iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
20 Aralık 2019 Cuma - 12:08

İSTANBUL HAVALİMANI DOĞRU YATIRIM OLDU

Global Exchange’in Kurucusu Isidoro J. Alanis ve Türkiye Genel Müdürü Ibrahim Sader, İstanbul Havalimanı’nı ve 41 adet şubeleriyle havalimanı içerisinde başarıyla yürüttükleri faaliyetlerini değerlendirdi

İSTANBUL HAVALİMANI DOĞRU YATIRIM OLDU
" border="0" alt="Losev-1">

1996 yılında İspanya’da kurulan Global Exchange, aradan geçen 23 senede 5 kıta ve 22 ülkede; 55’ten fazla uluslararası havalimanında bulunan 300’ün üzerinde şubesiyle döviz değişim hizmetleri sunarak sektörünün lider firmalarından biri oldu. Türkiye’deki faaliyetlerine 2017’nin Aralık ayında Antalya Havalimanı’nda başlayan Global Exchange, Nisan ayı itibarıyla tam kapasite hizmete açılan İstanbul Havalimanı’nda 41 adet şubesiyle döviz değişim hizmetleri sunmaya başladı.

İstanbul Havalimanı’ndaki faaliyetlerinin oldukça umut verici olduğunu kaydeden Global Exchange Kurucusu ve Başkanı Isidoro J. Alanis, İstanbul Havalimanı’nın çok doğru bir yatırım kararı olduğunu ve buradan aldıkları cesaretle Türkiye’deki yatırımlarını artıracaklarını belirtti.

“İstanbul muazzam bir konuma sahip”

Faaliyet gösterdikleri diğer havalimanlarıyla karşılaştırıldığında, tek bir havalimanında en çok şubeye İstanbul Havalimanı bünyesindeki 41 adet şubesiyle sahip olan Global Exchange, bu durumun sebebini Doğu ile Batı arasında İstanbul’un sahip olduğu muazzam konum ile açıklıyor. İstanbul Havalimanı’nın 3 saatlik uçuş mesafesinde yaklaşık 300 destinasyona sahip olduğunun altını çizen Alanis, İstanbul Havalimanı’nın bulunduğu bölgenin en önemli hub’ı olduğunu dile getiriyor.

İstanbul Havalimanı’nı ve Global Exchange’in performansını değerlendiren Global Exchange Kurucusu ve Başkanı Isidoro J. Alanis ayrıca şu ifadelere yer verdi: “Global Exchange çağın gerekliliklerini yerine getiren, işinin merkezine çalışanlarını ve müşterilerini konumlamış, güvenilir, samimi, uluslararası yönetim ilkelerini benimsemiş, güçlü adımlarla geleceğe yol alan, dinamik ve profesyonel bir markadır.”

İstanbul’u çok önemsediklerini belirten Alanis görüşlerine şöyle devam etti: “İstanbul Havalimanı’ndaki performansımız umut verici. İstanbul muazzam bir konuma sahip. İstanbul Havalimanı küresel hub oldu. Bu yüzden de Türkiye’de yeni yatırımlarla ilgilenmeye başladık. Ayrıca havalimanı inşaatının 42 ay gibi rekor bir sürede bitirilmiş olması ve ‘Büyük Göç’ olarak nitelendirilen taşınma sürecinin tek bir aksaklık yaşanmadan planlanandan 12 saat önce, tam 33 saatte tamamlanmış olması da Global Exchange olarak ne kadar doğru bir yerde olduğumuzu bize gösteriyor.”

Global Exchange’de müşteri memnuniyeti her şeyin ötesinde

Döviz değişim hizmetleri veren bir şirket olmanın çok ötesinde müşterilerine finansal hizmetler sunan Global Exchange, İstanbul Havalimanı’nda şimdiye kadar 150’nin üzerinde farklı ülkeden gelen turiste 51 ayrı para biriminde 7/24 hizmet sunuyor. ‘15 gün içerisinde para iadesi’ gibi iddialı yan hizmetler de sunan Global Exchange, müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutuyor.

Global Exchange, tüm dünyada şubeleri, ürünleri ve hizmetleri aracılığıyla müşterilerine sunduğu deneyimin sürekli geliştirilmesine ve yenilikçiliğe yönelik güçlü ve kararlı bağlılığıyla bilinmektedir. Son geliştirdikleri teknolojileri ile Global Exchange ayrıcalıklı sistemlerini bir üst aşamaya taşıdı: “Müşteriler için Dokunmatik Ekranlar”. Dokunmatik ekranlar dil engelini ortadan kaldırmak için çok dilli yardım seçeneği sunuyor. Sektörde benzersiz olan bu yeni sistem 25 farklı dilde hizmet desteği sağlıyor.

