iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
17 Kasım 2014 Pazartesi - 11:34

TURKISH AIRLINES OPEN’DA ŞAMPİYON KİM OLDU

Turkish Airlines Open 2014’ün kazananı Brooks Koepka oldu

TURKISH AIRLINES OPEN’DA ŞAMPİYON KİM OLDU
Losev-1

Avrupa’nın en iyi golfçülerini bir araya getiren ve daha ilk yıllarında golfün en heyecan verici turnuvalarından biri olarak addedilen “Turkish Airlines Open” geçtiğimiz dört gün boyunca büyük bir golf şölenine sahne oldu.

Turnuva takviminin finali; ‘Race to Dubai’ öncesinde önemli bir yer tutan, toplam 7.000.000$ ödüllü “Turkish Airlines Open 2014”, 13-16 Kasım tarihlerinde, Maxx Royal Otel – Belek, Antalya’da gerçekleştirildi.

 PGA Avrupa Turu final serisinin 3.ayağı; Turkish Airlines Open’ı birincilikle tamamlayan Brooks Koepka, ödülünü Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu’nun elinden aldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın himayesinde düzenlenen turnuvada rakibi Ian Poulter’ı geride bırakarak şampiyon olan Amerikalı oyuncu, bu zaferini Turkish Airlines Open’a ilk katılışında elde etti.

“KARİYERİMİN DORUK NOKTASI”

Geçen yıl Challange Tour’da üç defa kazanarak European Tour’a geçiş yapan Koepka, turnuvanın kapanış raundlarında etkileyici bir performans sergiledi. 18’inci deliğe kadar gelen Poulter’ın güçlü performansına rağmen Koepka birinci gelmeyi başardı ve ilk European Tour liyakatını Antalya Montgomerie Maxx Royal Golf Club’da ele geçirmiş oldu. Koepka “Bu kesinlikle kariyerimin şu ana kadarki doruk noktası, burada kazanmış olmak benim için çok özel. Uzun bir süredir kapıya vurup duruyordum, sonunda bu kapıdan geçmek gerçekten çok güzel bir his” dedi.

Koepka’nın zaferi turnuvayı ilk kazanan oyuncu, Victor Dubuisson’un 2013 zaferini takip ederken turnuva bu yönüyle özellikle de yeni yeteneklerin kendilerini ispat ettikleri European Tour’un başlıca etkinliklerinden biri olduğuna işaret ediyor. Turnuva sıralamasındaki ilk 60 oyuncu, Birleşik Arap Emirlikleri’ne giderek European Tour sezonunun son etkinliği olan DP World Tour Championship’e katılacak.

TOPÇU:ÖNÜNÜZDEKİ YIL DA SPONSOR OLACAĞIZ

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, “Sporun daimi destekçisi Türk Hava Yolları olarak, golfü sponsorluk stratejilerimiz içerisinde farklı bir yere konumlandırdık. Türkiye Golf Federasyonu ve Gençlik ve Spor Bakanlığımız ile birlikte hayata geçirdiğimiz “Turkish Airlines Open” golf turnuvası, bu eksenli gelişecek faaliyetlerimizi sağlıklı sürdürebilmemiz açısından efektif bir zemin oluşturdu. Bu sene ikincisi gerçekleştirilen turnuvada önümüzdeki yıl da isim sponsorluğumuzu sürdüreceğiz. Türk Hava Yolları markasıyla tüm dünyaya lanse edilen turnuva, Türk Hava Yolları’nın golf sporuna verdiği desteğin vurgulanması, küresel ölçekte Türkiye’nin ve özellikle de Antalya’nın önemli bir golf merkezi olarak addedilmesi açısından oldukça önemli” dedi.

 2014 yılında sadece profesyonel golf ile yetinmeyen Türk Hava Yolları, amatör golf etkinliği, “Turkish Airlines World Golf Cup”ı da golfle amatör düzeyde ilgilenenler için hayata geçirdi. Bu yıl ikincisi düzenlenen Turkish Airlines World Golf Cup, ilk kez 2013’te, dünyanın 12 farklı noktasında düzenlendi. Geçen yıl, Antalya’da gerçekleşen büyük finalde Çin’den Han Liang birinciliğini ilân etmiş, ödül olarak da Turkish Airlines Open 2013 kapsamında düzenlenen Pro-Am turnuvasında golf sporunun yaşayan efsanesi Tiger Woods ile Pro-Am oynama hayalini gerçekleştirmişti.

İngiltere, Japonya, Güney Kore, Amerika, Endonezya, Almanya, Fransa ve Arjantin’in de içinde yer aldığı 35 farklı ülkedeki 50 destinasyonda gerçekleştirilen amatör turnuva serisine, iş dünyasından golf sporuna gönül vermiş üst düzey temsilcilerin de katılımı gözlendi. Tamamı süresince 3.000’in üzerinde golf severin mücadele ettiği turnuvanın final serisinde her bir destinasyondan 2 finalist yer aldı. 9-16 Kasım tarihlerinde 100 katılımcı ile Belek, Cornelia Golf Club’da gerçekleşen ‘Büyük Final’ keyifli görüntülere sahne olurken 10-11 Kasım’da düzenlenen Final Turu’ndaki ilk 10, 7,000,000$ ödüllü Turkish Airlines Open 2014’de oynama hakkına sahip oldu.

İki kez ‘Majör Şampiyonluk’ elde etmiş Martin Kaymer ve son Race to Dubai Şampiyonu Henrik Stenson gibi dünyanın önde gelen golf oyuncuları ile birlikte mücadele etme şansını yakalayan amatör oyuncular bu sayede hayallerini gerçekleştirerek benzersiz bir tecrübe yaşadılar.

 
DHMİ YATIRIMLARI VE FAALİYETLERİ ELE ALDI
 
PREMIUM ECONOMY ERKEN START ALACAK
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DHMİ YATIRIMLARI VE FAALİYETLERİ ELE ALDI
Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı ...
KOKPİTE DENETÇİ GELDİ
Türk tescilli uçakların tarifeli ve tarifesiz uçuşları sırasında uçuş ...
YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
298 kişinin yaşamını yitirdiği kazanın ardından çekilen yeni görüntüler ortaya çıktı.
 
UÇMAK ÖZGÜRLÜKTÜR
Bazen yüzlerce kelimeyle anlatılacak bir konuyu bir kare fotoğrafla gözler önüne sermek mümkündür
THY BU UYGULAMAYLA RÖTARI AZALTACAK
THY, 'Uçak Çevrim Yönetimi' sistemini devreye soktu. Sistemle, bir uçağın ...
ÖNCE SOMA ŞİMDİ ERMENEK
Avukat Cem Gök yazdı
 
DHMİ’DEN AÇIKLAMA
DHMİ Genel Müdürlüğü’nden ihalede usulsüzlük iddialarıyla ilgili açıklama yapıldı
MH-17’Yİ SAVAŞ JETİ VURDU İDDİASINDA ŞÜPHELER
Rusya’nın ‘Malezya uçağını savaş jeti vurdu’ iddiası asılsız çıktı
BÜYÜME PERFORMANSI NASIL YAKALANDI
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan, yabancı gazetecilerin, ...
 
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
ORUÇ
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
ORUÇ
HAVALİMANI OFİSİ'NE ÖDÜL GELDİ
AJET'İN İLK UÇUŞU YAPILDI
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
13 / 19 °C 15 / 21 °C 14 / 21 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Sunexpress
  •Antalya
  •Temel Kotil
  •protesto
  •Eskişehir