iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
21 Mart 2016 Pazartesi - 11:27

YAZA YENİ DESTİNASYONLARLA GİRİYOR

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri yaz döneminde uçuş ağlarına yeni tatil merkezlerini ekliyor

YAZA YENİ DESTİNASYONLARLA GİRİYOR
Losev-1

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri yaz tarifesi çerçevesinde 101 ülkede 316 noktaya uçuyor.  Yolcular yeni hatlardan ve ek seferlerden yararlanacak

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri  Austrian Airlines, Brussels Airlines, Eurowings, Lufthansa ve SWISS – önümüzdeki yaz döneminde gerek turistik gerekse  iş amaçlı seyahat edecek yolcular için daha da cazip hale geliyor.  Yolcular Lufthansa Grubu havayolu şirketlerinin nitelikli hizmetlerinden, yüksek kalite standardından ve güvenilirliğinden yararlanacaklar.

YAZ TARİFESİ 27 MART’TA BAŞLIYOR

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketleri 27 Mart 2016 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak olan yaz tarifesi çerçevesinde haftada yaklaşık 23.140 seferle dünyanın en yoğun uçuş ağlarından birini sunuyor. Havayolu şirketleri Frankfurt, Münih, Zürih, Viyana ve Brüksel merkez havaalanları üzerinden gerçekleştirecekleri uçuşlarla ve birçok varış noktası arasında düzenleyecekleri direkt seferlerle yaz döneminde 101 ülkede 316 noktaya (bir önceki yaz döneminde: 103 ülkede 321 varış noktası) ulaşım olanağı sunuyor.  Bunların yanısıra 30 dolayında anlaşmalı havayolu şirketi ile gerçekleştirilecek 18.000’i aşkın ortak sefer, uçuş ağının daha da kapsamlı hale gelmesini ve yolculara neredeyse dünyanın tümünü kapsayan bir uçuş ağı sunulmasını sağlayacak. Lufthansa Grubu havayolu şirketlerinin yaz tarifeleri 27 Mart 2016 Pazar günü uygulamaya konulacak ve 29 Ekim 2016 Cumartesi gününe kadar geçerli olacak.

Lufthansa Grubu bünyesindeki havayolu şirketlerine ilişkin en önemli yenilikler şöyle:

Lufthansa

Lufthansa önümüzdeki yaz döneminde toplam 205 varış noktasına haftada yaklaşık 10.712 sefer düzenleyecek. Denizaşırı uçuş ağına yeni katılan varış noktası San Jose (Kaliforniya) yönünde 1 Temmuz 2016 tarihinden itibaren haftada beş kez uçuş gerçekleşecek. San Jose metropol bölgesi 3.3 milyonluk nüfusuyla Silikon Vadisi’nin ortasında yer alıyor. Internet dünyasında isim yapmış çok sayıda firmanın merkezi burada bulunuyor. Silikon Vadisi aynı zamanda biyoteknoloji, ilaç ve tıp sanayilerinde faaliyet gösteren birçok önemli şirkete de ev sahipliği yapıyor. Sayısız otomobil üreticisi firmanın araştırma laboratuvarları da yine burada yer alıyor. San Jose sadece iş seyahatleri için ilginç olmakla kalmayıp, aynı zamanda Kuzey Kaliforniya bölgesine yapılacak turistik geziler için de ideal bir başlangıç noktası oluşturuyor. San Jose böylelikle, sadece 70 km uzaklıkta bulunan San Fransisco kentine cazip bir alternatif niteliği taşıyor.

Avrupa dahilinde Frankfurt çıkışlı sefer düzenlenecek olan yeni varış noktalarını ise, haftada bir kez uçulacak olan Alicante (İspanya) ve günlük sefer gerçekleştirilecek olan Tiran (Arnavutluk) oluşturuyor.

Lufthansa Frankfurt çıkışlı seferlerine ek olarak, Münih merkez havaalanı üzerinden yaz tarifesinde Denver (ABD) ve Tahran (İran) yönünde de uçuş başlatıyor. Rocky Mountains eteklerindeki Denver kentine 11 Mayıs 2016 tarihinden itibaren haftada beş kez, İran’ın başkenti Tahran’a ise 4 Temmuz 2016 tarihinden itibaren haftada üç kez uçulacak.

Lufthansa önümüzdeki yaz döneminde tatil merkezlerine yönelik Münih çıkışlı seferlerinin sayısını da artırıyor. Yaz tarifesi çerçevesinde ilk kez Santorini (Yunanistan),  Korfu (Yunanistan) ve Porto (Portekiz) seferleri başlıyor. Porto kentine 24 Nisan 2016 tarihinden itibaren haftada dört kez sefer düzenlenecek. Yunan adaları Santorini ve Korfu yönünde ise Mayıs ayı ortasından itibaren haftada bir kez uçulacak.

