iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
15 Temmuz 2019 Pazartesi - 13:38

İZMİR'DEN CORENDON'A ÖVGÜ

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, tur operatörü, otelci ve havayolcu olarak Corendon’un İzmir için bulunmaz fırsat olduğunu söyledi

İZMİR DEN CORENDON A ÖVGÜ
Losev-1

Turizm örgütlerinin yöneticileriyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret eden Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, İzmir’e yoğunlaşmak ve zengin turizm potansiyelini değerlendirmek istediklerini söyledi. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, tur operatörü, otelci ve hava yolcu olarak Corendon’un İzmir için bulunmaz fırsat olduğunu dile getirdi. Corendon’un ümit veren, büyüme potansiyeli olan girişimine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Göreceksiniz İzmir sizi asla pişman etmeyecektir” dedi.

Yıldıray Karaer, Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Ege Bölge Temsil Kurulu Başkanı Tolga Gencer ile birlikte İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i ziyaret etti. Soyer’e Corendon Grubu’nun etkinlikleri ve İzmir’e dönük çalışmaları hakkında bilgi veren Karaer, “Hava yolu taşımacılığı, otelcilik ve tur operatörlüğü yapıyoruz. Yani turizmin her tarafında varız” dedi. Hollanda’da Amsterdam’da, İspanya’da İbiza’da otelleri bulunduğunu, Türkiye’de Antalya’da ve İzmir Çeşme’de otelcilik yaptıklarını anlatan Yıldıray Karaer, sözlerini şöyle sürdürdü:

Karaer: İzmir’e yoğunlaşmak istiyoruz

“Son zamanlarda iş programımızı değiştirdik, hava yolu taşımacılığına ağırlık verdik. Başta Antalya olmak üzere tatil yörelerine uçuyoruz. Bu sene İzmir seferleri başlattık. Bir uçağımızı İzmir’e base ettik. Ağırlıkla Almanya ve Hollanda’ya uçuyoruz. 1 Haziran’da İzmir seferlerine başladık ve arttırmak için zorluyoruz. Haftada 20 sefer yapıyoruz. Bu uçuşları da giderek arttırarak İzmir’e yoğunlaşmak istiyoruz. İzmir’e inanıyoruz. İzmir’de ve her yerde kış turizmini canlandırmak, turizmi 12 aya yaymak gerekiyor. Biz uçak seferlerimizi kışın da devam ettirmek istiyoruz.”

Bir firmanın uçak şirketi, turizm operatörü olarak diğer unsurları yanına katmadan, tek başına işi büyütmesinin, geliştirmesinin mümkün olmadığını anlatan Yıldıray Karaer, “Otel yatırımcısını da, otoriteyi de, yerel rehberleri de, işletmecileri de herkesi işin içine katmak gerekiyor. İzmir’de biraz sanıyorum bu sinerjiye ihtiyacımız var” dedi. Karaer, ziyaretlerinin nedenini, “Hem kendimizi tanıtalım hem de İzmir’e başlattığımız uçuşlar ve turizm hareketiyle ilgili bilgi verelim istedik. Turizmci geçmişiniz var, sizin de önerilerinizi alalım dedik” sözleriyle açıkladı.

“İzmir’in potansiyeli kullanılmadı”

Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve turizm örgütlerinin yöneticilerinin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Uçak ve yatak meselesini biraz tavuk - civciv hikayesine benzetiyorum. Hangisinin hangisini beslediği çok da cevabı bilinecek bir şey değil. Hangisi hangisi beslerse beslesin. Önemli olan, bunun birbirini büyütecek, besleyecek bir noktaya çıkmasını sağlamak” dedi. “İzmir olağanüstü zengin potansiyele sahip. Bu potansiyel bugüne kadar kullanılmadı, yokmuş gibi yaşandı” diyen Soyer, sözlerini şöyle sürdürdü:

Soyer: İzmir sizi pişman etmeyecektir

“Şimdi bu potansiyeli gün ışığına çıkarmaya çalışıyoruz. O nedenle bu yaptığınız girişim bizim bakış açımızla çok örtüşüyor, çok uyuşuyor. Bunun ilk adımlar olmasını diliyorum. Bu potansiyeli daha çok yaymak, geliştirmek isteyeceksiniz. Büyüme potansiyeli olan bu girişimin çok ümit veren bir şey olduğunu düşünüyorum, her türlü desteği vermeye hazırım. Bugüne kadar yapılmamış olması nedeniyle doğan büyük boşluk bir gün dolacaktı. Kim ilk başlıyorsa en çok o kazançlı çıkacaktı. Bence doğru bir şey yapmışsınız. İzmir’in gerçekten olağan üstü bir potansiyeli var. Göreceksiniz, İzmir sizi asla pişman etmeyecektir.”

