iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
29 Kasım 2022 Salı - 10:50

FİLİPİNLER'DEN DAVET VAR

Türkiye’ye daha fazla Filipinli turist getirmek ve Türk gezginleri de Filipinler’de ağırlamak adına Filipinli bir heyet Türkiye’ye geldi

FİLİPİNLER DEN DAVET VAR
Losev-1

Türkiye’ye daha fazla Filipinli turist getirmek ve Türk gezginleri de Filipinler’de ağırlamak adına Filipinli bir heyet Türkiye’ye geldi. Heyette Filipinler Turizm Bakanlığı’na bağlı Ürün ve Pazar Geliştirme Direktörü Dr. PauloBenito S. Tugbang, Filipinler'deki Bohol ve Cebu’nun devlet nezdindeki temsilcileri ve OrientoursCompanyLtd.BaşkanıJoebertOpulencia yer aldı. Filipinler’den gelen heyete, Filipinler’in Ankara’da bulunan Türkiye Büyükelçisi-Maria Elena Algabreve Filipinler İstanbul Başkonsolosu-Arvin de Leon da eşlik etti.

Heyet, 28 Kasım Pazartesi Delta HotelsbyMarriottIstanbul’da, Türkiye’ninönde gelen tur operatörleri, seyahat acenteleri, havayolları ve sektörünönde gelen temsilcilerinin de katılımıyla, Türkiye’deki paydaşlarla turizm hareketliliğine karşılıklı değer yaratma üzerine pozitif görüşmeler gerçekleştirdi.

Sektör profesyonelleriyle yapılan buluşmada, açılış konuşmasını yapan Filipinler’in Türkiye Büyükelçisi-Maria Elena Algabre, “Bugün ülkemizin güzelliklerini, turistler için ilgi çekici özelliklerini, ulaşım imkanlarını, leziz Filipin mutfağını sizlerle paylaşacağız. Bu paylaşımları yapmak üzere Filipinler’den gelen heyetimiz sizlere çok keyifli bir sunum hazırladı. Bizzat Turizm organizasyonlarımızı yöneten Filipinler Turizm Bakanlığı bünyesindeki Ürün ve Pazar Geliştirme Direktörü PauloBenitoTugbang, Filipinler’i tanıtan detaylı bir sunum paylaşacak. Filipinler’in dünyaca meşhur İngilizce dil okulları hakkında arkadaşlarımız sizleri bilgilendirecek. Ardından Bohol ve Cebu’dan gelen destinasyon uzmanlarımız size bölgelerini tanıtacaklar” diyerek, Türkçe dilinde “Filipinler’e gel gel gel…” diyerek konuşmasını tamamladı.

"Kültürler arası köprü kuran bir ülkeyiz"

Açılış konuşmasının ardından Filipinler Turizm Bakanlığı’na bağlı Ürün ve Pazar Geliştirme DirektörüDr. Paulo Benito S. Tugbang, “İstanbul’a gelmekten dolayı mutluluk duyuyoruz. Avrupa ve Asya arasında köprü görevi gören, zengin tarihi ve güzellikleri ile Türkiye, turistler için son derece cazip bir ülke. Biz de kültürel olarak çok zengin bir ülkeyiz, Çin, Malezya, Amerika ve İspanyol kökenli çok fazla vatandaşımız var, bu sebeple biz de ülke olarak Türkiye gibi dünyada kültürler arası köprü kuran bir ülkeyiz” dedi.

Türkiye'ye her yıl ortalama 95 bin Filipinli turist geliyor

Pandemiden önce Türkiye’ye yılda ortalama 95 bin Filipinli turistin geldiğini belirten Tugbang, Türkiye’den ise Filipinlere her yıl artış ivmesi ile 8 bin 500 seyahatseverin geldiğini aktardı: "Dünya genelinde pandemi önlemlerinin gevşetilerek normal hayata dönüşle beraber, Türkiye’ye gelecek Filipinlilerin de sayısının 2023’le birlikte 100 bin rakamlarının üzerine çıkacağını düşünüyoruz, biz de Filipinler olarak her yıl daha fazla Türk gezgini ülkemizde ağırlamaktan memnuniyet duyacağız." 

