iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
23 Temmuz 2009 Perşembe - 09:04

UÇSEN GREVİ GECEYARISI

Sendika yönetimi hükümetin ‘söz’lerini kabul etmedi. Bakan ve KTHY yöneticileri saat 24:00'te pilotları ikna için Ercan'a gitti.

UÇSEN GREVİ GECEYARISI
Losev-1

KTHY'de pilotların bugün bir günlük uyarı grevi yapacağının açıklanmasının ardından ilgili birim ve taraflarca başlatılan girişim ve çalışmalar devam ederken; Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy ile KTHY ve UÇSEN yetkilileri dün akşam üzeri bir araya geldi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'nda yer alan ve yaklaşık 3 saat süren toplantıda, taraflar bir uzlaşı yolu aradı. Toplantının ardından TAK'a açıklama yapan UÇSEN Genel Sekreteri Yener Erler, toplantıda, KTHY yöneticilerinin, kendilerine iyi niyetle yaklaştıklarını, özlük haklan ve maaşlar konusunda vaatlerde bulunduklarını, ancak belirli bir zaman ve süreç veremeyeceklerini söylediklerini belirtti. Erler, KTHY yöneticilerinin, grevden KTHY'nin mağdur olacağını ifade edip grevden vazgeçilmesini istediklerini kaydetti. UÇSEN Genel Sekreteri Erler, ancak aldıkları bir grev kararı bulunduğunu, bu nedenle konuyu sendika üyelerine götüreceklerini söyledi. Yener Erler, saat 24.00'te Ercan Havaalanı'nda üyelerle toplantı yapılacağını ve toplantıda grevin ertelenip ertelenmemesine karar verileceğini bildirdi. Erler, bir soru üzerine, saat 24.00'te başlaması planlanan grevle ilgili kararın verileceği toplantıdan dolayı herhangi bir uçuşun etkilenmeyeceğini belirterek, grevin ertelenmesine karar verilmesi halinde de 01.30 sıralarındaki günün ilk uçuşunun, alana hazırlıklı gidecek ekipler tarafından gerçekleştirileceğini söyledi.

 

Star Kıbrıs

 
SUNEXPRESS BÜYÜYOR
 
ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
vatandaş 19 Eylül 2009 Cumartesi 00:30

kaçan yöneticiler aklanmış mı oluyor. hesap sorulmayacak mı bu gidenlere?

Yorumu oyla      0      0  
kthy 18 Eylül 2009 Cuma 11:25

öyle ya da böyle, UÇ-SEN kurulup faaliyetlerine başladıktan sonra, KTHY nin silkinip toparlanmaya başladığı işin gerçeği. birçok Yönetici de kendine artık çeki düzen vermesi gerektiğinin farkında. kendini çekip düzene koyamayacak olanlar ise zaten yavaş yavaş yönetimden gidiyorlar. son istifalar da bunun bir örneği. meydanın artık boş olmadığını gören bazı yönetim kadroları elini ayağını çekti. işletme başkanı da bunlardan birisi.

Yorumu oyla      0      0  
kthy 18 Eylül 2009 Cuma 02:12

KTHY de yöneticiler işlerini yapmazsa artık bu işleri onlara yaptıracak bir kuruluş var o da UÇ-SEN dir. KTHY artık emin ellerde çünkü aksayan unsurları düzelttirecek bir sendika var yani bundan sonra KTHY de kalite artacaktır bu sayede.

Yorumu oyla      0      0  
palyaço 26 Temmuz 2009 Pazar 15:16

arslan olan adam saklanmaz arkadaşım. adını yaz anlayalım nesin ne değilsin... açıklansın proğram bakalım kim neden nasıl ne şekilde rötar yapmış yaptırmış.. arslanların peşinde tc de olan şirketler... sen oradan salla belki yakalarsın biliyormusun sen olsan olsan balıkçı olursun salla oltayı belki yakalarsın balığı ....

Yorumu oyla      0      0  
PINAR AK'A 25 Temmuz 2009 Cumartesi 17:29

BELLİ Kİ SİSTEM DIŞI KALMIŞSIN PINAR (!) AK (!)3-5 KİŞİ OLDUĞUNUZU HERKES BİLİYOR.O KADAR BECERİKLİ İSEN O KOLTUKTA BUGÜN SEN OLURDUN.

Yorumu oyla      0      0  
Aslanlar 25 Temmuz 2009 Cumartesi 13:07

O senin söylediğin aslanlar sirklerde bulunuyor. Her ülkeye lazım dediğiniz şahışlar TC de ucacak şirket bulurlarsa dua etsinler o beğenmediğiniz KTHY onları bu duruma getirdi kimlerin ne olduğunu nereden nasıl geldiğini nasıl pilot olduğunu herkes biliyor onun için KTHY ye yatsınlar kalsınlar dua etsinler. Birde tüm çalışanlara sahip çıkmak gibi misyonu kendilerinde görmesinler bizim kendi haklarımızı korumak için aslanlara ihtiyacımız yok suyu bulandırmasınlar. kendi işlerine baksınlar. Görevlerini zamanında yapsınlar uçakları rötara sokan pilotların isimleri bir açıklansın bakalım o zaman anlarsınız yolcuyu hangi kaptanlar hangi keyfiyetle madur ettiğini. Şirketi nasıl madur ettiklerini çok değil 3-4 günlük uçuş programların baksınlar yeter. O nedenle havanda su dövmemek lazım.

