİ BULUNUYORDU
İran'ın kuzeybatısında Kazvin kenti yakınlarında düşen Rus yapımı Tupolev ...
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
14 / 19 °C 12 / 18 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •kaza
  •test
  •TUSAŞ
  •NASA
  •uydu