iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
8 Mayıs 2012 Salı - 13:35

THY VE GARANTİ'DEN YENİ KART

Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası yaklaşık 11 yıldır devam ettirdikleri Shop&Miles kartı uygulamasını, 1 Mayıs 2012 tarihinden itibaren Miles&Smiles Kredi Kartı olarak yeniledi.

THY VE GARANTİ DEN YENİ KART
Losev-1

Yeni kart sık uçan yolcuların hayatını kolaylaştırıcı birçok yenilik getirirken, Türk Hava Yolları yolcuları alış-verişte kazandıkları millerle bir üst statüye geçebilecek, aynı zamanda uçuşlarda kazanılan miller THY ve Garanti Bankası’nın belirleyeceği market ve mağazalarda para yerine geçecek.  

 

THY ve Garanti Bankası 11 yıldır ortaklaşa sürdürdükleri Shop&Miles programından sonra şimdi de Miles&Smiles kredi kartı uygulamasını başlattı. Yeni adı ve logosuyla Miles&Smiles kredi kartı, Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası’nda dün düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı. 

 

KOTİL: YOLCULARIMIZA EN ÜST DÜZEYDE HİZMET VERİYORUZ 

Bir proje geliştirirken her zaman yolcunun karını ön palanda tuttuklarına dikkat çeken THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Türk Hava Yolları olarak sadakat yönetimini sistematik ve etkin olarak sağlamak amacı ile 360 derece bakış açısına önem veriyoruz. Miles&Smiles programı kapsamında, sadakat yönetimini, yolcularımıza temas ettiğimiz her noktada onları tanıyarak, en üst düzeyde hizmet verebilmek ve memnuniyetlerini sağlamak amacıyla gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla, kredi kartımızın adını Miles&Smiles olarak değiştirerek, yolcu programı ve kredi kartı bütünlüğünü sağlayarak, müşterilerimize daha etkin ve dinamik bir hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Sadece Türkiye’nin değil alanlarında dünyanın en önemli iki kurumu olan Türk Hava Yolları ve Garanti Bankası olarak 11 yıldır başarılı bir program yürütüyoruz. Bu kredi kartı işbirliğini sadece bir program ortaklığı değil, stratejik bir işbirliği olarak görüyoruz. Bu programın başarısı geçtiğimiz günlerde dünyanın en prestijli seyahat ödüllerinden olan “2012 Freddie Ödülleri” ile de tescillendi” dedi.

 

HER MÜŞTERİYE 5 BİN 500 MİL BEDAVA

Garanti Ödeme Sistemleri Eşbaşkanı Mehmet Sezgin, Shop&Miles kartı olan müşterilerinin adreslerine Miles&Smiles kredi kartlarını gönderdiklerini belirterek, “11 yıldır bu sistemi kullanan tüm müşterilerimize Miles&Smiles kredi kartını aldıkları gün her yıla 500 mil olmak üzere toplam 5 bin 500 mil hediye edeceğiz. Müşterilerimiz bu kartlarla çok hızlı bilet alabilecekleri gibi, bunları THY ve Garanti Bankası’nın ortaklaşa belirleyecekleri alışveriş merkezleri, otel zincirleri ve oto kiralama şirketlerinde kredi kartı gibi kullanacaklar. Yani milleri nakit para gibi harcayabilecekler” dedi.

 

HEDEF 3.5 MİLYON KULLANICI  

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu THY’nin çıtasını her alanda yükselttiğini hatırlatarak, ”Miles&Smiles kredi kartı sahipleri alışverişlerden kazandıkları milleri Miles&Smiles hesaplarındaki uçuş milleri ve diğer program ortaklarından kazanılan millerle birleştirebilecek. Dünya örneklerinde olduğu gibi kredi kartı ismi, özel yolcu programımız ile aynı olacak.  Böylece Garanti Bankası ile birlikte 11 yıldır yürüttüğümüz programımızda yeni bir uygulama dönemi başlamış oluyor. Bu yeni dönemde elbette yeni ayrıcalık ve sürprizler var. Türk Hava Yolları’nın sunduğu özel uçuş ve havaalanı hizmetlerinden yararlanabilmek ve alışverişlerden daha fazla mil kazanabilmek için, biriken millerini statü miline çevirerek mevcut statülerini koruyabilecek ya da bir üst statüye geçebilecekler. Ayrıca, yakın bir zamanda üyelerimiz biriken millerini TL’ye çevirerek alışverişlerinde kullanabilecek ve alan vergilerini de milleri ile ödeyebilecekler. Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı olan“Miles&Smiles”, uçuş milleri sayesinde bedava uçurmaya devam ederken; üyelik kart statüsüne göre değişen oranlarda mil kazandıracak. Hedefimiz mevcut2.5 milyon kullanıcı sayısını 3.5 milyona çıkarmaktır” dedi.

