iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
23 Temmuz 2014 Çarşamba - 13:39

YENİ BALAYI ROTALARI

Yaz ve sonbahar aylarında balayı planı yapan çiftler için artık farklı konseptlere sahip yepyeni seçenekler var

YENİ BALAYI ROTALARI
Losev-1

Maldivler, Phuket ve Paris gibi klasik ve romantik destinasyonlara, artık Türkiye'deki balayı trendlerini belirleyen Meksika, Langkawi ve Hindistan gibi macera ve tutkunun bir arada yaşanabileceği yeni keşif noktaları da eklendi.

Metglobal bünyesinde faaliyet gösteren tur operatörü Tatil.com, balayını nerede geçireceklerine hala karar veremeyenler için son yıllarda ilgi odağı haline gelen özgün balayı rotalarını derledi.  Hem yeni evleneceklere balayı tatili için hem de aşk tazelemek isteyen çiftlere özel olarak önerilen bu cazip destinasyonlar, gezgin ruhlu çiftlere farklı deneyimler vadediyor.

Meksika

Klasik tercihlere alternatif olarak sunulan ülkelerin başında, yerli kültür mirasına sıkı sıkıya tutunan Meksika geliyor. Latin Amerika'nın en büyük ve en hareketli ülkelerinden biri olan Meksika, yeni yerler keşfetmeye meraklı çiftler için heyecan verici bir destinasyon. Otantik bir tatil hayal edenler için Meksika, astronomi ve matematik alanındaki başarılarıyla bilim insanlarını hala peşlerinden sürükleyen Mayaların gizemli piramitlerinden Karayip Denizi'nin masmavi sularına ve bembeyaz kumsallarına uzanan en etkileyici seçimlerden biri.

1.050 €’dan başlayan fiyatlarla.

Langkawi

10 milyon yaşındaki yağmur ormanları ve 8 bin yaşındaki mercan kayalıkları ile çepeçevre kuşatılan Malezya'nın Langkawi Adası, egzotik bir balayı hayal eden çiftler için. Adanın zengin bitki örtüsü ve benzersiz yaban hayatının beş yıldızlı tatil imkânlarıyla en iyi şekilde dengelendiği Langkawi'de, çiftleri hindistan cevizi ağaçlarının gölgesinde enfes bir deniz keyfi ve zihinlerden çıkmayacak kusursuz bir tablo bekliyor.

390 €’dan başlayan fiyatlarla.

Hindistan

Müzikleri, filmleri ve dinleri ile yüzyıllardır milyonları cezbeden Hindistan, artık yalnızca kâşiflerin, dağcıların ve hippilerin değil, balayı çiftlerinin de popüler rotalarından biri. Günbatımını Goa'nın upuzun sahillerini süsleyen altın sarısı kumların üzerinde yakalayan çiftler, dünyanın yedi harikasından biri olan Tac Mahal'de insanlık tarihinin en büyük aşk öykülerinden birine tanıklık ediyor. Hindistan, renkli etnik yapısı, baharatlarla bezenmiş enfes mutfağı ve insanlığa mal olmuş mistik öğretileriyle sıradışı bir balayı isteyen çiftler için.

Seyahat kültürüne yeni bir boyut kazandıran bu özgün balayı rotaları, romantizm ve aşk kokan klasik balayı adreslerini henüz unutturabilmiş değil. Phuket'ten Kenya'ya, Paris'ten Roma'ya kadar pek çok seçenek, baş başa ve sakin bir balayı geçirmek isteyenler için çekiciliğini hala koruyan en keyifli noktalardan bazıları.

528 €’dan başlayan fiyatlarla.

Küba

Karayip Adaları’nın incisi Küba, kendine özgü atmosferini hala koruyan nadir ülkelerden biri olarak canlı gece hayatı, eski Amerikan arabaları, el yapımı puro ve romları ile hayatı dolu dolu yaşamak isteyen balayı çiftlerini bekliyor. Küba'da yeni evlilere yapılan şık sürprizlere, her daim sıcakkanlı olan Küba insanının hoş sohbeti ve ülkenin benliğini oluşturan baş döndürücü müzik ve danslar eşlik ediyor.

1.749 €’dan başlayan fiyatlarla.

Cape Town ve Kenya

Yaşlı Kıta Afrika, farklı konseptler ile tasarlanmış iki farklı rotada balayı çiftlerini ağırlıyor. Afrika'nın en gelişmiş merkezlerinden biri olan Cape Town, birbirinden güzel otelleri, lezzetli yemekleri ve Ümit Burnu'nun dev dalgalarıyla uzaklardan gelen yeni evlileri selamlarken, vahşi yaşamın kalbinde adrenalin dolu bir safari tercih edenler de Kenya'nın savanalarına doğru yol alıyor ve Mombasa'nın cennet plajlarına kendini bırakıyor.

