iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
14 Aralık 2009 Pazartesi - 13:38

GÖKKUŞAĞI HAREKETİ İTİRAZINI YAPIYOR

Flaş, Flaş... Haftasonu yapılan Hava-İş Sendikası Genel Kurulu'nda 1 oy farkla seçimi kaybeden Gökkuşağı Hareketi İlçe Seçim Kurulu'na yazılı itiraz dilekçesini sunuyor.

GÖKKUŞAĞI HAREKETİ İTİRAZINI YAPIYOR
Losev-1

Gökkuşağı Hareketi sözcü ve yetkilileri saat 14.00'te Bakırköy Adliye Sarayı'nda bulunan İlçe Seçim Kurulu'na giderek oy sayımına ilişkin itiraz dilekçelerini sunacak.

İlçe Seçim Kurulu'nun vereceği karar Hava-İş Sendikası'nda seçimi kimin kazandığını belirleyecek.

 
GÖKKUŞAĞI HAREKETİ'NDEN DUYURU
 
THY İSPANYA'YI ÇILDIRTTI
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
indialima 15 Aralık 2009 Salı 18:13

gökkuşağı hareketi bu seçimi kaybetmemiştir bunu kafanıza sokun.. gökkuşağı hareketine inanmış binlerce insan var.. gökkuşağı hareketi de bu insanlara karşı her türlü sorumluluğunun farkındadır.. sizin sona erdiğini düşündüğünüz hareket asıl şimdi başlıyor.. çünkü bu seçim sonuçları göstermiştir ki insanlar bu oluşuma sahip çıktı.. bundan sonra sorular sormaya başlayacaklar ve bu sorulara verilecek her cevap gökkuşağının renklerinde mevcuttur.. gökkuşağı hareketi nin nefesi her an sendika yönetiminin ensesinde olacak muhalefet güçlenerek devam edecek ama tis sürecinde de sendikal bilince yakışır biçimde iş veren karşısında hep beraber dimdik durulacaktır.. bu seçim sonucu işverenin elini güçlendirmiştir ama gökkuşağı hareketinin dinamiğini oluşturan kollektif anlayış bu oyunu bozmayı bilecektir.. 20 yıllık bir iktidarın karşısında 4 aylık bir oluşumun aldığı bu sonuç kaybetmek değil zaferin alasıdır..

Yorumu oyla      0      0  
Krishnamurti 15 Aralık 2009 Salı 16:10

indialima rumuzuyla yazan arkadaş ben her sözüm doğrudur demiyorum ki sizlere. Ben gerçekleri gören farkındalığı yüksek biriyim sadece. İnsanları bu kadar rahat töhmet altında bırakmak- bu denli iftira atmak ancak karşı devrimcilerin işidir. Lütfen durduğunuz yeri görün, gözlerinizi açın kimin kimleri nasıl aradığını biz biliyoruz. Bu işler ben sosyalistim diyerek ortaya çıkmakla ve bu kisve adı altında işverenle pazarlık yaparak olmuyor. Ve bu tartışmalar öyle anlamsız ki kazanan belli. Kazananın ve kaybedenin üstüne artık söz söylemenin de anlamı yok. Zafer emek-emekten yana olanların. Gökkuşağı hareketi bir monşer hareketi olmanın ötesine geçememiştir. Gerçek ISG işçilerinin satır arasındadır. Gerçek Engin Barutçu'nun örgütlenmek için canını dişine takan İSG İşçisine kürsüden sadece 9 delege gözüyle bakmasıdır ve öyle iftira etmesidir. Farkındalığınızı arttırın, gözlerinizi açın...

Yorumu oyla      0      0  
misafir 15 Aralık 2009 Salı 11:13

İndialina sonucu öğrendikten sonra karala birkaç satır okusunlar. 1 oy çok anlamlı az çalışmışlar. Üyelere Bahadır bey 200 e 100 kazanacağız diye gaz verdi bu yalanlara kendiside inandı olmadı gaz verirsen uçak uçabilir araçlar hızlı gidebilir aklı selim insanlar gaza gelmez emeğine, ekmeğine sahip çıkanlar gaz dan anlamaz tuz, ekmek bundan anlar.

