iga-art
iga-jetex
igaMay2026
Airkule
Unifree-2019
HAVACILIK HABERLERİ RÖPORTAJ TÜRKİYE'DEN DÜNYADAN VİDEOLAR SEYAHAT ROTASI
Ajet-2026
18 Haziran 2026 Perşembe - 16:09

AJET'E ÖDÜL GELDİ

AJet, Happy Place to Work tarafından “2026 Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri” listesine alındı

AJET E ÖDÜL GELDİ
Losev-11

Türkiye’nin en genç hava yolu şirketi AJet, çalışan memnuniyeti alanındaki başarılı uygulamaları ve insan odaklı yaklaşımı ile ‘Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri’nden biri oldu. AJet, çalışan deneyimini değerlendiren, iş yeri mutluluğunu ölçümleyip sertifikalandıran Happy Place to Work tarafından “2026 Türkiye’nin En Mutlu İş Yerleri” listesine alındı.

Şirketlerin çalışanlarına sunduğu iş deneyimi, kurumsal altyapı ve insan kaynakları uygulamalarının değerlendirildiği program kapsamında AJet çalışanlarına anket uygulandı. Çalışanların geri bildirimleri doğrultusunda AJet; 83,5 puan alarak araştırmada verilen en yüksek derecelerden biri olan “Olağanüstü Çalışan Deneyimi Sertifikası ve Ödülü”ne layık görüldü.

AJet Genel Müdürü Kerem Sarp da ödül ile ilgili bir mesaj yayınladı. Kerem Sarp, mesajında “Bu sonucu yalnızca alınan bir ödül olarak görmüyorum. AJet’i kurarken en çok önem verdiğimiz konulardan biri, insanların fikirlerini rahatça paylaşabildiği, birbirini dinlediği ve ortak hedeflere birlikte yürüdüğü bir çalışma ortamı oluşturmaktı.” dedi.  Güçlü şirketlerin ekipleriyle hedefe ulaşacağına dikkat çeken Sarp “Henüz çok genç bir şirketiz. Buna rağmen kısa sürede ortaya koyduğumuz performans, hayata geçirdiğimiz uygulamalar ve birlikte başardıklarımız düşünüldüğünde, bu ödülün ayrı bir anlam taşıdığına inanıyorum” dedi.

AJet’te bağlılık, aidiyet ve gurur öne çıkıyor

31 Mart 2024’te ilk uçuşunu yapan ve kısa sürede güçlü bir büyüme performansı sergileyen AJet’in aldığı bu sonuç, çalışan bağlılığı ve aidiyetinin yanı sıra kurumun güçlü çalışma kültürünü de ortaya koydu.  Araştırmaya katılan çalışanların yüzde 95,3’ü işletmenin başarısı için elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır olduğunu belirtirken, yüzde 91,2’si uzun vadede kurumda çalışmayı sürdürmeyi planladığını ifade etti.

Ayrıca çalışanların yüzde 88’inden fazlası kurumuyla gurur duyduğunu ve AJet’i çevresine tavsiye edeceğini belirtti. Çalışanların anket aracılığıyla paylaştığı görüşler; kuruma duyulan güveni, güçlü kurum kültürünü ve yüksek çalışan bağlılığını öne çıkardı.

 
AJET'TE YURT DIŞI KAMPANYASI
 
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
9 GÜNDE DÜNYA TURU
Tayvanlı pilot Roger Lin, tek motorlu uçakla 9 günde dünyayı dolaştı
CEO’YA MAAŞ KESİNTİ CEZASI
Japan Airlines, alkollü çıkan kabin memuru nedeniyle CEO Mitsuko Tottori’nin ...
OTOYOLA ACİL İNİŞTE KAZA
ABD'de karayoluna acil iniş sırasında kaza yaparak alev alan uçak kırıma ...
 
ÇİN’İN ‘İNSANSIZ UÇAĞI’
Çin'in dev R6000 tiltrotor insansız uçağı tam uçuş testlerine başladı
UZAYDA DİŞ AĞRISI GİZLENİRSE
Doç. Dr. Esra Bihter Gürler yazdı...
ÇELEBİ’YE ‘HİNDİSTAN’ DARBESİ
Çelebi Holding’in 500 Milyon Dolarlık Hindistan Yatırımı Bir Gecede Kamulaştırıldı: ...
 
PEGASUS GATWICK UÇUŞU BAŞLADI
Sabiha Gökçen Havalimanı, Pegasus Hava Yolları’nın Londra Gatwick Havalimanı’na ...
İKİ HELİKOPTER HAVADA ÇARPIŞTI
Brezilya’nın Rio de Janeiro kentinde sabah saatlerinde iki helikopter ...
ABD'DE TRAJİK KAZA
ABD'de paraşütçüleri taşıyan uçak düştü: 12 kişi hayatını kaybetti
 
Osman Gazi Baykal
GÖKYÜZÜNDE TUHAF ANLAR - III
Osman Gazi Baykal
Engin Aksüt
CHEMTRAIL TEORİSYENLERİNE AÇIK ÇAĞRI
Engin Aksüt
İbrahim Köktener
ABD'DE HAVA TRAFİK KONTROLÖRÜ ZORDA
İbrahim Köktener
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
PSİKOLOJİK OKURYAZARLIK
Prof. Dr. Muzaffer Çetingüç
Tuğba İncel
GERMANWINGS KAZASI DAVASI SÜRÜYOR
Tuğba İncel
Faruk Sayılır
UCUZ HAYATLAR
Faruk Sayılır
ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
SİNGAPUR AIRSHOW-2020

SİNGAPUR AIRSHOW-2020

  VİDEO GALERİ
ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

ENGELLERİN AŞILDIĞI HAVALİMANI

  GÜNÜN MANŞETLERİ
 
AJET'E ÖDÜL GELDİ
9 GÜNDE DÜNYA TURU
AJET'TE YURT DIŞI KAMPANYASI
CEO'YA MAAŞ KESİNTİ CEZASI
OTOYOLA ACİL İNİŞTE KAZA
RUSYA'DA ASKERİ UÇAK DÜŞTÜ
ÇİN'İN ‘İNSANSIZ UÇAĞI'
HANUTÇULARA OPERASYON
UZAYDA DİŞ AĞRISI GİZLENİRSE
LONDRA'DA İKİNCİ BAĞLANTI
 
  UÇUŞ BİLGİLERİ
İç Hatlar Dış Hatlar
Geliş Gidiş Geliş Gidiş
  İstanbul Havalimanı
  Sabiha Gökçen
  Ankara
  Antalya
  HAVA DURUMU
  İstanbul
Perşembe Cuma Cumartesi
19 / 26 °C 20 / 24 °C 19 / 26 °C
  ARŞİV
 
   
 
 
UNUTMAYACAĞIZ...
 
Onur Güntürkün
 
 
UNUTMAYACAĞIZ…
 
Ünal Başusta

  •Künye
  •İletişim
  •Havacılık Haberleri
  •Röportaj
  •Türkiye'den
  •Dünyadan
  •Seyahat Rotası
  •Havacılık
  •Uçuş Eğitim
  •Havalimanları
  •Göklere Veda
  •Havacılık Emekçileri
  •Havacılık
  •Reklam Videoları
  •Röportaj
  •Video Haber
  •test
  •TUSAŞ
  •salgın
  •maske
  •DHMİ