Doğu Avrupa bölgesindeki varış noktalarına yönelik talepte de artış görülüyor. Bu nedenle Lufthansa ilk kez Münih’ten Macaristan’da Debrecen kentine ve Polonya’nın güneydoğusundaki  Rzeszow kentine sefer başlatıyor. 31 Mart 2016’dan itibaren haftada iki kez uçuş düzenlenecek olan Odessa (Ukrayna) yine yaz tarifesine dahil edilmiş olacak. Münih’ten sefer konulacak bir diğer varış noktası ise Tallin kenti olacak. Estonya’nın başkentine Adria Airways ile birlikte Münih’ten günde iki sefer düzenlenecek.

Lufthansa anlaşmalı havayolu şirketi British Midland ile birlikte uçuş ağını daha da genişletmeyi hedefliyor. Lufthansa yolcuları yaz aylarında İngiltere’de Southampton, İsveç’te Norrköping ve İtalya/Lombardiya’ da Bergamo kentlerine Münih’ten direkt uçabilecekler. Rostock yönünde ise haftada altı kez uçuş düzenlenecek.

Austrian Airlines

Austrian Airlines 2016 yaz döneminde yolcularına 55 ülkede 130 varış noktasını kapsayan zengin bir uçuş ağı sunuyor. 2016 yaz aylarında da yine Austrian Airlines’ın Kuzey Amerika’daki varış noktalarına düzenlenmekte olan uçuşlar devam ettirilecek: Böylelikle haftada yedi kez NewYork, Washington, Toronto ve Chicago kentlerine, haftada altı kez de Miami’ ye uçulacak.

Austrian Airlines önümüzdeki yaz döneminde Asya ülkelerine de haftada toplam 31 kez direkt sefer düzenleyecek: Haftada beş kez Boeing 767 tipi uçaklarla Peking kentine uçulacak. Shanghai, Bangkok ve Tokyo yönünde hergün düzenlenecek olan uçuşlar Boeing 777 tipi uçaklarla Viyana kalkışlı olarak gerçekleşecek. Yaz tarifesi çerçevesindeki Hongkong uçuşları ise haftada beş kez düzenlenecek.  

Brussels Airlines

Brussels Airlines yaz sezonuna dokuz yeni varış noktasıyla giriyor. Yeni denizaşırı varış noktası Toronto ile Kanada da havayolunun genişleyen uçuş ağına dahil edilmiş olacak. Mart 2016 sonundan itibaren Brüksel’den Toronto yönünde haftada beş kez sefer konulacak. Star Alliance bünyesinde yer alan Air Canada işbirliğiyle Toronto üzerinden Kanada’daki diğer birçok kente ulaşım mümkün olabilecek. Brussels Airlines’ın geçtiğimiz kış sezonunda Afrika bölgesindeki varış noktalarına eklemiş olduğu Accra (Ghana)  yönündeki seferler ilk kez yaz tarifesinde de yer alacak.

Brussels Airlines önümüzdeki yaz sezonunda uçuş ağını cazip tatil merkezleri ve Avrupa dahilindeki yerel havalimanları ile daha da genişletmeyi hedefliyor. Brussels Airlines bu yaz ilk kez Nantes (Fransa), Heraklion (Yunanistan), Selanik (Yunanistan), Jerez de la Frontera (İspanya), Teneriffa (İspanya) ve Gran Canaria (İspanya) yönünde seferler başlatıyor. İrlanda tutkunları ise, Lufthansa Grubu havayollarının uçuş ağına ilk kez katılacak olan  Belfast City Airport yönündeki seferleri memnuniyetle karşılayacaklar.

Brussels Airlines Almanya’daki uçuş noktalarına yeni bir varış noktası daha ekliyor. Yaz aylarında Brüksel ve Nürnberg arasında  haftada altı kez bağlantı kurulacak. Brussels Airlines yaz döneminde Avrupa dahilinde düzenleyeceği 815 dolayındaki uçuşu ve 95 denizaşırı uçuşu için 50 uçaklık filosuyla hizmet sunacak.

Eurowings

Eurowings önümüzdeki yaz döneminde Berlin/Tegel, Dortmund, Düsseldorf, Hamburg, Hannover, Köln/Bonn, Stuttgart ve Viyana merkezlerinden 41 ülkede toplam 130 varış noktasına ulaşacak. Bunların yedisini denizaşırı varış noktaları oluşturuyor. Yaz tarifesinde ilk kez Köln çıkışlı Boston (ABD) ve Mauritius  seferleri de yer alıyor. Yine  bu yaz ilk kez denizaşırı varış noktaları olan Bangkok ve Phuket (Tayland), Punte Cana ve Puerto Plata (Dominik Cumhuriyeti)  ve Varadero (Küba) yönünde sefer konuluyor. 

