iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
27 Kasım 2013 Çarşamba - 11:57

YAZ TARİFESİNE 6 YENİ DESTİNASYON

SunExpress, İzmir’den dış hatlarda Kopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya’yı uçuş ağına dahil edecek.

YAZ TARİFESİNE 6 YENİ DESTİNASYON
Losev-1

Yaz sezonun başlangıcıyla iç ve dış hatlarda haftalık 1.256 uçuş ile 237 bin koltuk arz edecek olan SunExpress, İzmir’den dış hatlarda Kopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya’yı uçuş ağına dahil edecek.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 2014 yaz sezonunu hem iç hatlarda hem dış hatlarda toplam 6 yeni destinasyonla satışa açtı. Bu yaz kapasite artışı gerçekleştirecek olan SunExpress, haftada 1.256 uçuş ile 237 bin koltuk arz edecek.

İzmir ve Antalya’dan iç ve dış hatlarda en fazla noktaya uçan SunExpress,  İzmir’den gerçekleştirdiği aktarmalı uçuşlarına ağırlık vererek, İzmir’den dış hatlarda Danimarka’nın başkenti Kopenhag, Finlandiya’nın başkenti Helsinki ve Fransa’da Paris (CDG), Lyon ve Nantes’e, iç hatlarda ise Konya’yı uçuş ağına katacak. Fransa’da Strasburg’a olan uçuşlarını ise yaz sezonuyla tekrar başlatacak olan SunExpress, İzmir’den Fransa’da 4 kente uçmaya başlayacak.

İzmir’den dış hatlarda haftada 200 uçuş ile Avrupa’da 26 noktaya uçacak olan SunExpress, iç hatta ise 15 noktaya haftada 204 uçuş gerçekleştirecek. Antalya’dan ise dış hatlarda toplam 25 noktaya haftada 446 uçuş gerçekleştiren SunExpress, iç hatlarda ise haftada 80 uçuş ile toplam 9 iç hat destinasyonuna uçuş gerçekleştirecek. Türkiye ile Almanya arasında en fazla uçuş gerçekleştiren havayolu olan SunExpress, 2014 yaz sezonuyla beraber Anadolu direkt uçuşlarını sürdürerek Türkiye ile Almanya arasında haftada toplam 528 uçuş gerçekleştirecek.

İzmir’den haftada 976 bağlantılı uçuş

Geçen yıl İzmir’i aktarma merkezi yaparak bir ilki gerçekleştiren SunExpress,  İzmir’den uçuş ağını her geçen gün genişletiyor. SunExpress’in Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, İzmir’den en son iç hatlarda Batman, dış hatlarda Lefkoşa’yı uçuş ağlarına kattıklarını belirterek, “Bu yıl İzmir’den dış hatlarda Kopenhag, Helsinki Paris (CDG), Lyon ve Nantes, iç hatlarda ise Konya’yı uçuş ağımıza dahil edeceğiz. Konya’da Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün onayını bekliyoruz. Ayrıca bu yaz Stockholm ve Oslo’ya olan uçuşlarımızı tekrar başlatıyoruz. Stockholm uçuşlarımızı frekansı da haftada ikiye çıkarıyoruz. ” dedi.

İzmir’i aktarma merkezi yapmakla çok doğru bir karar verdiklerini belirten Aydın, “Aktarma merkezi projemiz çerçevesinde İzmir’den uçuş ağımızı her geçen gün artırıyoruz. İç hatlarda 15, dış hatlarda ise 25 noktaya uçuyoruz. İzmir’i iç hatlarda ve dış hatlarda en fazla noktaya bağlayan havayolu şirketiyiz. Geçen yaz İzmir’den haftada 554 bağlantı veriyorduk, bu yaz İzmir’den verdiğimiz bağlantı sayımız haftada 976 olacak. ” dedi. 