Bunun yanı sıra Türkiye’yi ziyaret eden Filipinli turistlerin Türkiye’de en çok İstanbul’u tercih ettikleri yanı sıra kültür tatili seven Filipinli turistlerin Efes Antik Kenti’ni de ziyaret ettiklerini belirtti. Ülkelerinin Uzakdoğu’da yer alması nedeniyle Türkiye’ye gelen Filipinlilerin 10-15 gün aralığındaki paket turları tercih ettiğini belirtti. Ayrıca uzak yoldan Filipinlilerin Türkiye’nin yanı sıra komşu ülkeleri de görebilecekleri organize grup turları ve münferit seyahat severlerden faydalandığını da sözlerine ekledi.

Daha fazla Türk turisti Filipinler'de ağırlamak istiyoruz

2023 yılında daha fazla Türk seyahat severleri Filipinler’de ağırlamak istediklerini belirten Dr. Paulo Benito S. Tugbang, “Türkler ülkemize geldiklerinde Manila, Cebu, Palawan, Boracay ve Bohol’u daha çok tercih ediyorlar. Kültür seyahatinin yanı sıra ağırlıklı olarak deniz tatili için zaman ayırıyorlar. Ülkemiz her yıl turizmde hizmet kalitemizin üst seviyelerde olması nedeniyle uluslararası ödüllere layık görülüyor. CondeNast Travel tarafından dünyanın en güzel 40 ülkesi arasında gösterildik. Boracay, Palawan ve Cebu Travel + Leisure tarafından dünyanın en iyi 25 adası içinde yer aldı. TIME’da Boracay dünyanın en muhteşem 50 yeri içinde gösterildi. World Travel Awards 2022’de Filipinler Asya’nın lider Deniz-Kum-Güneş Tatili ve lider Dalış destinasyonu seçildi. Bu güzel ülkeyi Türk seyahatseverlerin de görmesinden mutluluk duyacağız. Filipinler’in İngilizce dil okulları olsun, leziz Filipinler mutfağı veya eşsiz Uzakdoğu kültürü ve muhteşem doğamıza bekliyoruz.” dedi.

 
İSG'YE ÖDÜL GELDİ
 
YILBAŞI HAZIRLIĞI BAŞLADI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'SUPER FRIDAY' KAMPANYASI
Corendon Airlines ‘Super Friday’ Kampanyasıyla yaz tatiline avantajlı fiyatlarla uçuruyor
41 KADIN 41 HAYAT
KKTC Ercan Havalimanı’nda hayatımıza değer katan kadınlarımızın 123 fotoğraftan ...
ANADOLUJET'TE 'AİLE' İNDİRİMİ
AnadoluJet’ten yurtiçi uçuşlarda yüzde 20 Aile İndirimi Kampanyası
 
THY'DEN AİLE İNDİRİMİ
Türk Hava Yolları’ndan yurtiçi uçuşlarda ailelere özel yüzde 20 indirim fırsatı
PEGASUS'TAN SÜPER FIRSATLAR
Pegasus Havayolları, 2023 Yaz Sezonu için yurtiçi ve yurtdışı biletlerini ...
DOĞU AVRUPA'YA ÖZEL FİYATLAR
Türk Hava Yolları’ndan Doğu Avrupa rotalarına gidiş-dönüş her şey dahil ...
 
GÜNEY AFRİKA SEFERLERİ ARTTI
Emirates Güney Afrika’da üç noktaya olan uçuşlarını artırdı
THY'DEN KUZEY AVRUPA FIRSATLARI
Türk Hava Yolları, Orta ve Kuzey Avrupa’ya gidiş-dönüş her şey dahil 149 ...
ERKEN REZERVASYON KAMPANYASI
Türk Hava Yolları, erken rezervasyon kampanyasıyla Türkiye'nin dört bir ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
PESKOV'DAN 'THY' AÇIKLAMASI
TİMSAH KORKUTTU
ALMAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
ÖZEL UÇAK PİSTTEN ÇIKTI
ALASKA'DA UÇAK DÜŞTÜ
HAVADA FECİ KAZA
İSG'DE 23 NİSAN KONSERİ
SHM'DE PİLOTLAR GÜNÜ KUTLANIYOR
IGA'DA 23 NİSAN KUTLAMALARI
ÇOCUKLAR İÇİN UÇTULAR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
15 / 22 °C 15 / 19 °C 13 / 18 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •COVID 19
  •kaza
  •Kargo
  •uydu
  •rota