 

THY İLE YAN YANA OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ 

Garanti Bankası Genel Müdürü Ergun Özen de Türk Hava Yolları ile yan yana gelmekten gurur duyduklarını belirterek, “Shop&Miles’ı ilk biz başlatmıştık. Artık Shop&Miles’ı geride bırakıyoruz ve Miles&Smiles kredi kartı dönemini başlatıyoruz. THY’nin Türkiye’nin gerçek anlamda ilk global markası olduğunu düşünüyor ve bunu samimiyetimle söylüyorum. Garanti’nin teknolojide ne kadar ileride olduğunu biliyorsunuz. THY’nin de teknolojiyi uçağın içine taşımada çok başarılı olduğunu düşünüyorum. Onun için iki kurum birbirimize çok yakın duruyoruz. Şimdi yolculuğumuza, Türk Hava Yolları’nın tek resmi kredi kartı programı Miles&Smiles ile devam ediyoruz. Shop&Miles ile bugüne kadar 380.000 müşterimize, 57 milyar bedava uçuş mili kazandırdık. Hedefimiz, önümüzdeki 5 yıllık dönemde 700.000 kullanıcıya ulaşarak, 50 milyardan fazla bedava uçuş mili kazandırmak. Yeni logosuyla Miles&Smiles kredi kartı, her zaman olduğu gibi, yine önemli ayrıcalıklar sunacak. Miles&Smiles kredi kartı, Özel Yolcu Programı’nda sahip olunan statüye göre, farklı oranlarda mil kazandırırken, kazanılan miller statü miline çevrilebilecek. “Hediye Mil” ve “Avans Mil” özellikleri sayesinde, beklemeden bedava bilet alınabilecek. Elbette müşterilerimizin seyahat alışkanlıkları ve beklentileri, bu dönemde de bizim için yol gösterici olmaya devam edecek” diye konuştu.

 

MİLES&SMİLESKREDİ KARTININ AVANTAJLARI 

Türk Hava Yolları satış ofisleri, 444 0 849, FlyTurkish mobil uygulama ve www.thy.com’dan satın alınacak biletlerde, 1 TL harcamaya 2 mil kazanılacak ve müşteriler taksit imkanından yararlanabilecek.

Kazanılan miller, kısa bir süre sonra tüm alışverişlerde değerlendirilebilecek.

Yenilenen kredi kartı programıyla, yurtiçi ve yurtdışındaki taksit kampanyalarından, tüm Miles&Smiles kredi kartı sahipleri faydalanabilecek.

“Taksite Böl”, “İşlem Atlat” ve “Ekstre Atlat” özellikleri, nakit akışının yönetimi konusunda kart sahiplerine önemli fırsatlar sağlayacak.

“Avans Mil” ile ödül bilet alınarak hemen uçulabilecek ve daha sonra kazanılacak millerle “Avans Mil” borcu ödenebilecek.

“Sözünüze Mil” uygulaması sayesinde, aylık harcama sözü verilerek harcamalardan mil kazanılmaya devam edilirken, ekstra mil de kazanılabilecek.

Seyahat ve Concierge Hattı (0212 310 23 23) üzerinden, seyahat planlanırken, bilet alınırken, havaalanında veya seyahat sırasında, daha önce olduğu gibi destek hizmeti alınabilecek.

Görselleri yenilenen kartlar, yıl sonuna kadar tüm müşterilere ulaştırılacak.

Mevcut Shop&Miles kredi kartları, banka tarafından yenilenene kadar kullanıma açık olacak ve müşteriler Miles&Smiles Kredi Kartı Programı’nın tüm özelliklerinden yararlanabilecek.

Miles&Smiles ile ilgili detaylı bilgi ve kampanyalar www.milesandsmiles.net sitesinden takip edilebilecek.

 

Süleyman ŞEN-Airkule.com

 
3’ÜNCÜ HAVALİMANININ YERİ
 
LOT GÖRÜŞMELERİNDE SON DURUM
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
3’ÜNCÜ HAVALİMANININ YERİ
Uzun süredir İstanbul'a yapılacak 3. havalimanının merak edilen yeri konusunda ...
THY'DE HANGİ KARARLAR ALINDI?
Türk Hava Yolları’nın 2011 faaliyetlerine ilişkin Olağan Genel Kurul Toplantısı ...
KAĞITTAN UÇAKTA TÜRKİYE ŞAMPİYON
Red Bull Kağıt Uçak Dünya Finalleri, Avusturya'nın başkenti Viyana'da ...
 
TÜRKKUŞU 77 YAŞINDA
Türk Hava Kurumu'nun (THK) havacılık faaliyetlerini yürüten Türkkuşu'nun ...
SONSUZLUĞA UĞURLADIK
Dün aramızdan ayrılan yazarımız Ünal Başusta’yı bugün sonsuzluğa uğurladık
THY ONUR AIR'İ SATIN ALMALI
Akşam Gazetesi havacılık yazarı Tolga Turgut’tan THY’ye çok konuşulacak ...
 
SAĞLIKLI UÇUS İÇİN SAĞLIKLI NEFES
Sağlıklı nefes almanın ancak sağlıklı bir burunla mümkün olabileceğini ...
‘RÖTAR ÇÖZÜMÜ’ RİSKLİ Mİ
THY'nin rötara karşı, inen uçaklar beklenmeden kalkış yapılmasını öngören ...
ACIMIZ BÜYÜK
Türk havacılığının acı kaybı, Yazarımız-Ağabeyimiz Ünal Başusta, hepimize ...
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
BRUNEI ORDUSUNA AIRBUS
UNIFREE TEİD ÜYESİ OLDU
SİVİL HAVACILIK BİNASINDA EYLEM
AJET'TEN YÜZDE 40 AİLE İNDİRİMİ
TAYKONOTLAR DÜNYA'YA DÖNDÜ
İFADE ORTAYA ÇIKTI
PİSTTE ATA ÇARPTI
BİRLEŞİK KRALLIK'TA REKOR BÜYÜME
İSG'DEN MAYIS'TA 4 YENİ ROTA
TAHLİYEDE ÖNEMLİ HATA
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
12 / 15 °C 13 / 18 °C 13 / 14 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Airbus
  •Airbus
  •test
  •thy
  •Birleşik Arap Emirlikleri