iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
2 Şubat 2018 Cuma - 16:46

UÇAKLARDA İNTERNET SUNMAYA BAŞLADI

Eurowings, 1 Şubat'tan itibaren çok sayıda kısa ve orta menzilli uçuşta uçak içi internet hizmeti vermeye başladı. Hizmet ilk etapta 30 uçakta kullanımda olacak

UÇAKLARDA İNTERNET SUNMAYA BAŞLADI
Losev-1

HER YOLCU İÇİN ON DAKİKA ÜCRETSİZ İNTERNET

Eurowings Ağustos 2016'dan bu yana kısa ve orta mesafe uçuşlarında ücretsiz olarak sunulan WINGS Entertainment uçak içi eğlence sistemine ek olarak, Şubat ayından itibaren WINGS Connect'i de sunacak. Bu internet hizmeti ile birlikte, Eurowings yolcuları uçuş sırasında çevrimiçi olabilecek, internette sörf yapabilecek ve iletişim kurabilecekler. Lansman boyunca, her yolcuya on dakika boyunca ücretsiz İnternet bağlantısını deneme fırsatı verilecek. Halihazırda aktif kullanımda internet hizmetini sunan 30 uçak bulunuyor ve diğer uçaklarda da bu hizmet için çalışmalar yapılacak.

BULUTLARIN ÜSTÜNDE İNTERNETTE SÖRF

Eurowings, neredeyse tüm rotalarında Internet'e hızlı erişim sunacak ve bunun için uydu operatörü Inmarsat'ın en yeni teknoloji ürünü GX Aviation uçuşa hazır geniş bant sistemini kullanan ilk düşük maliyetli havayolu şirketi olacak. Geçtiğimiz yıl havayolu, hizmete belirli uçaklarda ücretsiz deneme süresi ile başlamıştı. Şubat ayından itibaren, Airbus A320 ailesinden 30 uçak daha Eurowings’te internet bağlantısı sunan uçaklar olarak filoya katılacak. Önümüzdeki haftalarda 70'ten fazla uçakta, bulutların üstünde sörf yapmak mümkün olacak.

Yolcular, daha sonra üç cazip internet paketi arasından seçim yapabilecekler:  Her uçuş için Connect S paketi ile mesajlaşma 3.90 Euro; Connect M paketi ile internette sörf yapmak ve film - dizileri izlemek 6.90 Euro, Connect L paketi ile de internet üzerinden yayın ve film- dizileri izlemek 11.90 Euro’ya mümkün olacak.

Uçak içi eğlence sistemi WINGS Entertainment’ın tanıtımından bu yana, birçok yolcunun akıllı telefonları, tabletleri ve dizüstü bilgisayarları gibi kendi mobil cihazlarını Eurowings uçuşlarında eğlence için kullanmaları gayet başarılı bir uygulama ile gerçekleştirildi.

Eurowings, teknoloji ortaklarından Inmarsat ile ortaklaşa sunduğu uçak içi internet hizmeti, Inmarsat'ın Global Xpress (GX) ağı ile en yeni geniş bant uydu teknolojisine (Ka-bandı) dayanıyor ve kısa ve orta menzilli uçuşlarda kesintisiz ve güvenilir kapsama imkânı sağlıyor.

Bunun için Inmarsat, Alman telekomünikasyon şirketi Deutsche Telekom ile birlikte çalışıyor. Lufthansa Technik, sistemlerin ve bileşenlerin kurulumundan ve ayrıca sistemin lisanslandırılmasından sorumlu bulunuyor. Bu sistem uçak başına sadece dört günde, en yeni Ka-band uydu teknolojisine sahip olan Lufthansa Grubu havayollarının tüm Airbus A320 ailesine uyarlanacak. İlkbaharda, grup genelinde yaklaşık 185 uçağın donanımının tamamlanmış olması bekleniyor. Lufthansa Systems, uçak içerisinde WLAN ağı gibi internet bağlantısı için gerekli teknik altyapıyı sağlıyor.