Bunların yanısıra yaz tarifesinde ilk kez Köln çıkışlı Varna (Bulgaristan), Mahon (İspanya) ve Brindisi (İtalya) uçuşlarına da yer verildi. Bu kentlere Köln’den de ulaşılabilecek. Yine ilk kez Köln çıkışlı uçuş düzenlenecek olan Türkiye’deki iki varış noktasını Bodrum ve Samsun oluşturuyor. Hannover – Antalya ve Düsseldorf – Kütahya Zafer seferleri de Türkiye’ye yönelik uçuş ağını daha kapsamlı hale getiriyor. Eurowings yolcuları yaz tatilinde ilk kez Stuttgart’ tan Hırvatistan’ın Pula kentine direkt uçabilecekler. Bu yaz ilk kez Berlin ve Hamburg’tan  İtalya’da Cagliari kentine sefer başlatılacak.  Bunun yanısıra İtalya yönündeki sefer ağına Viyana-Roma ve Hamburg - Pisa uçuşları da eklenmiş olacak.

Hamburg çıkışlı seferlere yaz döneminde  İbiza da (Balear Adaları) katılıyor. Yaz tarifesi çerçevesinde Düsseldorf ‘tan Edinburgh, East Midlands (İngiltere),  Kavala (Yunanistan) ve Lizbon (Portekiz) kentlerine ulaşılabilecek. Yine yaz döneminde Düsseldorf ve Viyana’dan ilk kez Alicante (İspanya) ve Bastia (Fransa) yönünde uçuşlar başlayacak. Viyana çıkışlı  Faro (Portekiz) ve Valencia (İspanya) seferleri de 2016 yaz dönemi tarifesini tamamlayan bağlantıları oluşturacak.

SWISS

SWISS önümüzdeki yaz döneminde Zürih ve Cenevre çıkışlı seferlerini talepler doğrultusunda yeniden düzenliyor. Yaz döneminde  Zürih’ten İspanya’nın liman kenti Alicante yönünde ve Cenevre’den de İtalya’nın güneyinde yer alan tatil merkezi Lamezia Terme yönünde ilk kez sefer başlatılacak. Yine yaz döneminde gerek Avrupa hatlarında gerekse denizaşırı hatlarda sefer sayıları artırılıyor. Ayrıca birçok hatta yeni Boeing 777-300ER tipi uçaklarla hizmet verilecek. SWISS havayolu şirketi Mart 2016 sonunda uygulamaya konulacak yaz tarifesi çerçevesinde 46 ülkede 102 varış noktasına sefer düzenleyecek.

 

 
KARA KUTU DA HASARLI
 
DOCO’NUN UÇAN AŞÇISI SITMA OLDU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY UKRAYNA’DA BÜYÜYOR
Türk Hava Yolları’nın Ivano Frankivsk (Ukrayna)’ya düzenleyeceği direkt ...
PİLOT ADAYINA DAVA AÇILDI
ATPL sınavında kopya çekmeye teşebbüs eden bir pilot adayına kamu davası açıldı
PEGASUS UÇAĞINDA GÖRÜNMEZ KAZA
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Amsterdam’a gitmek için havalanan ...
 
SEKTÖRÜNÜN BAŞARILI İSMİ CORENDON’DA
Havacılık sektörünün yakından tanıdığı bir isim Corendon Airlines bünyesine ...
PİLOTLARIN OTOPARK ÜCRETLERİ ZAMLANDI
Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA, üyelerine yaptığı duyuru ile ...
İLK İRANLI TURİSTLER ANTALYA’YA İNDİ
Yapılan anlaşma çerçevesinde SunExpress’in Türkiye’ye getireceği İranlı ...
 
STOCKHOLM SEFERLERİNE BAŞLADI
Atlasglobal Havayolları, dün gerçekleştirdiği ilk uçuşla Stockholm uçuşlarına başladı
İLK SEFER 27 MART'TA
THY Ankara'dan Medine seferlerine başlıyor
ÇİNCE BİLEN KABİN MEMURU ARIYOR
Onur Havayolları yakında başlayacağı Çin’in Chongqing şehrine seferler ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PESKOV'DAN 'THY' AÇIKLAMASI
TİMSAH KORKUTTU
ALMAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
ÖZEL UÇAK PİSTTEN ÇIKTI
ALASKA'DA UÇAK DÜŞTÜ
HAVADA FECİ KAZA
İSG'DE 23 NİSAN KONSERİ
SHM'DE PİLOTLAR GÜNÜ KUTLANIYOR
IGA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI
ÇOCUKLAR İÇİN UÇTULAR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
15 / 22 °C 15 / 19 °C 13 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •pilot
  •Rusya
  •seyahat
  •NASA
  •Turkish Airlines