iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
9 Ağustos 2017 Çarşamba - 13:54

THY MİLES-SMİLES KAPSAMINI GENİŞLETTİ

Türk Hava Yolları’nın yolcu sadakat programı Miles&Smiles dev markalarla yaptığı güç birliğinin kapsamını genişletiyor. Kart sahipleri program ortaklarından yapacakları her 1 TL’lik alış-verişe karşılık 2 mil kazanacak

THY MİLES-SMİLES KAPSAMINI GENİŞLETTİ
Losev-1

7 milyonu aşan üye sayısıyla Türkiye’nin en büyüğü, dünyada da önemli havayolu sadakat programları arasında bulunan Miles&Smiles, üyelerine uçmanın yanı sıra otel konaklama, araç kiralama, sigorta, akaryakıt ve market alış verişi gibi günlük hayattaki harcamalarla mil kazanma fırsatı sunuyor.

1 TL HARCAMAYA 2 MİL

Miles&Smiles, Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası ortak markalı Miles&Smiles Kredi Kartı ile CarrefourSA, Arçelik, Watsons, TeknoSA, Enterprise, Opet ve Beko’da yapacakları alışverişlerde harcadıkları her 1TL’ye 2 mil; Rixos Otelleri’ndeki konaklamalarında ise 1TL’ye 4 mil kazandıracak. Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğü’nde, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, Garanti Bankası CEO’su Fuat Erbil, Sabancı Holding Perakende Grup Başkanı Ata Köseoğlu,  CarrefourSA CEO’su Hakan Ergin, Arçelik Türkiye CMO’su Mehmet Tüfekçi, Watsons Türkiye Genel Müdürü Ahmet Yanıkoğlu, TeknoSA Genel Müdürü Bülent Gürcan, Enterprise Türkiye Yönetici Ortağı Özarslan Tangün ve Opet Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Timuçin Güner’in katılımıyla gerçekleştirilen lansman toplantısıyla duyurulan yeni işbirliği, 2017 yıl sonuna kadar yürürlükte kalacak.

1875 TL’LİK HARCAMAYA YURTİÇİNDE TEK YÖN BİLET DEĞERİNDE MİL

Türkiye’nin önde gelen markalarıyla oluşturulan yeni mil kazandırma yapısının basın lansmanında konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı İlker Aycı, “Yaptığımız ortaklık sayesinde program üyeleri, Miles&Smiles Kredi Kartı ile sene sonuna kadar ortak işyerlerinde harcadıkları her 1875 TL’ye 1 yurtiçi tek yön bilet değerinde mil kazanabilecekler.” dedi.

YIL SONUNA KADAR 800 MİLYON MİL

Programla birlikte dağıtılacak tahmini mil miktarına da değinen Aycı, “Bu ortaklık kapsamında sene sonuna kadar tam 800 milyon mil dağıtacağımızı öngörüyoruz. 800 milyon mil ne anlama gelmekte? Bir üyemiz kazandığı bu millerle yurtiçinde tam 215 bin kere uçabilir; dünyanın çevresini tam 5 bin kere turlayabilir veya Shop&Miles web sitesinden 17 bin adet akıllı telefon alabilir.”dedi.

THY ÇİFT HANELİ BÜYÜMEYE GEÇTİ

Türk Hava Yolları’nın çift haneli büyümeye başladığının müjdesini veren Aycı, “Türk Hava Yolları’nın hizmet kalitesi her geçen gün yükseliyor. 6.5 yaşında dünyanın en genç uçak filolarından birine sahibiz. Sektör yüzde 5 büyürken THY yüzde 15, yüzde 16’lar mertebesinde çift hanelerle büyüdü. Geçen yıla gelene kadar bu büyüme böyle sürdü. Geçen yıl tüm zorluklara rağmen yine de yolcu sayımızı 1.5 milyon artırmayı başardık. Son çeyrekteki geri dönüşümüzde 1 yıl içerisinde oluşan bütün kayıpları sildik-süpürdük. THY’nin geri dönüşünün gücü, şoklara dayanıklılığı, krizlere ve sektörel dalgalanmalara dayanıklılığı anlamında geçen yıl bizim için önemli bir testti. Bu yıl yeniden çift hanelerle büyümeye başladık. Şirketimizin geri dönüşü, Türk sivil havacılığımızın yeniden yükselişi başlamıştır. Temennim bunun sürdürülebilir olması. Hayırlı olsun” dedi.

