iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
23 Mayıs 2016 Pazartesi - 11:08

THY: AVRUPA’NIN EN İYİSİYLE TANIŞIN

UEFA EURO 2016 yaklaşırken Türk Hava Yolları, turnuvaya özel hazırlattığı ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyasını bugün takdim ediyor

THY: AVRUPA’NIN EN İYİSİYLE TANIŞIN

UEFA EURO 2016TM’nın resmi havayolu ortağı olan Türk Hava Yolları, 10 Haziran- 10 Temmuz tarihlerinde gerçekleştirilecek turnuva öncesinde, futbolseverleri ve Avrupa kültürlerini kucaklamak adına tasarlanan ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyasını bugün kamuoyuna duyuruyor. 

BAZI UÇUŞLARDA MAÇLAR CANLI İZLENEBİLECEK

Kampanya kapsamında televizyon reklamları, özel olarak giydirilmiş uçak, hediye biletler ve kampanyaya özel hazırlanmış bir mikro site yer alıyor. Turnuva süresince devam edecek kampanya dâhilinde Türk Hava Yolları’nın belirli uçuşlarında maçları canlı olarak izlemek mümkün olacakken, ayrıca turnuvaya ev sahipliği yapan dört şehirde de  (Paris, Marsilya, Lyon ve Nice) Türk Hava Yolları aktivasyon bölgeleri yer alacak. Ve yine başkent Paris’in en işlek ve tarihi caddesi Champs Elysses (Şanzelize) başta olmak üzere, şehrin önemli noktalarında da markalama çalışmaları gerçekleştirilecek. 

Geçtiğimiz beş yıl süresince art arda Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi* seçilen ve dünyada en fazla uluslararası nokta ve ülkeye uçan havayolu unvanına sahip Türk Hava Yolları, küresel platformda hayata geçirdiği çok sayıda sportif ve kültürel etkinlikle ülke tanıtımına da önemli ölçüde katkı sağlamakta. Euro 2016 için tasarlanan ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyası ise,  takım tutmanın ötesine geçerek milli takımlarına müthiş bir tutkuyla bağlı olan Avrupa’nın en ateşli sporseverlerini bir araya getiriyor.

Kampanya, özel olarak hazırlanan MeetEuropesBest.com mikro web sitesi üzerinden hayata geçiriliyor. Mikro sitede kullanıcıların #EuropesBest hashtag’i ile sosyal medyada yaptıkları paylaşımlara yer verilecek. Takımlarını destekleme noktasında sergiledikleri çeşitli sıra dışı yöntemleri bu hashtag ile paylaşan taraftarlar, kendilerine eşlik edecek bir arkadaşları ile birlikte UEFA EURO 2016TM karşılaşmalarını yerinde izlemek adına elde edecekleri uçak ve maç biletlerinin yanı sıra, herhangi bir bedel ödemeksizin konaklama imkânına da sahip olabilecekler.

YEDİ FARKLI REKLAM FİLMİ

Kampanyanın taraftarlar üzerinde yaratacağı etki ve heyecanı daha da artırmak amacıyla Türk Hava Yolları, Hollywood’dan bir isimle, ünlü klip yönetmeni Grady Hall ile turnuvaya dikkat çeken yedi farklı reklam filminin çekimiyle ilgili bir anlaşma imzaladı. ‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ başlığıyla yayınlanacak reklam filmleri, futbolun profesyonel isimlerinin dünyasını ve Türk Hava Yolları’nın yolcuları için sunduğu benzersiz uçuş deneyimini farklı bir perspektif üzerinden bir araya getiriyor.

Projeyle ilgili görüş bildiren Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur; “’Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyamızı, UEFA EURO 2016TM’ya ve turnuvanın özünü teşkil eden futbolseverlere özel olarak tasarladık. Türk Hava Yolları, mikro site ve televizyon reklamlarından, özel olarak renklendirilmiş uçak ve hediye biletlere uzanan kapsamlı bir çeşitlilik üzerinden sporseverlere, bu tutkularını Avrupa’nın dört bir yanında bulunan diğer taraftarlarla paylaşma şansını veriyor.” dedi.

Küresel taşıyıcı aynı zamanda, turnuva takipçisi futbolseverlere farklı bir hoşluk sunup, filosundaki A330-300 yolcu uçaklarından birini UEFA EURO 2016 TM için özel olarak tasarlanmış renklerle donattı. Türk Hava Yolları’nın küresel ölçekli bilinirliğini pekiştiren bu uçak, şimdiden ABD, Avrupa, Orta Doğu, Asya ve Afrika’daki şehirlerde futbolseverlerle buluşmuş durumda.

‘Avrupa’nın En İyisiyle Tanışın’ kampanyası hem turnuvanın, kıtanın önde gelen futbol müsabakası olma vasfına, hem de Türk Hava Yolları’nın son yıllarda peş peşe Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi* seçilme başarısına dikkat çekmek üzere hazırlandı.

Kampanya paylaşımlarını deneyimlemek ve #EuropesBest hashtag’i hakkında daha fazla bilgi almak için, Fransızca ve Türkçe dillerinde de ayrıca hizmet veren MeetEuropesBest.com web sitesi ziyaret edilebilir. 

 
PEGASUS’A YENİ SİMÜLATÖR
 
BOMBA İHBARI ASILSIZ ÇIKTI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PEGASUS’A YENİ SİMÜLATÖR
Pegasus Havayolları Airbus 320 tipi yeni simülatör aldı. Simülatörün montajına başlandı
HAVA SALDIRILARINDA SİVİLLER
Osman Gazi Baykal yazdı...
SABİHA GÖKÇEN’DE MAKSİMUM YOĞUNLUK
Sabiha Gökçen Havalimanındaki yoğunluk sıkıntısı, pilot-hava trafik kontrolörü muhaberesine yansıdı
 
THY PİLOTUNDAN UFO RAPORU
Türk Hava Yolları'nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçağının pilotları ...
“TERÖR” İHTİMALİ AĞIRLIK KAZANIYOR
Paris-Kahire seferini yapan Mısır Hava Yolları’na ait Airbus A320 tipi ...
THY UÇAĞI BÖYLE PAS GEÇTİ
Darüsselam uçağının flap, Bodrum uçağının ise hidrolik arızası yaşadığı ...
 
İNİŞ TAKIMLARI KAPANMADI BÖYLE İNDİ
THY'nin İstanbul-Bodrum seferini yapan Airbus 340 tipi 'Adana' uçağı, ...
THY UÇAĞI SORUNSUZ İNDİ
THY'nin Boeing 737-900 uçağının pilotları, flap arızası nedeniyle İstanbul ...
THY UÇAĞI ACİL İNİŞ YAPACAK
Darüsselam'dan İstanbul'a gelen THY'nin Boeing 737-900 uçağı acil iniş yapacak
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'GÖKYÜZÜ SİZİNLE DAHA GÜZEL'
INDIGO'DAN DEV A350 SİPARİŞİ
PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
AIRBUS'TA İLK ÇEYREK SONUÇLARI
TÜRKSAT 6A İÇİN TARİH VERİLDİ
HEATHROW'DA RAKAMLAR OLUMLU
TAV YOLCU SAYISINI ARTIRDI
AYJET'TE MEZUNİYET TÖRENLERİ
EUROFIGHTER BAŞLANGIÇ OLUR MU
PET LOUNGE AÇILIYOR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
13 / 19 °C 13 / 19 °C 14 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •COVID 19
  •kaza
  •test
  •Kargo
  •uçak