iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
29 Mart 2018 Perşembe - 15:29

YENİ KABİN ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR

Singapur Havayolları, sekiz saate kadar olan uçuşları yeniden tanımlayacak olan yeni Boeing 787-10 filosunun donatıldığı yeni nesil kabin ürünlerini bugün ilk kez görücüye çıkardı

YENİ KABİN ÜRÜNLERİNİ SERGİLİYOR
Losev-1

Yani kabin ürünleri; Business Class müşterileri için tamamen yatırılabilen yatak ve doğrudan koridor erişimi, Economy Class müşterileri için ergonomik olarak tasarlanmış sırt destekleri ile altı yöne ayarlanabilir koltuk başlıkları ve myKrisWorld ile tüm müşterilere kişiselleştirilmiş uçak içi eğlence deneyimi sunuyor.

Bunların tamamı, bugün Singapur'da düzenlenen etkinlik kapsamında sergilendi. Etkinlik, Kuzey Karolina North Charleston'daki Boeing üretim tesisinden gelen ilk 787-10'un gelişinin ardından gerçekleştirildi. 337 koltuğa sahip 787-10 model uçaklar; 36 Business Class ve 301 Economy Class olmak üzere iki kabin sınıfından oluşuyor.

Yeni Business Class

787-10’un Stelia Aerospace üretimi olan yeni Business Class koltukları, tüm müşterilerin koridora doğrudan erişimini mümkün kılan 1-2-1 kurulumunda ileriye bakacak şekilde düzenlendi.

180 derece yatak haline getirilebilen koltuklar ile Business Class’daki müşteriler, en kısa uçuşlarda bile daha fazla konforun tadına varacaklar. Yolcular; dinlenirken, Panasonic'in en yeni eX3 sistemi ile çalışan 18" full HD dokunmatik ekranlarından Singapur Havayolları'nın ödüllü eğlence sistemi KrisWorld'ün eğlenceli dünyası ile daha fazla seçenenekten faydalanacak.

Tüm koltuklar 65cm genişliğinde olup içe çekilebilen kol ve dayanakları yükseltilip alçaltılabilen özellikte. Orta sıra koltukları birbirinden ayıran bölmelerin ayarlanabilir olması, tek başına veya birlikte seyahat eden müşterilerin istedikleri mahremiyete ulaşmalarına olanak sağlar.

Kişisel eşyaların yerleştirilebileceği geniş alan seçenekleri, koltuk içi güç kaynağı ve USB girişlerinin olduğu panel ve ışık şiddetinin ayarlanabildiği entegre okuma ışığı gibi seyahat deneyimini güzelleştirecek olanaklar da yolculara sunuluyor.

Yeni Economy Class

RECARO tarafından tasarlanan ve üretilen yeni Economy Class koltukları, daha iyi bir uçak içi deneyim sunuyor. 3-3-3 şeklinde yerleştirilmiş 787-10 içerisindeki 301 Economy Class koltuğunun tamamında, seyahat konforunu arttıran ergonomik tasarımlı sırt destekleri ile daha fazla boyun desteği sağlamak için katlanabilir kanatları olan altı yöne ayarlanabilir baş destekleri bulunuyor.

Economy Class yolcuları aynı zamanda; kişisel 11,6" full HD monitörlerinde 1.000'i aşkın film, TV programı, müzik ve oyunun bulunduğu KrisWorld uçak içi eğlence deneyiminin tadını çıkartabilirler. Yolcular aynı zamanda küçük kişisel eşyalarını yerleştirebilecekleri alanlar, paltolarını asabilecekleri bir askılık, USB girişi ve koltuk içi güç kaynağı gibi diğer özelliklerden de faydalanabilecekler.

Yeni Uçak İçi Eğlence Deneyimi

787-10'lerdeki tüm yolcular, dünyanın ilk defa uçak içi eğlence sisteminin kişiselleştirmesine olanak sağlayan myKrisWorld ile uçak içi eğlence deneyimleri üzerinde daha fazla kontrol sahibi olacaklar. myKrisWorld; müşteri tercihlerine bağlı içerik tavsiyeleri ve geçmiş görüntüleme gibi özelliklere sahip ve KrisFlyer üyeleri, içerikleri işaretleyebilecek ve kaldıkları yerden devam edebilecek olup birbirini takip eden uçuşlarda tercihlerini kişiselleştirme ve kaydetme olanağına sahip olacaklar.