Yorumu oyla      0      0  
komedi 25 Temmuz 2009 Cumartesi 00:01

şirketi batıran uç-sen sanki... Komedi bunlar... adamlar arslanlar gibi durdular 3-5 çapulcuya haddini bildirdiler boşuna debelenmeyiniz ey koltuk sevdalıları...uçuyorlar havada plan yaparak uyku saatlerinde şirketin içindeki asalakları temizlemek için çalışıyorlar... hepside tam bir kahraman... 800 000 dolara aylık uçak kirası duydunuzmu? aylardır hangarda yatan ve kirası ödenen sağlam uçağı..! ayrıca devredilmediği için ceza ödenmesinidemi duymadınız... vs vs vs yoksa bunların hepsini uç-sen yönetimi yaptı da haberimiz mi yok ama düşünüyorum da belkide uç-sen yönetimi ayni zamanda kthy yönetimi mi...! HIH..! ŞİRKETİ BATIRMIŞLAR...! sen bunu külahıma anlat... Açıklamayı okudum AFFERİM arslanlarıma ayrıcalık istemeyiz biz paralarımızı tüm çalışanlarla birlikte ayni zamanda almak isteriz onlarla çalışma arkadaşlarıyız dedi başkanları helal olsun alnından öpülmesi lazım... Gürçavdı azizoğlu yener erlerler her ülkeye lazım ... helal olsun arslanlarıma...

Yorumu oyla      0      0  
pinar ak 23 Temmuz 2009 Perşembe 16:37

Sizin 3-5 dediginiz sendikali 44 pilot. geriye kalan 3-5 tane ise oturduklari koltugu birakmayan beceriksizlerin dalkavuklaridir.

Yorumu oyla      0      0  
Harbi 23 Temmuz 2009 Perşembe 15:06

Çok doğru harbiden iyi işler yapıyor KKTC nin elinde bulunan yegane Uluslarası şirketi 3-5 pilot adına(?) batırmak için çabalaması KKTC yi her ortamda kötülük yapmak için çabalayan diğer devletlerin iştahı kabartıyordur. yener erlerde şahsiyet problemini böyle çözüyordur. Bakalım göreceğiz Ne KTHY nede KKTC yener erler ve onun zihniyetinde olanlara oyuncak edilmeyecek kadar önemlidir. Gün ola harman ola. KKTC için yener erler gürçavdı ve azizoğlu olmasada olur ama KTHY olmazsa olmaz onun için gölge etmesinler yeter.

Yorumu oyla      0      0  
seviyorum 23 Temmuz 2009 Perşembe 11:06

seviyorum ben bu yener ERLER İ ya harbiden iyi işler yapıyor.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
SUNEXPRESS BÜYÜYOR
THY ve Lufthansa'nın ortak kuruluşu SunExpress, 2009 yılının ilk yarısına ...
PİST İHALESİ ONAYLANDI
Atatürk Havalimanı'nın 'sabıkalı' pisti olarak bilinen 06/24 pistinin ...
BOEING KARINI ARTIRDI
ABD'li uçak üreticisi Boeing'in ikinci çeyrekte kârı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 17 arttı.
 
THY'DEN AĞUSTOS FIRSATLARI
THY yolcularına 01-31 Ağustos 2009 tarihleri arasında indirimli ücretlerle ...
KTHY'YE GREV UYARISI
TURK-SEN, KTHY'de görevli pilotlara haziran ayında ödenmesi gereken 13. ...
DAĞ TIRAŞLANDI UÇAK İNDİ
Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Saltukova beldesindeki Zonguldak Havaalanı’na ...
 
EGE'DEKİ UÇUŞLARA MÜDAHALE
Yunanistan'a ait uçaklar, Ege Denizi'nin uluslararası hava sahasında eğitim ...
33 KABİN AMİRİNE ŞİLT
Havayolları Kabin Memurları Derneği (TASSA) Türk Hava Yolları'ndan emekli ...
BOEING ÖĞRETMENLERİ BULUŞTURDU
Amerika’nın Huntsville, Alabama eyaletinde 6 -12 Temmuz tarihlerinde düzenlenen ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
KENYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ
TAV'A 'SKYTRAX' ÖDÜLLERİ
KIRIK BACAĞIYLA UÇTU
MİT-EMNİYET OPERASYONU
'787 DREAMLINER' UYARISI
İGA'NIN YENİ KONUĞU
'TEST' YETKİSİ ALDI
GENÇLERE 'TEKNİK GEZİ XL' FIRSATI
ERCAN'DA BAYRAM RAKAMLARI
PETLAS'TAN BİR 'İLK'
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 16 °C 11 / 14 °C 11 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Sabiha Gökçen Havalimanı
  •Sunexpress
  •yolcu
  •almanya
  •maske