2019 Nisan ve Eylül arasında yapılan müşteri memnuniyeti anketine göre müşterilerin Global Exchange deneyimi 10 üzerinden 9,4 puan alırken, katılımcıların yüzde 86’sı deneyimlerine 10 tam puan verdi. Hizmet kalitesi yüzde 97 olumlu değerlendirilirken, müşterilerin yüzde 95’i Global Exchange’i tekrar tercih edeceklerini belirtti.

“Sadece para değil, aynı zamanda kültür değişimi yapıyoruz”

Global Exchange’in İstanbul Havalimanı’ndaki performansı hakkında konuşan Global Exchange Türkiye Genel Müdürü İbrahim Sader Nisan ayından bugüne İstanbul Havalimanı’nda 250 binden fazla uçuş gerçekleştiğini ve 50 milyona yakın yolcunun seyahatlerinde İstanbul Havalimanı’nı tercih ettiğini hatırlatırken böylesi önemli konuma sahip bir havalimanında hizmet vermekten mutluluk duyduklarını söyledi.

Sader sözlerini şöyle sürdürdü: “Global Exchange ailesi olarak İstanbul Havalimanı’nda 300’den fazla çalışanımızla 7 gün 24 saat boyunca müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı şekilde cevap vermek ve Türk misafirperverliğini en iyi biçimde müşterilerimize sunmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Dünyanın pek çok farklı coğrafyasından Türkiye’ye gelen müşterilerimize hizmet verirken, sadece para değil aynı zamanda kültür değişimi de yapıyoruz. Bizim bir idealimiz var; kurumumuzu var eden müşterilerimize sunduğumuz hizmet kalitesini her gün biraz daha yukarı taşımak. Bugüne kadar, 150’nin üzerinde farklı ülkeden İstanbul Havalimanı’na gelen turistlere, 51 ayrı para biriminde en nitelikli hizmeti sağladık. Yenilikçi çalışmalarımız artarak devam edecek ve müşterilerimize kaliteli hizmetler sunmayı sürdüreceğiz. Türkiye, zengin kültürü ve tarihi ile Global Exchange için çok önemli bir ülke. Türkiye’deki yatırımlarımızı artırmak ve burada daha güçlü bağlar kurmak istiyoruz”.

 
UÇAĞIN ANAHTARI VAR MIDIR
 
KAPTAN ÜNLÜTÜRK EMEKLİ OLDU
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Fahiş 20 Aralık 2019 Cuma 12:46

oranlarla döviz değiştirince elbette şirketin ceosu sevinir. Kontrol eden var mı? Sizce?

Yorumu oyla      1      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAVACILIK TEKNOLOJİSİ ÖDÜLÜ ALDI
Uluslararası yayın kuruluşlarından KHM Medya’nın 163 ülkeden okurlarının ...
GÜNÜBİRLİK ALIŞVERİŞE GELİYORLAR
Unifree CEO’su Ali Şenher, yerli ve yabancı markaların birçoğunu aynı ...
TERMİNAL İÇİ KARAKOL AÇILDI
İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde vatandaşların pasaport, kimlik ...
 
KURALDIŞI YOLCU TUTUKLANDI
KKTC’ye gitmek üzere bindiği uçakta "Ben FETÖ’cüyüm ve uçağı patlatacağım" ...
"GELECEK HAYALLERİ"Nİ SERGİLEDİLER
İstanbul Havalimanı'nda Türk ve Suriyeli gençlerin çektikleri fotoğraflardan ...
SOSYAL PROJELERE PEGASUS DESTEĞİ
Pegasus’un Yarınlara Uçuyoruz Projesi’nde desteklenecek 20 proje fikri seçildi
 
UZAYLA İLGİLİ KAFA KARIŞTIRICI SORULAR
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç yazdı...
SUNEXPRESS'TEN "ÇEVRECİ" YAKLAŞIM
SunExpress, uluslararası uçuşlarında kullanılan plastik ürünleri geri ...
CORENDON'A DİJİTAL HAVAYOLU ÖDÜLÜ
Corendon Airlines, halk oylamasıyla belirlenen Uzakrota Seyahat Ödülleri ...
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
İGA'YA 'YILIN HAVALİMANI' ÖDÜLÜ
BERKANT KOLCU'YA ÖDÜL
İSG'DEN KAHİRE UÇUŞLARI BAŞLADI
HELİKOPTERİN VURULDUĞU AN
KONGO'DA YOLCU UÇAĞI DÜŞTÜ
VOYAGER 1'DEN MESAJ ALINDI
TÜRBÜLANS MI KOKPİTTE HATA MI
İFTARDA BULUŞTULAR
JAPON ROKETİ HAVADA PATLADI
THY'DEN YOLCULARA UYARI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Salı Çarşamba Perşembe
7 / 15 °C 8 / 10 °C 6 / 12 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •Rusya
  •Delta Airlines
  •uydu
  •Antalya
  •Katar Havayolları