iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
23 Ağustos 2007 Perşembe - 20:23

GÖRÜŞMELER SÜRECEK !

THY’deki görüşmenin ardından kurulları ile toplantı için sendika merkezine giden Hava-İş yönetiminin toplantısı sona erdi. Toplantıda kurullarından greve gitme yetkisi alan Hava-İş, yazılı açıklama yaptı.

GÖRÜŞMELER SÜRECEK !

İşte o açıklama :

 

Bugün THY A.O Genel Müdürlüğü'nde yapılan toplu iş sözleşme görüşmelerinde daha önce de açıkladığımız gibi taraflar toplam sonuç alma yönünde çabalarına devam etmişlerdir.

 

Sendikamız toplu iş sözleşmesinin grevsiz sonuçlanması açısından arabuluculara gelebileceği son noktayı bildirmiştir. Arabulucular süreç ile ilgili olumlu veya olumsuz son noktayı belirlediklerinde kesin açıklamalar yapılacaktır.

 

Bu konuda sendikamız Şube Başkanları ve temsilciler kurulları ile gelinen noktayı değerlendirerek, sözleşme yetkililerimizin sürecin geldiği noktadaki politikalarını onaylamış, sürecin olumsuz sonuçlanması halinde sendika yönetimine grev uygulama kararını açıklaması konusunda yetki vermiştir.

 

TİS sürecinin en önemli noktasında siz üyelerimizin sabırla gösterdiği kararlılık bizim için en önemli destek kaynağı olmuştur.

 

Greve evet yönündeki kararın kazanımlarla sonuçlanması adına yürüttüğümüz çalışmalarımızın başarılı olması dileğiyle saygılar sunarız.

 

 
AYÇİN: ŞU AŞAMADA UMUDUM YOK
 
PEGASUS'TAN YENİLİKLER
YORUMLAR
Toplam 21 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
THY SEVDALISI 25 Ağustos 2007 Cumartesi 

"Herkes yaptığı işin riskine göre tazminat alıyor" dedi. Tazminatların adaletsiz dağıtıldığı yönündeki şikayetleri değerlendiren Yıldırım, personele dağıtılan tazminatların masa başında belirlenmediğini vurguladı. işe ve riske göre tazminat Tazminatların yasal düzenlemeyle personele dağıtılmasına karar verildiğini hatırlatan Yıldırım, "Tazminatları Ulaştırma Bakanlığı, DHMİ, Maliye Bakanlığı ve Devlet Personel Başkanlığı birlikte belirledi. Personel niteliğine, yaptığı işin yoğunluğuna ve riskine göre belirlendi" ifadesini kullandı BAKANIM NE GÜZELDE SÖYLEMİŞ.İŞTE ADALET BUDUR.HAK YEMEME BUDUR.

Yorumu oyla      0      0  
yaralı 24 Ağustos 2007 Cuma 

merhaba arkadaşlar şu bilinmeli ki bizler hakkımızı aramasını bile bilmiyoruz.bu sendika iyi veya kötü seçimle geldi.şunu unutmayalım ki evet bu şirket büyüdü yöneticiler başarılışdoğru zamanda doğlu adımlar attılar.Birde bunun üzerine bilgi birikimi güçlü personelin oldumu başarı geldi ben şunu gördüm bu başarı esnasında personele hep aşağılayıcı onur kırıcı hareketler hemen hemen heryerde yapıldı karşılarındakini dikkat önce insan olarak görmediler.fakat bu personel biliyorki bu sandıktan biraz da onurları için tepki oyu verdi.her ne olursa olsun sonuç bu biribrimizi yemeyelim birlik zamanıdır.onurlu olalım rızkımız 'ALLAH' tan kesilmesin korkmayalım bizler basıt insanlar değiliz.fakat birlik ve birlikte kazanacağız .birbirimize saygı ve sevgi çerçevesinde hoşçakalın herşey hayırlısı.

Yorumu oyla      0      0  
mavi gök 24 Ağustos 2007 Cuma 

THY TARİHİNİN HİÇBİR DONEMİNDE;THY ÇALIŞANLARI KAMUOYU ÖNÜNDE BU DENLİ AŞAĞILANMADI VE AÇGÖZLÜLÜKLE İTHAM EDİLMEDİ...EKMEK PARAMIZ HAKKIMIZ,AMA YA ONURUMUZ? ONUN BEDELİ YOK!!! TEŞEKKURLER YÖNETİM(ÖZELLİKLE Y.K BŞK)! VE SENDİKA.!