Yorumu oyla      0      0  
misafir 15 Aralık 2009 Salı 11:07

Şimdi seçimi kaybettiniz çalışanlardan ceza alanları mevcut THY yönetimi görevinizi yapmadınız Atilay ayçini sendikadan atamadınız diye şimdi sizlere hesap soracaktır hep beraber izleyeceğiz.

Yorumu oyla      0      0  
indialima 15 Aralık 2009 Salı 10:53

söylediği her şeyin doğru olduğu kabul edilen bir şahsiyetin ismini kendinize rumuz olarak seçmeniz (Krishnamurti) sizin de her söylediğinizin doğru olacağını göstermez.. genel kurul görüntülerinin başlangıcından bitişine kadar rastgele herhangi bir on dakikasını izleyin bağırıp yaygaracılık yapmanın kimin tarzı olduğunu zaten görürsünüz.. gökkuşağı hareketi bu neticeye zaten kendi delegesinin oyu ile ulaştı siz ayçin yönetiminin pazar sabahı girdiği telefon trafiğini inceleyin önce kimlere ne vaatler kimlere ne tehditlerde bulunmuşlar bir araştırın. seçmenin iradesine asıl saygısızlık genel kurul için istanbula gelen anadolu delegelerine karşı ayçin ve tayfasının gerçekleştirdiği abluka değilmidir.. yasaların kanunların nasıl ve ne şekilde yapılması gerektiğini açık şekilde ifade ettiği basit bir oy kullanma işinin bile şaibe düşündürecek şekilde gerçekleştirilmiş olmasını sadece onay işareti diye nitelemeniz pollyanna ile akrabalığınız olduğunu düşündürüyor bana

Yorumu oyla      0      0  
Krishnamurti 15 Aralık 2009 Salı 09:16

Pek Sayın Demokrasi Sevdalıları, Demokrasi diye genel kurul sehpalarında bağırarak, haykırarak olmuyor bazı işler. Siz ağzınıza doladığınız bu demokrasi sözünü sanırım yanlış anlamışsınız. Delege arkadaşlara başkanlarından müdürlerinden baskı yaptırarak, sendika çalışanlarını töhmet altında bırakarak ve en önemsili mavi oy pusulası çıkmış bir zarfı yanında sadece onay işareti var diye iptal ettirmek, seçmenin iradesine saygısızlık değil mi acaba? Böyle mi zafer kazanacaksınız, böyle mi işcilerin birliği ile yönetim sahibi olacaksınız. Durun ve düşünün DEMOKRASİ nin anlamını okuyun. Önce iradelere ve kimliklere saygı gösterin sonra biz hep buradayız...

Yorumu oyla      0      0  
prometheus 15 Aralık 2009 Salı 00:53

İşte geldi sevgili yar Saki doldur mey içelim Gam elinden kurtar beni Hey vay hey hey Saki doldur mey içelim Heman doldur mey içelim Bağçede açılır güller Feryada başlar bülbüller ... Kimse sizi yolunuzdan alıkoymuyor ki. Buyrun devam edin.