SunExpress Almanya ile Türkiye arasındaki hava köprüsü  

Avrupa’nın önde gelen turizm taşımacılarından biri olduklarını belirten Aydın, “Türkiye uçuşlarında Alman turistin en fazla tercih ettiği havayoluyuz. Türkiye’nin 11 kentinden Almanya’da 20 destinasyona uçuş düzenliyoruz.  İki ülke arasındaki tarifeli seferlerimiz sadece yazın değil kışın da düzenli olarak devam etmektedir. Gerek Antalya gerekse İzmir’den, Ankara’dan, Adana’dan, Gaziantep’ten, Kayseri’den, Trabzon’dan Almanya’da en çok noktaya direkt uçan havayoluyuz” dedi.

Kasım ayının başında Gazipaşa Havalimanı’ndan Almanya’nın üç kentine, Frankfurt, Leipzig ve Düsseldorf’a uçuş başlattıklarını hatırlatan Aydın,  bu yaz sezonu itibariyle Gazipaşa Havalimanı’na olan uçuş ağımıza Köln, Münih ve Stuttgart’ı da ekleyeceğiz” dedi. Anadolu uçuşlarının da güçlü bir şekilde sürdüğünü belirten Aydın, “İzmir, Antalya ve İstanbul dışında 2010’da büyük Anadolu kentlerinden Almanya’nın farklı kentlerine uçtuk ve uçmaya devam ediyoruz. Bu yaz sezonunda Adana / Köln, Adana/Hannover, Adana/Nürnberg, Adana/Stuttgart, Ankara/ Hannover, Ankara/ Nürnberg, Gaziantep/Stuttgart ve Trabzon/Stuttgart uçuşlarımız devam ederken, yeni uçuş noktamız Kayseri’den Amsterdam olacak” dedi. 

 
THY’YE CAPA ÖDÜLÜ
 
THY’DEN BALKANLAR VE KAFKASYA’YA İNDİRİM
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY’YE CAPA ÖDÜLÜ
Türk Hava Yolları CAPA Yılın Havayolu Ödülü’nü Aldı
HABERDAR’DAN İLGİNÇ VAATLER
4 yıldır THY'de uzman olarak çalışan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın ...
PEGASUS ALMATİ’YE 3 GÜN UÇACAK
2012 yılından bu yana Kazakistan’ın en büyük şehri Almati’ye seferler ...
 
SWISS VE AUSTRIAN NE YAPACAK
Lufthansa’nın THY ile “code share” uçuşlarını durduracağını açıklamasının ...
LUFTHANSA'DAN THY'YE BEKLENEN DARBE
Süleyman ŞEN yazdı...
LUFTHANSA'DAN THY’YE İKİNCİ ŞOK
Türk Hava Yolları İle Lufthansa arasındaki mil probleminin hemen ardından ...
 
THY: DOĞRU BULMUYORUZ
Ve Türk Hava Yolları’ndan Lufthansa’ya ilk tepki: Doğru bulmuyoruz. Tekrar ...
1.5 SAATTE İSTANBUL-NEW YORK
F-16'ların üreticisi Lockheed Martin, uçaklarının sesten altı kat hızlı ...
VE LUFTHANSA’DAN İLK HAMLE GELDİ
Rekabet koşullarını gerekçe gösteren Alman havayolu şirketi Lufthansa, ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
KENYA'DA HELİKOPTER DÜŞTÜ
TAV'A 'SKYTRAX' ÖDÜLLERİ
KIRIK BACAĞIYLA UÇTU
MİT-EMNİYET OPERASYONU
'787 DREAMLINER' UYARISI
İGA'NIN YENİ KONUĞU
'TEST' YETKİSİ ALDI
GENÇLERE 'TEKNİK GEZİ XL' FIRSATI
ERCAN'DA BAYRAM RAKAMLARI
PETLAS'TAN BİR 'İLK'
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 16 °C 11 / 14 °C 11 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •COVID 19
  •test
  •almanya
  •yolcu