Yorumu oyla      0      0  
bruce 24 Ağustos 2007 Cuma 

arkadaşlar anlamadığınız konu parayla ilgili maddeler değil kimseyi yanıltmayın,açıklasınlar madem öyle,ben şimdilik birini söylüyorum,esnek çalışma denen bir madde varki evlere şenlik arkadaşlar istediği şekilde çalıştıracak,bu süreyi 12 saate çıkaracak,istediği zaman getirecek istediği zaman götürecek,ve unutmadan bişi daha hatırlatayım ki benim branşımı söylemeden yazıcam bunu türkiyede 550 miletvekili var var siyasi gücün varsa ve paran varsa milletvekili herkez olabiliyor ama ben branşta toplasan toplasan özeller dahil 100 kişi var ve bu deneyimede uzunn yılların verdiği eğitimler ve kurslarla geldik,sorarım size neden thy den teknisyenler özel şirketlere gidiyor,sorarım size diyicem ama konu farklı noktalara çeklicek,bana ülkedeki işsizliği v.s yi anlatıpta demogoji yapmayın,düşüncem oki her insan insanca yaşama hakkına sahiptir,dilerim herkezin refah düzeyi yüksek olur,ama bırakında bizimkinle oynamaya çalışmayın,bilende konuşuyor bilmeyende... saygılar..

Yorumu oyla      0      0  
grevvv 24 Ağustos 2007 Cuma 

BATLAMYUS ILK KEZ MESAJ YAZMA GEREGI DUYDURDUN BANA NE DEMEK SIZ SUNU YAPTINIZ MI BNU YAPTINIZMI THY PERSONELININ YAPTIKLARI VE OZELLIKLE OPERASYONEL BOLUMLERDE CALISAN ARKADASLARIN GOSTERDIGI FEDAKARLIK ASLA YONETENLER TARAFINDAN TAKDIR EDILMEDIGINI DUSUNUYORUM.BU SIRKET PERSONELI ILE BU KONUMA GELDIGI KANAATINDEYIM AMA SIRKET ICINDE IS YAPMAYAN KESIM OLDUU DOGRU VE SANIRIM ONLA 2 AYDIR INTERNET SITELRINE YORUM YAZMAKLA UGRASIYOLAR KIMSENIN GOZU ZAMDA FALAN DEIL SADECE BU ADAM KAYIRMALR BIKTIRDI HERKESI KIMSE KARIYER HEDEFI FALAN YAPAMAZ BU SIRKETTE CUNKU POZISYONLAR HEP TEPEDEN INER OLDU YAZIK COK YAZIK HERKESE HAYIRLI GUNLER VE ARKADASLARA BU KADAR KORKMAMALARINI TAVSIYE EDERIM GREV EN DOGAL ISCI HAKKIDIR VE KULLANILMASI GEREKIYORSA KULLANILIR.

Yorumu oyla      0      0  
BATLAMYUS 24 Ağustos 2007 Cuma 

Vah vah vaaaah THY de çalışanlar,geçinemedikleri ve zor şartlarda çalıştıkları için greve gideceklermiş..Siz hiç yer altına inip kömür çıkardınız mı? siz hiç 15 saat mesai yaptırınz mı, siz hiç haftada bir gün tatil yaptırız mı, siz hiç öğle yemeği niyetine simit yediniz mi? siz bunları yapmadınız çok iyi biliyorum ama dışarına bu şartlarda çalışan o kadar çok insan var ki bilmezsiniz.. Nereden bileceksiniz...Örnek olarak THY Genel müdürlüğünü verebilirim...Oraya giden şunu görebiliyor...Çoğu kadın olan çalışanların yaptığı şeyin birbirleriyle süslenme yarışı yaptıkları ve onu bunu çekiştirmek olduğu...Bir de mesaileri 17.30'da bitmesine rağmen saat 17.00'de servislerine binmek için hepsi anlaşmış gibi çıkışta toplanmaları...Söylediklerim yalansa bu ülkeden giderimmmmmmmmm...

Yorumu oyla      0      0  
SEVYETERKİ GERİSİ GELİR 24 Ağustos 2007 Cuma 

HAVAŞ'IN AMACI GREV FALAN DEĞİL, ÜYELERİNİN HAKLARINI FALAN DÜŞÜNDÜĞÜ DE YOK. SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDEN BİRİ OLARAK TEK GAYELERİ THY YÖNETİCİLERİNİ RAHATSIZ EDİP, GÖREVDEN AYRILMALARINI SAĞLAMAK....