Yorumu oyla      0      0  
indialima 15 Aralık 2009 Salı 00:43

sayın çiçekçi... kanunların yasaların ve adalet denen o muhteşem şeyin gökkuşağı hareketinin haklılığı yönünde o kadar çok ayrıntısı vardı ki tüm bunları bir başvuru dilekçesinde toplamak saatlerimizi aldı.. bir de kahvaltı yaptık hep birlikte.. menü de simit ve çaydan oluşuyordu sadece.. sonra mevcut yönetimin darmadağın oluşuyla ilgili şakalar yaptık zaferin tadını çıkardık biraz çok güldük çok eğlendik kendi aramızda.. hepimiz mutluyduk.. çünkü beş kuruşsuz çünkü tamamen amatörce çünkü tek dayanağı emeğin kutsallığı olan bir avuç insanın 20 yaşında bir imparatorluğu yerle bir edişi pek bir haz verdi hepimize.. bu gerçeği hiç bir mahkeme kararı ve karar neticesinde ortaya çıkacak hiç bir sonuç değiştiremez.. çünkü öyle veya böyle şu ya da bu şekilde bunu herkes biliyor ki gökkuşağı hareketi bu sendikada artık hiç bir şeyin aynı olmayacağını kanıtlamış oldu.. boynumuzda hiç bir vebal yok gönlümüz ölesiye rahat. zafer gökkuşağının.. zafer aynaya bakarken gülümseyebilen insanların olmuştur

Yorumu oyla      0      0  
Çiçekci 15 Aralık 2009 Salı 00:00

Niye saat 14.00? neden sabah, mesai başlangıcı değil? eminmisiniz kendinizden, yoksa birilerine zaman mı kazandırmak istiyorsunuz?Cumartesiden pazar a, cümle alemi (tüm delegeleri) tehdit ettirdiniz birim amirlerine. İnkar edebiliyormusunuz? Aramadımı bölge müdürleri-başkanlar delegeleri? Yetmedi demek, yetmedi.. Daha var zamanınız sanıyorsunuz.. Güneş balçıkla sıvanmaz! Ayçin Başkan ile yola devam!

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
GÖKKUŞAĞI HAREKETİ'NDEN DUYURU
Gökkuşağı Hareketi, Hava-İş Sendikası 26. Olağan Genel Kurulu’ndaki seçimlere ...
"KURA İLE KAYBETSEYDİK İÇİMİZ YANMAZDI"
Seçimi bir oy farkla kaybeden Gökkuşağı Hareketi’nin sözcülerinden Bahadır ...
AYÇİN'LE YOLA DEVAM
Hava-İş merkez yönetiminin itirazının kabulünden sonra müjdeli haber Atilay ...
 
HAVA-İŞ'İN İTİRAZI KABUL EDİLDİ
Hava-İş merkez yönetiminin üzerinde çizik bulunan oyun geçersiz sayılmasına ...
İKİNCİ KONTROL DE TAMAMLANDI
Hava-İş seçimlerinde her iki listenin de eşit oy almasının ardından Sandık ...
SENDİKAL HAREKET KAZANDI
Hava-İş Genel Kurulu'nda yapılan oylamada her iki listenin de eşit oy ...
 
ŞİMDİ NE OLACAK
Hava-İş Sendikasında seçimler sürpriz bir şekilde sonuçlandı ve yönetime ...
OYLAR EŞİT ÇIKTI
Hava-İş Sendikası 26. Olağan Genel Kurulu sona erdi. Az önce sonuçlanan ...
OY SAYIMI BAŞLADI
Hava-İş 26. Genel Kurulu'nda oy verme işlemi tamamlandı. Şu anda sandık açıldı ve sayım başladı.
 
Engin Aksüt
TOKYO HANEDA’NIN RİSKLİ YAKLAŞMALARI VE İNSAN FAKTÖRÜ
Engin Aksüt
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
MUCİZE KURTULUŞ
YAĞIŞLAR TRAFİĞİ DURDURDU
BOEING İHBARCISININ ÖLÜMÜ
ANTALYA'DA FOTOĞRAF SERGİSİ
'GE AEROSPACE VAKFI' KURULUYOR
YILANLARLA UÇAĞA BİNECEKTİ
HİNDİSTAN'DA KAZA
GAZİPAŞA'DA KARŞILAMA
THY KABİN MEMURU ALACAK
PEGASUS'TAN KAMPANYA
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Pazar Pazartesi Salı
12 / 17 °C 10 / 18 °C 12 / 20 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •COVID 19
  •pandemi
  •Kargo
  •karantina
  •savunma