Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Murat Şeker ve Genel Müdür Ahmet Olmuştur, İstanbul Havalimanı'nda görev başındaki çalışanlarla bayramlaştı.

Prof. Dr. Murat Şeker, THY ve AJet'in Kurban Bayramını kapsayan 9 günlük tatil süresince toplam 16 bin 544 sefer yaparak, yaklaşık 2 milyon 700 bin yolcu taşıyacağını duyurdu.

Büyük bir coşkuyla kavuştuğumuz Kurban Bayramı boyunca, Türk Hava Yolları ailesi olarak misafirlerini sevdiklerine güvenle ve konforla ulaştırmak için tüm gücümüzle çalıştıklarını belirten Prof. Dr. Murat Şeker, yaptığı açıklamada "Bayramın ikinci gününde İstanbul Havalimanı'nda görev başındaki çalışma arkadaşlarımızla bir araya gelerek bayram sevincimizi paylaştık. Bu büyük operasyonumuzun arkasında emeği, fedakârlığı ve yüksek sorumluluk bilinciyle görev yapan tüm ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

"Rekor Kıracağız"
Murat Şeker, Türk Hava Yolları olarak AJet ile birlikte 22-31 Mayıs tarihlerini kapsayan tatil döneminde, 10 bin 34’ü dış hat (326’sı ilave sefer) ve 6 bin 510’u iç hat (499’u ilave sefer) olmak üzere toplam 16 bin 544 sefer planladığını belirterek "Bu uçuşlarımız ile birlikte genel toplamda yaklaşık 2 milyon 700 bin yolcu taşımayı hedefliyoruz. Tatilin son günü olan 31 Mayıs Pazar günü ise her iki markamız ile toplamda 1.867 planlı sefer gerçekleştireceğiz. Aynı gün toplamda 305 binden fazla rezervasyonlu yolcu sayısı ile operasyon tarihimizin en yoğun gününü yaşayacak ve en yüksek rezervasyonlu yolcu sayısına ulaşarak bir rekor kıracağız" diye konuştu.