Yorumu oyla      0      0  
sos 24 Ağustos 2007 Cuma 

sayın bruce sizin yaşadıklarınızın hepsini aynen bende yaşadım.maddeler anlaşıldı veya anlaşılmadı oda önemli değil bu saatten sonra.Ülkenin ekonomik durumu bellidir ve kimsenin %23 zam falan alamayacağıda aşikardır.Çalışanlar sendikaya pazarlık yetkisini vermiştir güven tazelemiştir ve artık insanlar bunalmıştır.herkes iş yapamaz hale gelmiştir.bunu göremeyecek kadar kör mü oldu bu insanlar anlamıyorum. sözün kısası bu iş biran önce bitsin artık yeter.saygılar,

Yorumu oyla      0      0  
sos 24 Ağustos 2007 Cuma 

sayın dedo esas siz bu şirkette kaç yıllıksınız onu öğrenmek isterim.benim bu şirkete çok emeğim oldu ve sendikanın arkasındanda çooookkk yürüdüm.siz yürüdünüz mü? ayrıca çocuklarım da var evliyim ve kiradayım.arabam da yok.size şunu söylemek isterim bir etraftaki sözleşmelere bakarsanız nekadar haklı olduğumu göreceksiniz.emin olun bundan fazlası olmayacaktır bunu tecrübeye dayanarak söylüyorum.saygılar

Yorumu oyla      0      0  
bruce 24 Ağustos 2007 Cuma 

sevgili arkadaşlar grüşmeler sinir harbi halini aldığı şu anlarda,maaşallah biilende sallıyor bilmeyende,ücret dışında tüm konularda anlaşıldı hı,işte türk milletinin an yargısı,bilginiz olsun,ANLAŞILMADIIIIIIIIIIII,yahu bilmeden neden sallıyorsunuz,ücret dışında anlaşıldı diye,ee tabi işveren gdümlü arkadaşlar yayacak bunu,ben kartvizitle değil,binlerce kişi arasından sınava girdim bu yere,çoğunuz bilmessiniz,ülkenin kriz döneminde,çalışanlar maaşlarından 3 ay süreyle yüzde on kesinti olmasını ve şirketin bu krizden en az yara alarak sıyrılmasını sağlamıştır,bu insanlara haksızlık yapmayın,son sözüm şu idari ve ücret maddelerinden geçn YOKKKKK, anladınız umarım,saygılar...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
THY 'DEN AÇIKLAMA YOK
Yapılan son görüşmelerden de anlaşma çıkmaması üzerine THY'den açıklama yok.
THY'DEN AÇIKLAMA BEKLENİYOR
Genel Müdürlük binasındaki toplantı sonrasında THY yöneticilerinden de açıklama bekleniyor.
ANLAŞMA OLMADI
Arabulucu heyetin THY ve Hava-İş yöneticileriyle biraraya geldiği toplantıda anlaşma sağlanamadı.
 
AYÇİN: " UMUDUM YOK"
Toplantı salonundan çıkarken bir hayli gergin olduğu gözlenen Ayçin, " ...
TOPLANTI BİTTİ
THY'de süren toplantı az önce sona erdi. Toplantıdan yine sonuç çıkmadı. ...
ATATÜRK HAVALİMANI'NDA RADYASYON HEYECANI
Atatürk Havalimanı'ndan Adana'ya gidecek THY uçağına yüklenmek için uçak ...
 
TOPLANTI BAŞLIYOR
Bütün taraflar THY binasında. Toplantı birazdan başlıyor.
"KAZANMAYI ÇOK İSTİYORDUK"
Onur Havayolları Genel Müdürü Şahabettin Bolukçu DHMİ tarafından açık ...
TOPLANTI RÖTARLI BAŞLAYACAK
THY ile Hava İş Sendikası arasında saat 10:00'da yapılacak olan son toplantı ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
'GÖKYÜZÜ SİZİNLE DAHA GÜZEL'
INDIGO'DAN DEV A350 SİPARİŞİ
PİLOTLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
AIRBUS'TA İLK ÇEYREK SONUÇLARI
TÜRKSAT 6A İÇİN TARİH VERİLDİ
HEATHROW'DA RAKAMLAR OLUMLU
TAV YOLCU SAYISINI ARTIRDI
AYJET'TE MEZUNİYET TÖRENLERİ
EUROFIGHTER BAŞLANGIÇ OLUR MU
PET LOUNGE AÇILIYOR
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cumartesi Pazar Pazartesi
13 / 19 °C 13 / 19 °C 14 / 19 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •pilot
  •yolcu
  •American Airlines
  •Baykar
  •helikopter