İşler: Soyer’le turizm hareketliliği artı

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in göreve gelmesinden bu yana turizm hareketliliğinin gözle görülür şekilde arttığını belirten TÜROFED Başkan Yardımcısı ve ETİK Başkanı Mehmet İşler, “İzmir’in turizm grafiği giderek yükseliyor. Sayın Soyer turizme ne kadar önem verdiğini her fırsatta dile getiriyor, turizm potansiyelinin ne kadar kararlı ve istikrarlı olacağını gösteriyor” dedi. Corendon Havayolları’nın İzmir’e direkt uçuşları, getireceği tur operatörleri ve Corendon Grubu’nun yapacağı yatırımların turizm sektörü için önemli olduğunun altını çizen İşler, sözlerini şöyle sürdürdü:

İşler: Corendon İzmir için bulunmaz fırsat

“Corendon’un tur operatörü, havayolu ve otel olmak üzere üç bacağı bulunuyor. Corendon’un İzmir girişimleri bizi heyecanlandırıyor. Başka bir tur operatörü gelse bizi bu kadar heyecanlandırmazdı. Sayın Yıldıray Karaer hem tur operatörü, hem Türk, hem otelci, hem hava yolcu. Buraya bir hava yolu gelse koltuk satmaya bakacak. Ama Corendon öyle değil. İzmir’e geliyor yatırım yapıyor getireceği uçağı doldurmak için burada bir otel karşılığı buluyor. Bizim için o kadar büyük, İzmir için bulunmaz bir fırsat.”

 
İSVEÇ’TE UÇAK DÜŞTÜ
 
ANADOLUJET UÇAĞINA 15 TEMMUZ LOGOSU
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ASTROFEST İLGİ GÖRDÜ
Astrofest “Herkese Biraz Gökyüzü” temasıyla gerçekleşti
CORENDON İZMİR UÇUŞLARINI ARTIRACAK
SunExpress Hava Yolları'nın ardından Corendon Hava Yolları da İzmir'deki ...
THK UÇAKLARI NEDEN MÜDAHALE ETMEDİ
Türk Hava Kurumu Genel Sekreteri Rafet Yavuz, THK'nın Göcek yangınına ...
 
GÜMRÜKTEN KOKAİN OPERASYONU
Brezilya'dan gelen uçaktaki yolcunun valizinde 34 kilo 20 gram kokain ele geçirildi
HAVAŞ 'SOĞUTUCU ÜNİTE' İLE HİZMET VERİYOR
Havaş, gümrüklü kargo taşımacılığı hizmeti kapsamında antrepolarının filosuna ...
ANTALYA’DA HANGAR AÇACAK
SunExpress, Antalya'da uçak bakım hangarı kurmak için harekete geçti
 
TC-LLB THY FİLOSUNDA
THY'nin TC-LLB kuyruk tescili B787-9 'Dreamliner' uçaklarından ikincisi de İstanbul'da
RUSLARIN TATİL TERCİHİ: TÜRKİYE
Yandex, Rusların tatil tercihlerini açıkladı: Listenin başını Türkiye çekiyor
TAV GÜVENLİK BÜYÜYOR
TAV Güvenlik, uçak özel güvenlik hizmeti verdiği havalimanı sayısını sekize çıkarttı
 
Osman Gazi Baykal
UÇUŞAN GÜZELLİKLERDEN KELEBEKLER
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
2023 YILININ ŞÖVALYE PİLOTLARI
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
QANTAS UÇAĞI KORKUTTU
ASELSAN KAAN'A GÜÇ VERECEK
ANTALYA'YA EK FİNANSMAN
TAV İŞLETME'DE YENİ ATAMA
SUNEXPRESS DO-CO İLE ANLAŞTI
THY TEKNİK'TE ROBOT TEKNOLOJİSİ
BEBEK YOLCU UÇAKTA FENALAŞTI
UZAY İSTASYONUNA KENETLENDİ
BOEING YÖNETİMİNDE DEĞİŞİM
ERCAN'DA YÜKSELEN TRAFİK
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
15 / 20 °C 12 / 18 °C 15 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •Airbus
  •thy
  •United Airlines
  •turist