ERBİL: 6 YILDA 60 MİLYAR MİL KAZANDIRDIK

Lansmanda söz alan Garanti Bankası CEO’su Fuat Erbil de Garanti Bankası ve Türk Hava Yolları’nın 17 yıldır başarıyla sürdürdükleri ortaklıklarıyla, Türkiye'nin ilk ortak markalı havayolu kredi kartını yaratmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Erbil, “İki kurumun Miles&Smiles kredi kartıyla devam eden ortaklığı, Türkiye'deki en önemli işbirliklerinden birini oluşturuyor. Miles&Smiles kredi kartı sahiplerine sadece son 6 yılda, 8 milyon yurt içi gidiş - dönüş veya 3 milyona yakın yurtdışı gidiş - dönüş bilete denk gelen, yaklaşık 60 milyar mil kazandırdık. Yine 1 yıl içinde Miles&Smiles kredi kartı tarafından kazandırılan millerle, dünyanın çevresinde yaklaşık 400.000 kez tur atılmasını sağladık.” dedi.  Yeni dönemdeki işbirliğine de değinen Erbil, “Miles&Smiles kredi kartı sahipleri artık çok daha fazla kazanacak. Miles&Smiles kredi kartının her yıl daha da büyüyen kullanıcı ailesine fayda sağlayacak bu yeni işbirliklerinden mutluluk duyuyoruz. Garanti Bankası'nın üst segment kredi kartı pazarındaki liderliğinde büyük rol oynayan işbirliğimizin önümüzdeki dönemlerde de gelişerek devam edeceğini umuyoruz.”dedi.

Miles&Smiles 2022’ye kadar üye sayısını ikiye katlamak ve bu büyümeye paralel olarak ortak markalı Miles&Smiles kredi kartı bazını genişletmeyi hedefliyor. 2016 senesinde Miles&Smiles üyelerinin kazandığı 1,4 milyonu aşkın ödül biletin, 2022 senesinde 3 milyonu aşması önemli hedef olarak öne çıkıyor. Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası’nın ortak markalı Miles&Smiles Kredi Kartı, 1 Ağustos öncesinde havayolu dışında yapılan harcamalarda 1TL’ye 0.1-0.75 aralığında mil kazancı sağlıyordu. 1 Ağustos itibariyle seçili program ortaklarında yapılan tüm harcamalarda 1TL’ye 2 mil kazandırıyor.

Airkule.com

 
TAV’A “FIRSAT EŞİTLİĞİ MODELİ” SERTİFİKASI
 
TÜRKİYE AŞIĞI MALEZYALI PİLOT
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
murat 3 Mart 2018 Cumartesi 21:26

4000 TL'ye 400 mil kan kaybediyorsunuz

Yorumu oyla      1      0  
Ahmet 13 Kasım 2017 Pazartesi 03:36

Eski durumda bi çok yerde %50 bazı yerde ise %10 mil kazanıyorduk şimdi sadece birkaç yerde farklı miktarda mil verip diğer tüm noktalarda %10 mil veryo ben ve bi çok arkadaşım ilk fırsatta bu kartları kullanmaktan cazgeçip başka srayişlaea yöneleceğim,, çünkü hiç bir cazibesi kalmadı makesef.

Yorumu oyla      1      1  
Ahmet 13 Kasım 2017 Pazartesi 03:32

Yen'i uygulama hiç iyi olmadı, kesinlikle katılmıyorum

Yorumu oyla      1      1  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAVAYOLU MALİYET ANALİZİ
Şeref Sezgin yazdı...
SHGM’DEN YENİ TALİMAT TASLAK
SHGM hava taksi ve genel havacılık işletmeleri uçuş ve görev süreleri talimat taslağı hazırladı
5 İSTASYON İÇİN DAHA QEP AKREDİTASYONU ALDI
Turkish Cargo uluslararası istasyonlarda QEP Akreditasyonuna hak kazandı
 
BU ÇİRKİN GÖRÜNTÜLERE SON VERİN
Süleyman Şen yazdı...
EN BAŞARILI THY BİRİMİ HANGİSİ
Türk Hava Yolları’nın başarılı birimlerini ödüllendirdiği yarışmada, Milas–Bodrum ...
O YASAK ATLASGLOBAL İÇİN DE KALKTI
İngiltere uçuşlarında uygulanan elektronik cihaz yasağı Atlasglobal Havayolları için de kalktı
 
THY BEBEKLİ AİLELERİ RAHAT ETTİRECEK
Türk Hava Yolları bebekli aileler için Bebek Seyahat Kiti hazırladı
CEP TELEFONU GERİ DÖNDÜRDÜ
THY’nin İstanbul-Washington seferini yapan uçağı kabinde bulunan ve kimsenin ...
O HELİKOPTERLERE ÖZEL YAZILIM GELİŞTİRİLDİ
Offshore Helikopterlerin Daha Güvenli Uçmasını Sağlayan Özel Yazılım Geliştirildi
 
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
ORUÇ
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
ORUÇ
HAVALİMANI OFİSİ'NE ÖDÜL GELDİ
AJET'İN İLK UÇUŞU YAPILDI
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
13 / 18 °C 15 / 21 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Rusya
  •kaza
  •Sabiha Gökçen Havalimanı
  •turist
  •Qatar Airways