iga-2023-2
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Pegasus-2024
29 Mayıs 2009 Cuma - 17:00

TAV'A ÜÇ ÖDÜL

Bu yıl ilki düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde; TAV Havalimanları Holding, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO”, “ En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi “ ve “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olmak üzere üç dalda ödüle layık görüldü.

TAV A ÜÇ ÖDÜL
Pilots day

Thomson Reuters ve Acclaro işbirliğiyle, Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen “Yatırımcı İlişkileri Ödülleri” sahiplerini buldu.

Türkiye Birinci Yatırımcı İlişkileri Ödülleri Yarışmasını düzenleyen Acclaro Genel Müdürü Charles Ross, yarışmayla ilgili şu yorumu yaptı: “Bu ödüller, Türkiye’yi borsaya kayıtlı anonim şirketlerini, finansal kurumlarını ve mali konulardaki uzmanlığını bölgesel açıdan üstünlük kuracağı bir konuma taşıyacak yoldaki ilk adımı oluşturuyor. Böyle bir konum da İstanbul’u tam bir bölgesel finansal merkez haline getirecek. Buradaki yetkinlik ve kararlığının farkındayız. Bu ödüller sayesinde, borsaya kayıtlı Türk firmalarının yatırımcı ilişkileri uygulamalarının önemine olan inançlarının artacağına ve bunun hızla yaygınlaşacağına inanıyoruz.

Bu yıl ilki düzenlenen Yatırımcı İlişkileri Ödülleri’nde; TAV Havalimanları Holding, “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO”,  “ En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi “ ve “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” olmak üzere  3 dalda ödüle layık görüldü.

Türk iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede sekiz  kategoride düzenlenen yarışmada “En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO” Ödülü’nde, ikinciliği kazanan TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı ve CEO’su  M. Sani Şener, “Türkiye’de yatırımcı ilişkileri alanında ilk kez gerçekleşen  bu yarışmada halka açılmamızın ardından  henüz iki yıl geçmesine rağmen, üç dalda  kazanılan bu ödül  bizleri gururlandırdı. 11 bin çalışan adına aldığımız ödüller aynı zamanda bizlerin yatırımcılara verdiğimiz önemin en güzel  karşılığıdır” dedi.

“En İyi Yatırımcı İlişkileri Websitesi“ kategorisinde birinciliği TAV  Havalimanları Holding kazanırken, “En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi” Ödülü’nde  TAV Havalimanları Holding Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Nursel İlgen ikinciliği kazandı.

Nursel İlgen, “TAV Havalimanları Holding, olarak uluslararası standartlarda yatırımcı ilişkileri uygulamaları ile hissedar değerini arttırmak için çalışıyoruz bunun için tüm yatırımcılara ve analistlere zamanında doğru istikrarlı eş zamanlı ve düzenli bir şekilde bilgi iletmekteyiz. Yatırımcı İlişkiler ödülleri ile belli standartlar belirlendiği için bu konudaki uygulamalarımız her yıl yükselen bir çizgiye taşımak için  bizleri daha çok motive etmektedir” dedi.

Türk iş dünyasından önemli isimlerin katıldığı gecede, En İyi Yatırımcı İlişkileri CEO Ödülü’nü Ergun Özen (Garanti Bankası) kazanırken,  Kurumsal Yönetim ve Kamuoyu Bilgilendirme En İyi İletişim Ödülü Turkcell’in ve Finansal Sonuçlarda En İyi İletişim Ödülü de Koç Holding’in oldu. Gecede, En İyi Yatırımcı İlişkileri Faaliyet Raporu dalında ödülünü Turkcell, En İyi Yatırımcı İlişkileri Departmanı Garanti Bankası, En İyi Yatırımcı İlişkileri CFO Ödülü’nü de  Serkan Okandan (Turkcell), En İyi Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi ödülüne Koç Holding’den Funda Güngör layık görüldü. En İyi Finansal Analist Ödülü’nü Merrill Lynch’ten Mike Harris’in aldığı gecede, En İyi Finansal Araştırma Enstitüsü ödülü de Bank of America Securities, Merrill Lynch’in oldu.

Acclaro Ödülü (Sermaye Piyasaları Hizmeti)’nü ise Cüneyt Türktan ve Alpaslan Korkmaz alırken, Kamuoyu Bilgilendirme ve Yatırımcı İlişkileri Büyük Ödülü’ne Turkcell layık görüldü.

Thomson Reuters ve Acclaro tarafından gerçekleşmesine olanak tanınan bu bağımsız anket, kendi türünün ilkiydi. Şirketlere yönelik duyarlılıklar ve onların yatırımcı ilişkileri alanında gösterdikleri faaliyetlerin, ne derece etkili olduğu konusunda eşsiz ve derinlemesine bir değerlendirme sonucunda belirlenen finalistlere, ödülleri düzenlenen gala gecesinde takdim edildi.

 
UÇAK PARASINA TEMİZLENİR
 
SHGM'DEN EĞİTİM ATAĞI
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MÜRETTEBATIN SITMA KABUSU
MNG Havayolları’nda Yükleme Uzmanı şefi İbrahim Tanyeli, Ekvator Ginesi’nin ...
SAGA ELEMAN ARIYOR
Saga Havayolları yurt içi ve yurtdışı operasyonlarında görevlendirmek ...
JETMİL'DEN YAZ SÜRPRİZLERİ
Atlasjet’ten Jetmil kartı sahibi olan yolcular, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde ...
 
BAKIM ÜSSÜ OLUYORUZ
Türk sivil havacılığı bölgesinde bakım üssü olma hedefinde ilerliyor. ...
LUFTHANSA 'FIRST CLASS'I İNDİRDİ
Lufthansa Alman Havayolları Türkiye‘den Chicago ve Los Angeles’a uçacak ...
DHMİ İÇİN ÖN İZİN VERİLDİ
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Genel Havacılık faaliyeti ...
 
EMIRATES KAR AÇIKLADI
Dubai merkezli Emirates Grubu, 2008-2009 finansal yılının sonunda 406 milyon dolar net kar açıkladı.
ISPARTA PİLOT YETİŞTİRECEK
Vali Ali Haydar Öner, Ankara'daki Kara Havacılık Okul Komutanlığı'nın ...
UŞAK'TA MİNARE TARTIŞMASI
Uşak Havaalanı'na 1500 metre mesafede bulanan ve uçuş güvenliğini tehdit ...
 
Osman Gazi Baykal
PARAZİT* HAVA ARAÇLARI
Osman Gazi Baykal
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
FASTING PILOTS NOT 100% FIT
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Engin Aksüt
SABİHA GÖKÇEN’İN YENİ PİSTİNDEKİ KOT FARKI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
MADALYONUN ÖTEKİ YÜZÜ
İbrahim Köktener
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
digitaldalga
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
TAV YOLCU SAYISINI ARTIRDI
AYJET'TE MEZUNİYET TÖRENLERİ
EUROFIGHTER BAŞLANGIÇ OLUR MU
PET LOUNGE AÇILIYOR
ESKİ KALİTE MÜDÜRÜ KONUŞTU
PESKOV'DAN 'THY' AÇIKLAMASI
TİMSAH KORKUTTU
ALMAN CUMHURBAŞKANI ZİYARETİ
ÖZEL UÇAK PİSTTEN ÇIKTI
ALASKA'DA UÇAK DÜŞTÜ
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Cuma Cumartesi Pazar
14 / 19 °C 13 / 19 °C 12 / 17 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •koronavirüs
  •American Airlines
  •almanya
  •bilet
  •salgın