iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
5 Ekim 2018 Cuma - 15:37

VİSTAJET TÜRKİYE PAZARINA GÜVENİYOR

Vistajet Türkiye’de uçuşlarını yüzde 82 artırırken, pazar liderliğini de güçlendirdi. Özel jet hizmeti veren VistaJet, filosuna kattığı Global 6000 tipi özel uçağı ile Türkiye pazarında yer almayı hedefliyor

VİSTAJET TÜRKİYE PAZARINA GÜVENİYOR
Losev-1

Şirket Global 6000 tipi özel uçağını İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Apronu’nda tanıttı. Merkezi Malta da bulunan şirketin portföyünde 72 adet özel iş jeti bulunuyor. 2004 yılında Thomas Flohr tarafından kurulan şirket, 2012’de Kanadalı imalatçı Bombardier’e 142 adet Global serisi uçak siparişi ile dikkatleri üzerine çekti. VistaJet, Avrupa genelinde elde ettiği güçlü ilk yarı sonuçlarını ile, Türkiye'deki yükselişini de sürdürmeye devam ediyor.

Vistajet, İstanbul’da düzenlediği basın toplantısı ile Türkiye'de ve Avrupa'da 2018'in ilk yarısında kaydettiği gelişmeleri ve sonuçları açıkladı.

AVRUPA İŞ HAVACILIĞINDA LİDER

VistaJet Avrupa Başkanı Philippe Scalabrini, uçuş sayısını bir önceki yıla göre yüzde 21 artırırken, amiral gemisi olan program üyesi sözleşmelerini geçen yıla göre ikiye katladıklarını açıkladı. Ayrıca, müşterilerinin uçuş ihtiyaçlarını karşılamak için daha fazla saat satın almaları nedeniyle, Avrupa iş havacılığı sektörünün aldığı genel sonuçların üstüne çıktığını belirtti. Scalabrini VistaJet’in 2017 yılında uçtuğu toplam saatlerin yüzde 41’ini oluşturan Avrupa bölgesinin, özel uçuş yapan şirketler ve kişiler için önemli bir küresel pazar olmayı sürdürdüğüne dikkat çekti.

TÜRKİYE DE ÖZEL JET TALEBİ ARTTI

Philippe Scalabrini, VistaJet’in, 2018'in ilk yarısında, Türkiye varışlı ve çıkışlı uçuş sayısında, yüzde 82 oranında bir artış gerçekleştirdiğini, bu artışın en önemli nedenleri arasında ise özel havacılığın rahatlığı, kolaylığı ve faydalarının yanı sıra kişi ve kurumların uçak sahipliğinden uzaklaşarak, maliyetleri düşürme ve varlık risklerini azaltma eğilimleri bulunduğunu belirtti. Uzun yolculuklar ve daha büyük kabinlere olan talebin artmasıyla birlikte VistaJet, yılın ilk yarısında uçuş saatini yüzde 58 oranında artırırken, ülkeden ülkeye uçuşlarda yolcu sayısının yüzde 15 yükseldiğini söyledi.

TÜRKİYE’NİN BÜYÜME POTANSİYELİ YÜKSEK

VistaJet’in Avrupa Başkanı Scalabrini, Türkiye'nin büyüme potansiyeli ve dünyadaki konumlandırma ücretlerini kaldıran ilk ve tek küresel operatör olarak müşterilerinin her zaman ve her yerde, Türkiye’ye ve Türkiye’den sorunsuz bir şekilde bağlanmalarını sağlayacağını, mevcut trendlerin sürmesi halinde 2018 yılının ikinci yarısında da önemli sonuçlar beklediklerini söyledi.

VISTAJET GÜÇLENMEYE DEVAM EDİYOR

Küresel ekonomiyi takip eden yüksek fiyatlı ürün hizmet tüketicilerinin Avrupa’nın büyüme kaydetmesi ile birlikte 2019 yılı için talep oluşturmaya başladığını ifade eden Scalabrini, “Bununla birlikte sektörün düşük bütçeli bölümündeki daha fazla kuruluş savaşmaya devam ederken, iş liderleri, kurumlar ve ultra yüksek net değerli bireylerin rezervasyon tercihlerinde daha seçici hale gelmeleri ile birlikte, 2,5 milyar doları aşan değerlemesi ile Avrupa’nın ilk beş Unicorn’u (1 milyar dolar’ın üzerinde değere sahip özel şirket) arasında yer alan VistaJet gibi premium markalar giderek güçleniyor” dedi.