375 €’dan başlayan fiyatlarla.

Phuket ve Maldivler

Palmiyelerle çevrili sahilleri, tropikal adalarla çevrelenmiş denizi, lezzetli deniz ürünleri ve lüks konaklama tesisleri ile Phuket, unutulmaz bir balayı yaşamak isteyenler için benzersiz bir destinasyon. Maldivler ise, deniz, kum ve güneş konseptli bir balayı planlayanlar için, göz kamaştıran turkuaz rengi lagünleriyle dış dünyadan izole, büyülü zamanlar vadediyor. Her iki bölge de, şnorkelli dalışlardan spa masajlarına, kano gezilerinden sörfe kadar birbirinden farklı cazip seçenekleriyle kusursuz birer ada kaçamağı sunuyor.

1.399 €’dan başlayan fiyatlarla.

Nice, Paris ve Roma

Paris, Nice ve Roma, balayını dünyanın diğer ucunda geçirmek istemeyen çiftler için en uygun üç farklı rota. Seine Nehri boyunca yürümek, Eiffel Kulesi'nin zirvesinde tüm duyuları harekete geçiren şehri gece ışıklarıyla birlikte izlemek ve hüzünlü Fransız melodilerinin sardığı sokaklarda âşıklar şehrinin büyüsüne kapılmak, balayında Fransa'yı tercih edenler için, romantizmin başkenti olarak bilinen Paris'in edebiyata ve filmlere konu olan efsanelerini gerçeğe dönüştürüyor. Mükemmel bir Avrupa şehri deneyimi sunan Nice ise, mavi ve yeşilin ahenkle bir araya geldiği doğasıyla Güney Fransa'da yeni evlileri kucaklıyor. Rahat ve dingin bir balayının en gözde adreslerinden biri olan bu liman kenti, görkemli tarihi yapıların arasından göz kırpan berrak deniziyle “Akdeniz kıyılarının prensesi” lakabını layıkıyla hak ediyor. İtalya'nın başkenti Roma da, tarihi dokusu ve mimari yapısının aşk ile bütünleştiği sokaklarında zihinlerden silinmeyecek bir balayı sözü veriyor. Sanat ve modayla nefes alan bu şehir, Aşk Çeşmesi'ne para atıp aşkını sonsuza dek yaşatmak isteyen çiftleri bekliyor.

199 €’dan başlayan fiyatlarla.

 
TRENT XWB İLK SÜRÜŞÜNDE
 
ÇELEBİ 56 YAŞINDA
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ANADOLUJET’TE “ÇOCUKLARA ÖZEL” İNDİRİM
AnadoluJet’in Ramazan ayında aileleriyle farklı şehirleri ziyarete gitmek ...
THY’DE 15-20 TEMMUZ AVANTAJI
Türk Hava Yolları, yolcularının yurt içi noktalar dâhilindeki kış uçuş ...
ALPLERE TEPEDEN BAKIŞ
Alplere Tepeden Bakış’ın bu yepyeni sezonu, Avrupa’nın en önemli sıradağlarından ...
 
KANOLARIYLA GELDİLER
Ülkemizin akarsuları, rafting tutkunlarının gözdesi…
TATİL REZERVASYONUNDA “RAMAZAN” FARKI
Tatil.com’un verileri, sahur vaktinde yapılan rezervasyonların tatil satışlarını ...
BAYRAMDA TATİL ROTALARI
Şeker Bayramı'nda Prag ve Amsterdam sizi çağırıyor!
 
BAYRAM TATİLİNDE NERESİ REVAÇTA
Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum’u, yurt dışında Roma’yı tercih ediyor
THY’DEN "GÜNEY AVRUPA" FIRSATI
Türk Hava Yolları, Güney Avrupa’ya 79 Euro’dan başlayan indirimli fiyatlarla uçuş imkânı sağlıyor
BORAJET BODRUM’DAN MYKONOS’A UÇUYOR
Borajet, Bodrum-Mykonos hattını açacak
 
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
KUTLAMA PROGRAMI BELLİ OLDU
MEKSİKA'DA HELİKOPTER KAZASI
'HAVA SAHASI' KARARI
THY'DEN SEFER İPTALLERİ
BEN GURION BOŞALTILDI
İRAN SEFERLERİ GERİ ÇAĞIRILDI
SPLIT-İSTANBUL UÇUŞU BAŞLIYOR
UÇAK ORMANA DÜŞTÜ
İSRAİL'E 'SEYAHAT' UYARISI
THY UÇAĞINA BOMBA İHBARI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Salı Çarşamba Perşembe
16 / 23 °C 17 / 22 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Airbus
  •turist
  •Sunexpress
  •almanya
  •turizm