Eurowings'in CCO'su Oliver Wagner, "Eurowings her zaman endüstrinin teknoloji liderlerinden biri olmuştur. Biz, yolcularımıza internet ile birleştirilmiş önde gelen uçak içi eğlence sistemi sunan ilk düşük maliyetli havayolu şirketiyiz. Internet erişimi için Inmarsat ile yapılan işbirliği mantıklı bir sonuçtur ve teknik olarak, şirket mevcut en yenilikçi ve en güçlü çözümü geliştirmiştir. Müşterilerimiz önümüzdeki haftalarda uçaklarımızdaki yüksek hızlı İnternet'i deneyimlemek için sabırsızlıkla bekliyor olacak.” diyor.

Yolcuların ihtiyaçlarının derinlemesine incelenmesinin sonucunda ortaya çıkartılan paketler, yolculara tam olarak ihtiyaç duydukları hizmeti sunan Eurowings felsefesine uygun olarak tasarlandı. İnternet bağlantısının satın alınması ve müşterinin kendi mobil cihazındaki hizmeti kullanması hızlı ve kolay olacak şekilde tasarlandı. Eurowings, eğlence portalında varılacak destinasyon ile ilgili bilgiler de sağlıyor. Örneğin, restoranlar, etkinlikler, geziler ve hedef havaalanlarındaki yerel ulaşım noktaları konusunda ipuçları veriyor.

Inmarsat ile olan ortaklık çerçevesinde, pazardaki en yenilikçi teknik çözümü seçen Eurowings uçuş sırasında sabit hızda internet sağlıyor; Bu, internete kesintisiz olarak erişilebileceği ve 10,000 metrelik bir yükseklikte uçarken bile yeterli bir veri hızı sağlanması anlamına geliyor. Önde gelen uydu servis sağlayıcısı olan Inmarsat bu teknolojiyi 25 yıldır sürekli geliştirmektedir.

 
PEGASUS 2018 HEDEFLERİNİ AÇIKLADI
 
İNSANSIZ SİSTEMLERDE YENİ DÖNEM
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABU DHABİ’DE ŞOV ZAMANI
Uçaklarla akrobatik hareketler yapan cesur pilotların yarıştığı Red Bull ...
HELİKOPTERLER ÇARPIŞTI
Fransa'da iki askeri helikopter çarpıştı, 5 kişi hayatını kaybetti
AEROFLOT UÇAĞINDA YANGIN PANİĞİ
Rus Aeroflot Havayolları’nda bir yolcunun power bank (güç ünitesi) aşırı ...
 
BİKİNİLİ HOSTESLER ÜLKEYİ KARIŞTIRDI
23 Yaş Altı Asya Kupası'nı 2'inci sırada tamamlayan Vietnam U-23 Futbol ...
BOEING 2017’NİN REKOR SONUÇLARINI AÇIKLADI
ABD’li uçak üreticisi Boeing, 2017’nin rekor sonuçlarını ve 2018 yılına ...
HIRSIZLAR PARA TAŞIYAN UÇAĞI KAÇIRDI
Kolombiya’da silahlı kişiler 610 bin dolar taşıyan bir kargo uçağını kaçırdı
 
TAVUSKUŞUYLA UÇAĞA BİNMEK İSTEYİNCE...
Uçağa tavuskuşuyla binmek isteyen yolcuya izin çıkmadı
THY NEW YORK BORSASI ZİLİNİ ÇALDI
Türk Hava Yolları(THY), New York Borsasında açılış zilini çaldı
PİSTE TİLKİ GİRİNCE...
Manchester Havalimanı pistine giren bir tilki nedeniyle uçuşlara ara verildi
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PET LOUNGE AÇILIYOR
ESKİ KALİTE MÜDÜRÜ KONUŞTU
PESKOV'DAN 'THY' AÇIKLAMASI
TİMSAH KORKUTTU
ALMAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
ÖZEL UÇAK PİSTTEN ÇIKTI
ALASKA'DA UÇAK DÜŞTÜ
HAVADA FECİ KAZA
İSG'DE 23 NİSAN KONSERİ
SHM'DE PİLOTLAR GÜNÜ KUTLANIYOR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
17 / 21 °C 15 / 19 °C 13 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Sunexpress
  •maske
  •Antalya
  •rota
  •karantina