Singapur Havayolları; KrisWorld üzerinden Toca Boca ve Sago Mini oyunlarını sunan ilk havayolu şirketi. İlk başta sadece 787-10'larda kullanılacak olan bu popüler eğlence seçeneği, sonrasında kademeli olarak diğer uçak modellerinde de müşterilerin kullanımına sunulacak.

Yeni 787-10'ler aynı zamanda Panasonic'in Küresel İletişim Hizmetleri tarafından destekli uçak içi WiFi ve Panasonic'in tek mülkiyetli bağlı şirketi Aeromobile tarafından sağlanan GSM telefon hizmetleri ile donatılmış olacak.

Singapur Havayolları CEO'su Goh Choon Phong, "Boeing 787-10 filomuzdaki yeni kabin ürünleri, marka vaadimizin en önemli desteklerinden biri olan ürün liderliğine karşı tereddütsüz bağlılığımızı güçlendirmektedir. Yeni ürünler, müşterilerimizle müzakerelerimiz, koltuk tasarımcılarımız ve üreticilerimizle yakın çalışmalarımız sonucu geliştirildi. Business Class içerisinde geriye tam olarak yatırılabilen koltuklar ve Economy Class içerisinde birçok yeni özelliği kapsayan yeni bölgesel kabin ürünlerimiz ile müşterilerimize kısa uçuşlarda bile çok daha konforlu bir uçak içi deneyim sunacağımıza eminiz" dedi.

Singapur Havayolları, ilk 20 adet 787-10'ların yeni kabin ürünleriyle donatılması amacıyla 350 milyon $ yatırım yaptı. Singapur Havayolları, 49 adet kesin sipariş ile 787-10'ların ilk ve en büyük müşterisi konumunda. Singapur Havayolları; 2021/22 mali yılında teslim edilecek 20 adet Boeing 777-9'un da kesin siparişini verdi. Mayıs 2018 itibariyle başlayacak seferlerle 787-10'ların ilk olarak Osaka ve Perth varış noktalarına hizmet vermesi planlandı. Söz konusu düzenli seferlerin başlamasından önce uçak, personel eğitimi için Bangkok ve Kuala Lumpur varış noktalarına giden seçili seferlerde kullanılacak.

 
UÇAKTA MOBİLİN 10’UNCU YILINI KUTLUYOR
 
YORGUNLUK İÇİN SORU ÖNERGESİ VERİLDİ
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UÇAKTA MOBİLİN 10’UNCU YILINI KUTLUYOR
Emirates Havayolu, uçaklarında mobil telefon kullanım imkânı sağlamasının 10. yılını kutluyor
HASTA YOLCUSU İÇİN 30 TON YAKIT BOŞALTTI
Şhangay-New York seferini yapan uçak hastalanan yolcusu nedeniyle acil ...
TEL AVİV’DE GÖRÜNMEZ KAZA
Ben Gurion Havalimanında Garmenia ve El Al uçakları kuyruk kuyruğa çarpıştı
 
İLK B787-10’UNU TESLİM ALDI
Singapur Havayolları, Güney Karolina North Charleston'da gerçekleştirilen ...
‘YILIN HAVAYOLU’ SEÇİLDİ
Emirates, havacılık endüstrisindeki farklı sektörlerden yöneticilerin ...
JET KAZASININ TANIĞI PİLOT DİNLENECEK
İran’daki uçak kazası için sürpriz bir tanık ortaya çıktı
 
LUFTHANSA İZMİR-MÜNİH UÇUŞLARINA BAŞLADI
Lufthansa İzmir-Münih uçuşları yeniden başladı
İKİNCİ PİLOT İNKAPASİTE OLUNCA ACİL İNDİ
Lufthansa’nın Newark-Dusseldorf seferinde uçağın ikinci pilotu 'inkapasite' ...
DÜNYANIN EN UZUN İKİNCİ UÇUŞU
Dünyanın en uzun ikinci uçuşu dün gerçekleştirildi. İşte o uçuştan detaylar
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
THY TRABLUS'TA
KAPADOKYA'DA İNCELEME
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
12 / 18 °C 15 / 20 °C 14 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •TUSAŞ
  •bilet
  •Turkish Airlines
  •İsrail
  •filo