‘TÜRKİYE İLE PAYLAŞMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ’

Güncel bilgileri Türkiye ile paylaşmaktan mutluluk duyduklarını belirten Scalabrini,“VistaJet, iş liderleri için değerli bir teklif ve uçak sahipliği için bir alternatif sunuyor. Küresel seyahat için artan talep ile bölgedeki müşteri tabanımızda sürekli bir artış öngörüyoruz. Yeni paylaşım ekonomisi çevresinde hizmetler üreterek sektöre liderlik ediyoruz ve müşterilerimize benzersiz bir global hizmet sunmak için sürekli çaba sarf ediyoruz” dedi.

GÖKYÜZÜNDE BİR OFİS

Her uçuşu müşterilerinin ihtiyaçlarına göre hazırlayan VistaJet’in uçakları toplantılara hazırlanmak ve verimliliği en üst düzeye çıkarmak isteyen müşteriler için gökyüzünde bir ofis görevi görüyor. Ayrıca, ünlü British Butler Institute tarafından eğitilen bir Kabin Hostesi, her uçuşta VistaJet müşterilerine, uçuş içi eğlenceden dünyadaki en ünlü şeflerin küratörlüğünü yaptığı özel menülere olağanüstü bir hizmet almasını sağlıyor.

330 BİN YOLCU 187 ÜLKE

İş jeti kiralamanın aksine, filosundaki 70'in üzerinde gümüş ve kırmızı uçağın tamamının sahibi olan VistaJet, bu sayede müşterilerinin dünyanın tüm uçak pistlerinde onları neyin karşılayacağını bilmesini sağlıyor. Malta'da bulunan özel operasyon merkezi, gerçek bir küresel altyapı, garantili uçak uygunluğu ve rakipsiz hizmet ile VistaJet, önümüzdeki yıllarda daha olumlu sonuçlar elde edeceğini öngörürken, bugüne kadar 330 bin yolcuyu 187 ülkede bulunan 1600'den fazla havaalanına 132 bin’den fazla uçuş ile bağlarken, dünyanın yüzde 96’sına erişim sağladı.

 
DIŞ HAT YOLCUSU ARTTI İÇ HAT AZALDI
 
ONUR AIR TİP EĞİTİMİ İÇİN PİLOT ARIYOR
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YENİ BOYAMASIYLA İLK KEZ GÖRÜNTÜLENDİ
Katar Şeyhi Temim bin Hamed Al Sani’nin Türkiye Cumhuriyeti’ne hibe ettiği ...
TOPLANTI SONA ERDİ
DHMİ Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü’nde Atatürk Havalimanı’nın İstanbul ...
KRİTİK TOPLANTI BAŞLADI
DHMİ’nin 29 Ekim günü açılışı yapılacak olan Yeni Havalimanına taşınma ...
 
THY LVİV'E SEFERLERİNİ ARTTIRIYOR
Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’nın Lviv şehrine gerçekleştirdiği haftalık ...
UÇAK BİLETİ ZAM ŞAMPİYONU OLDU
Bir yılda fiyatı en fazla artan ürün yüzde 192 ile uçak bileti oldu
TAŞINMA PLANI GÖRÜŞÜLECEK
DHMİ, 29 Ekim günü açılışı yapılacak olan Yeni Havalimanına taşınma planıyla ...
 
EMBRAER E190-E2 ŞİRKETLERE TANITILDI
Brezilyalı uçak üreticisi Embraer tarafından tasarlanan test uçağı tanıtım için İstanbul'a geldi
TALPA OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU YAPILIYOR
Türkiye Havayolları Pilotları Derneği (TALPA )Olağanüstü Genel Kurulunu yapıyor
ELEKTRONİK SİGARA ALEV ALDI
Pegasus Havayolları'nın İstanbul-Paris seferini yapan uçağı, yolculardan ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
İNGİLİZ ORDUSUNA AIRBUS
RUSYA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ
HURDA UÇAK YANDI
KENYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ
TAV'A 'SKYTRAX' ÖDÜLLERİ
KIRIK BACAĞIYLA UÇTU
MİT-EMNİYET OPERASYONU
'787 DREAMLINER' UYARISI
İGA'NIN YENİ KONUĞU
'TEST' YETKİSİ ALDI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 14 °C 11 / 16 °C 11 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Airbus
  •Baykar
  •karantina
  •Temel Kotil
  •İsrail